Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

JULEHJÆLP TIL TRÆNGTE BØRNEFAMILIER

JULEHJÆLP TIL TRÆNGTE BØRNEFAMILIER

🎄👧🏻❤️JULEHJÆLP TIL TRÆNGTE BØRNEFAMILIER (10x gavekort á 500,- til Fætter BR) ❤️👦🏻🎄

Hos Autohuset Fyn mener vi, at julen er børnenes fest. Vi vil derfor gerne give muligheden for at skabe lidt varme i lokalområdet til økonomisk trængte familier. Derfor kan du nu søge om en julehjælpspakke fra os. I år hjælper vi hele 10 familier med hver et gavekort á kr. 500,- til Fætter BR!

Betingelser:
– Send en privat besked til os på Facebook, med en kort beskrivelse af jeres situation.
– Torsdag den 19. december kl 12.00 udvælger vi helt anonymt de 10 familier, som hver modtager et gavekort på 500,- til Fætter BR. Der vil være mulighed for at få taget et billede som bliver lagt på vores Facebookside – dette er ikke et krav.
– Vi lægger vægt på at give børnene glæde i en økonomisk stram hverdag, så vi prioriterer børnefamilier først. Da vi er en lokal virksomhed, vil familier fra Fyn også blive prioriteret højt.
– De 10 familier vil få direkte besked på Facebook.

OBS: Gavekortet skal afhentes i vores afdeling på Nyborgvej senest den 20/12 kl 16.00, da det ellers vil blive givet væk til anden side. Gavekortet kan ikke sendes elektronisk eller pr. post og kan ikke ombyttes til kontanter.

Vi håber at rigtig mange vil støtte op og gøre noget tilsvarende for de mange børnefamilier, der har det hårdt, i en tid der skulle være fyldt med varme.

Kærlig hilsen og glædelig jul ❤️
Dit lokale team hos Autohuset Fyn

Scroll til toppen