fbpx
Book rustbeskyttelse
Book tid service

Vi gør opmærksom på at valgte tid og dato er ønsket. Du vil modtage en bekræftelse på endelig booking pr. mail eller telefon.

*Dato er mulig mellem den 12/4 2021 - 28/5 2021
Tidspunkt *
Spørgsmål: Hvad koster det?

Hos Autohuset Fyn kan du få en komplet, topprofessionel undervognsbehandling fra 3499,- til personbiler på hvide plader.
Mens det koster dig 3999,- til varebiler samt biler på gule- eller papegøjeplader.

2 mulige løsninger:

Alle personbiler
på hvide plader
kun 3499,-

eller…

Erhvervsbiler, varebiler samt biler
på gule plader/papegøjeplader kun 3999,-

Det får du altid med i prisen:

  • Komplet 3-lags rustbeskyttelse
  • Alle bundskjolde og inderskærme afmonteres
  • Hulrum, døre og klapper behandles
  • Bundbehandling med tynd primer, kraftigt rustbeskyttende produkt og sort slidlag
  • Fotodokumentation på udført arbejde
  • Certifikat på behandlingen
  • FDM stikprøvekontrol
  • Del din betaling op i mindre dele med Viabill

Spørgsmål: Hvorfor skal jeg undervognsbehandle?

Der er en lang række fordele der kan opnås ved at rustbeskytte og undervognsbehandle sin bil. Vi har samlet nogle fordele sammen, som du kan læse mere om herunder.

Beskyt din bil med en rustbeskyttelse

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi en SUVO-undervognsbeskyttelse til både personbiler og erhvervsbiler. Store som små.

Det danske vejr er barskt for en bil. Her er ofte fugtigt og ustadigt med sne, slud og veje der bliver saltede eller grusede når vinteren kommer. Det er hård kost for din bil, der risikerer at få rustskader på inder- og undersiden af karosseriet. Derfor bør du hulrums. og undervognsbehandle din bil og dermed forebygge mod rustskader.

Hvornår skal jeg undervognsbehandle min bil?

Vi råder alle vores kunder som køber en ny bil, uanset om den er fabriksny eller ny brugt, til at få deres bil undervognsbehandlet. Det er selvfølgeligt individuelt hvornår din bil har brug for rustbeskyttelse.

Bilens pris, alder og dit kørselsmønster spiller en stor rolle – men en tommelfingerregel er at det er en god idé at rustbehandle selv helt fabriksnye biler, da de som oftest ikke er rustbehandlet til at modstå det nordiske klima.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 70707039, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

I vores webshop kan du også købe en rustbeskyttelse og undervognsbehandling - til gave eller eget behov

Det betaler sig i længden!

Undervognsbehandlingen beskytter din bil mod rust, og forlænger bilens levetid markant, og øger bilens værdi

Ved at undervognsbehandle din bil fra ny og derefter regelmæssigt ca. hver tredje år, forlænger du bilens levetid, og undgår at få ubehagelige overraskelser når din bil for eksempel skal igennem syn. Når du løbende sørger for at beskytte din bil mod rustskader minimerer nu nemlig også udgifterne til vedligeholdelse og derudover sikrer du dig at den sikkerhedsmæssigt er i god stand, og ikke er svækket af rust og gennemtæring.

Effektiv rustbeskyttelse hos Autohuset Fyn

Behandlingen omfatter hulrumsbeskyttelse, og inder- samt bagskærme bliver også afmonteret for at sikre en præcis og gennemført behandling. SUVO bruger et anti-rust produkt som er baseret på voks og olie – der med andre ord, er specielt udviklet til nordens baske vejr. SUVO er FDM godkendt og der udtages ca. 500 biler årligt til stikprøve, hvilket er med til at sikre et præcist og korrekt udført arbejde.

VI ANBEFALER OGSÅ: 
SUVO Lyddæmpning i forbindelse med rustbeskyttelse

SUVO Lyddæmpning er et produkt, vi påfører i hjulkasser og alle andre steder i undervognen, hvor støjen kan komme igennem. Lyddæmpningen vil i en almindelige personbil dæmpe støjen fra vejbanen med mellem 4 og 6 dB. Vi afmonterer alle plastdele, afvasker, tørrer og behandler bilen ved både rustbeskyttelsesbehandling og lyddæmpning. Denne behandling kan derfor kun tilbydes i forbindelse med rustbehandling.

Kun 1799,-
Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!