fbpx

Autohuset Fyn er Falck Bonusværksted

Hvad betyder det for dig?

For at blive optaget som Falck Bonusværksted skal værkstederne opfylde en række strenge adgangskriterier og kvalitetskrav. Det sikrer, at du trygt kan aflevere din bil til et Falck Bonusværksted og få den bedste service og reparation til en fair pris.

 

FALCK Bonus

Hver gang du får din bil repareret eller serviceret på et Falck Bonusværksted, opsparer du bonus. Bonussen udgør 10 % af værkstedsregningen inklusiv moms.

Den optjente bonus trækkes fra dit Falck Vejhjælpsabonnement ved abonnementets næste hovedforfald, eller som en straksrabat på din faktura.

Overstiger den opsparede bonus prisen på dit Falck Vejhjælpsabonnement, får du udbetalt restbeløbet. Du skal være opmærksom på, at det kan tage op til 30 dage, før Falck får at vide, at du har betalt din værkstedsregning, og vi kan først herefter trække bonussen fra din abonnementsopkrævning. Du skal selv huske at gøre opmærksom på såfremt du ønsker at vi indsender dit bonuskrav til FALCK, da dette ikke gøres pr. automatik.

 

Hvem får Bonus?

Fordelene omfatter Falck privat- og erhvervskunder, som har et gyldigt Falck Vejhjælpsabonnement. Du kan logge ind med dit abonnementsnummer via www.falck.dk for at se hvilke rettigheder du har, eller kontakte kundeservice på 70102031.

Book tid til din reparation allerede i dag, og optjen FALCK bonus på din regning
Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!