fbpx

10 % loyalitetsbonus

Hej – kommer du her tit?

Hos Autohuset Fyn sætter vi stor pris på vores faste loyale kunder, og vi vil gerne sige tak for at I kommer tilbage gang på gang.

Derfor kan du optjene 10% bonus, for hver gang du handler for 1.000 kr på et af vores værksteder, i form af stempler på vores bonuskort, som du frit kan bruge på produkter, reparationer eller andre ydelser hos os.

Vi elsker vores faste kunder!

Vi kalder det for loyalitetsbonus og vi gør det, fordi vi elsker alle vores faste kunder!

Få stempel på dit bonuskort ved næste besøg. Du finder kortet bag på vores foldere, og når du har fået 10 stempler, har du 1000 kr. du kan fratrække din næstkommende regning.

Er du i tvivl om hvad det vil sige at være fast kunde? Læs mere om det her.
Betingelser for brug samt optjening af loyalitetsbonus
For at benytte sig af vores loyalitetsbonus, er der en række betingelser der skal være opfyldt, som du kan læse om nedenfor:
  • Bonushæftet kan først bruges når det er fyldt, og først ved efterfølgende besøg på værkstedet
  • Loyalitetsbonus kan ikke kombineres med andre rabatter, og tilbud. Man kan derfor ikke gøre brug af sin loyalitetsbonus hvis der samtidig gøres brug af f.eks. FALCK-bonus, erhvervsrabat eller 110 % prismatch
  • Ved brug af andre rabatter optjenes der ikke loyalitetbonus i form af nye stempler
  • Der optjenes ikke loyalitetsbonus ved køb af dæk hvor vi har matchet prisen
  • Bortkomne bonuskort erstattes ikke
  • Stempler kan ikke optjenes eller gives med tilbagevirkende kraft
  • Ønsker man at gøre brug af sit fyldte bonuskort, skal det oplyses inden fakturaen afregnes. Der kan således ikke fratrækkes loyalitetsbonus fra en regning efter denne er faktureret.
  • Der kan kun fratrækkes ét bonuskort pr. faktura
Kundeudtalelser
Se hvad vores kunder siger om vores service
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Tusind tak for sidst. Tak for gode service, god pris og god kommunikation. Det er bare så dejligt at I kan hente og aflevere bilen, desuden I støvsuger bilen grundigt. Helt gratis! Det er fantastisk at der også er bilsyn hos jer. Så kan man gør bilen klar på en dag!! Familier som os med to små børn sætter pris på det! Vi bliver bare så glad for jer og vil helt sikkert være din faste kunder!
Kelan Zhang
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Jeg er førstegangs kunde hos Autohuset Marslev & Fyn, og har igennem tiden været kunde hos mange forskellige værksteder, og kan uden at ryste på hånden sige at dette værksted levere en utrolig høj service, til en overkommelig pris - 5 stjerner herfra. Tak for god behandling til Haris som stod for servicering af min bil.
Samer Hachim
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Ekstrem god service og de laver ikke noget ekstra uden at kontakte ejeren først. Rigtig gode priser på arbejde og reservedele.
Peter Kelly
Er du i tvivl om hvad netop din opgave vil koste? Få et gratis tilbud indenfor 24 timer!