Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Lørdagsåbent for erhvervskunder

Spar på arbejdslønnen som erhvervskunde!

Spar over 25% på arbejdslønnen

Som erhvervskunde vil vi gerne tilbyde dig arbejdslønnen til kun 500 kr. ex. moms pr. time, når du benytter dig af vores værksted om lørdagen. Det vil give dig en besparelse på over 25% i forhold til vores almindelige arbejdsløn. 

Spar på tiden

 • Indlever når det passer ind dit program*
 • Afhent bilen så snart den er færdig
 • Afhent bilen udenfor vores åbningstider med nøgleboks

*Senest kl. 14 fredag hvis der skal laves fejlsøgning

Få serviceret bilen, mens du holder fri

Sørg for at bilen er klar til ugens opgaver

Tiden er knap, da din virksomheds biler jo skal bruges i hverdagene. Som noget helt nyt, så kan vi tilbyde dig at få serviceret din flåde om lørdagen, så dine medarbejdere altid er på farten.

Det har aldrig været nemmere

 • Book tid her på siden
 • Indlever bilen til os ved fyraften om fredagen
 • Vi servicerer den om lørdagen
 • Bilen står klar til afhentning allerede søndag

 

Bemærk venligst, at vi har et opstartsgebyr om lørdagen. 199 kr. for private kunder og 399 kr. for erhvervskunder.

Book tid til lørdag

Autohuset Fyn tilbyder følgende ydelser indenfor hjul

Hjulskift inkl. gratis sprinklervæske
kun 399,-
Montering af dæk på fælge inkl. afbalancering
fra kun 476,- for 4 stk.
Afbalancering af hjul
fra kun 300,- for 4 stk
Nulstilling af dæktrykssensor
fra kun 100,-
Lapning af dæk
fra kun 349,-
Sporing/4-hjuls udmåling
kun 799,-

Hvorfor lørdagsåbent er godt for dig

Hos Autohuset Fyn går vi langt for at imødekomme vores erhvervskunders behov, og det er derfor, at vi nu tilbyder dig en enestående mulighed for at spare over 25% på arbejdslønnen, når du benytter vores værksted om lørdagen. Vi ved, at din tid og budget er vigtige, og vores lørdagsåbent-service er skræddersyet til at gøre din hverdag lettere og mere økonomisk.

Spar Tid og Penge

 • Besparelse på Arbejdslønnen
  Som erhvervskunde kan du nu få adgang til vores dygtige teknikere til kun 500 kr. ekskl. moms pr. time om lørdagen. Dette repræsenterer en besparelse på over 25% i forhold til vores almindelige arbejdsløn.
 • Fleksibilitet
  Indlever din flåde af biler, når det passer ind i dit program. Vi forstår, at din tidsplan kan være hektisk, og vores lørdagsåbent giver dig mulighed for at tilpasse serviceringen til dine behov.
 • Hurtig Afhentning
  Når arbejdet er færdigt, kan du afhente dine biler udenfor vores almindelige åbningstider ved hjælp af vores nøgleboks. Det betyder, at du kan have dine biler klar til brug, selv i weekenden.

 

Optimer Din Virksomheds Produktivitet

Vi ved, at tiden er afgørende, når det kommer til din virksomheds biler, og vi er stolte af at kunne tilbyde en løsning, der passer ind i dine ugens opgaver. Med vores lørdagsåbent værksted kan du sikre, at din flåde altid er på farten og klar til at imødekomme virksomhedens behov.

Nemt og Bekvemt

 • Simpel Booking
  Du kan nemt booke tid til service her på vores hjemmeside, når det passer dig bedst.
 • Praktisk Aflevering
  Indlever blot dine biler til os ved fyraften om fredagen, og vores eksperter vil tage sig af dem om lørdagen.
 • Hurtig Afhentning
  Din flåde vil være klar til afhentning allerede søndag, så du kan starte ugen med selvtillid og pålidelighed.

Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt for dig, og derfor tilbyder vi lørdagsåbent for at imødekomme dine travle arbejdsdage.

Bemærk venligst, at der er et mindre opstartsgebyr om lørdagen: 199 kr. for private kunder og 399 kr. for erhvervskunder.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din virksomheds flåde i topform og spare både tid og penge. Book din tid i dag og oplev den utrolige fordel ved vores lørdagsåbent-service hos Autohuset Fyn.

Book tid til lørdag

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00