Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Rustskader - og beskyttelse

Få et uforpligtende tilbud på udbedring af bilens rustskader

  • Vi vurderer rustskadernes omfang
  • Vi giver dig vores anbefaling og tilbud
  • Du får ingen regning du ikke selv har godkendt!
  • Vi vil være billigst, og derfor yder vi op til 130% prismatch
  • Sæt ind tidligt og undgå spredning!
  • Vi laver al slags rustudbedring og pladearbejde

Vi tilbyder SUVO rustbeskyttelse med Danmarks bedste garanti!

Rustbeskyttelse forlænger bilens levetid. Det garanterer vi for. Ovenikøbet til ægte fynske priser!

Book tid
Johny Kristensen
Skadecenter & rustarbejde

Hvorfor skal jeg udbedre rustskader?

Rustudbedringer skal ikke tages let.

Hvis ikke man gør noget ved det, kan man være helt sikker på at skaderne spreder sig til andre steder på bilens plader og karrosseri. Det vil ofte starte ude i kanterne af bilens for- og bagskærmsplader. Men der kan også være tale om flyverust på lakken eller endda gennemtæring af køretøjets karosseri. Uanset hvad, vil vi fraråde at man selv begynder at arbejde med skaderne. Lad professionelle gøre arbejdet. Autohuset Fyns pladesmede er højtuddannede fagfolk, der kan vurdere omfanget og give et tilbud og nogle gode råd med på vejen! Tag kontakt til os idag.

Er klassikeren blevet lidt træt i kanterne?

Vi klarer også rust-og plade-arbejde på din veteranbil!

Kig forbi og få et uforpligtende tilbud.

Din kontakt til rustarbejde

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
Daniel Lemmicke
Skadecenter & rustarbejde

Hvordan udvikler rust sig?

Fase 1 - Overfladerust

Et tegn på at din bil er i fase 1, er når rusten bliver synlig i malingen. For eksempel hvis du har en skade på din bil uden at gøre noget ved skaden, kan der forekomme overflade rust. Det anbefales at du gøre noget ved overflade rust inden rusten er i fase 2.

Fase 2 - Rustbobler

Rustbobler og revner opstår når du ikke gøre noget ved overflade rust. Dette betyder at rusten er i fase 2, da rusten vil trænge længere ind i metallet og der begynder at dannes rustbobler og revner. Her er det vigtigt at din bil får en rustbehandling inden der udvikler sig rusthuller.

Fase 3 - Rusthuller

Når din bil er i fase 3, betyder det at der nu er rusthuller i din bil. Dette kan være farligt hvis rusten har spredt sig til karosseriet, da det vil svække bilens struktur. Du bør her kontakte en mekaniker med det samme, så de kan gennemgå og reparere skaden.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001