fbpx
Registrer dit køretøj
Book tid service

Vi gør opmærksom på at valgte tid og dato er ønsket. Du vil modtage en bekræftelse på endelig booking pr. mail eller telefon.

*Dato er mulig mellem den 12/4 2021 - 28/5 2021
Tidspunkt *

Nyd godt af Autohuset Fyns mange

Gratis  services:
  • Gratis lånebil
  • Gratis hente/bringe service (f.eks til og fra arbejde)
  • Gratis dækhotel
  • Gratis synstjek
  • Gratis vejhjælp
  • Gratis service- og synspåmindelse
  • Gratis sprinklervæske opfyldning
  • Gratis støvsugning af bilen (hvis du ønsker det)
  • Gratis foto- og videodokumentation af alle reparationer
  • Gratis akuttelefon til kl. 20 – også i weekenden!

Lær os bedre at kende (og kend alt til dine kundefordele):

Brochure downloads:
Læs mere:

 

Læs mere:

Vi er eksperter i at
servicere og reparere biler

Hos Autohuset Fyn har vi ægte fynske priser, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller den gode service!

Autohuset Fyn er dit lokale autoværksted på Fyn, og vi råder over kompetence og udstyr til at kunne udføre alle typer arbejde. Vi har bl.a. adgang til det bredeste udvalg af tekniske data og IT-systemer, der indeholder oplysninger om køretøjselektronik, serviceintervaller, monteringsvejledninger til tandremsskift mm. Derudover arbejder vi også med diagnosetestere som giver os mulighed for at kommunikere med de mest komplette og avancerede systemer, til diagnose og fejlsøgning af moderne køretøjselektronik. Endelig har vi adgang til et elektronisk reservedelskatalog og bestillingssystem som giver os adgang til mere end 300.000 varenumre ved en af Danmarks største reservedelsgrossister – FTZ.

Som kunde hos Autohuset Fyn, kan du forvente at arbejdet bliver udført af faguddannede mekanikere og med reservedele af højeste kvalitet. Alt dette til en konkurrencedygtig pris og tre års garanti oven i hatten!

Kontakt dit lokale autoværksted i dag på tlf. 70 70 70 39

Kundeudtalelser
Hør hvad vores kunder siger om Autohuset Fyn og vores service
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet 👍
Jan Kølle Nielsen
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo