fbpx

Opkaldsservice

– hvis regningen ændrer sig

Er du en af de uheldige som har afleveret din bil på et værksted, for derefter at få en skyhøj regningen stukket hånden når du skulle hente den igen? En regning som du slet ikke var forberedt på, og måske slet ikke har økonomi til at betale lige nu. 

Det kommer aldrig til at ske hos Autohuset Fyn!

Vi ringer altid til dig, såfremt prisen på din regning skulle ændre sig, eller hvis vi finder defekter på bilen som skal udbedres, og vi laver intet arbejde på din bil uden din fulde godkendelse.

Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig trygge ved at have deres bil på værksted, og at de ikke får sig en ubehagelig overraskelse når regningen skal betales. Samtidig giver det en gennemsigtighed for begge parter at vi har en fornuftig snak om hvad der skal laves på din bil, og hvad der eventuelt kan udskydes til et senere tidspunkt.

Dette opnås ved en kontinuerlig dialog, så du som kunde altid ved hvad status på din bil er.

Følg os på Facebook og vær blandt de første til at modtage nyheder og konkurrencer!
Kundeudtalelser
Se hvad vores kunder siger om vores service
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Super service og gode priser. De tre biler der er i den nærmeste familie, bliver sendt til service og reparation her, og vi er super tilfreds.
Michel Gammelgaard
Virkelig god service og flinke folk. Min bil gik i stykker på vej hjem fra Odense. Jeg kørte ind til Autohuset Marslev. 5 min efter, var reservedelene bestilt og 4 timer senere ringede de, at bilen var klar til afhentning.
Mette Tangholm Hansen
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov
Er du i tvivl om hvad netop din opgave vil koste? Få et gratis tilbud indenfor 24 timer!