fbpx
Shhhhh… Dæmp støjen!
SUVO Lyddæmpning i forbindelse med rustbeskyttelse

SUVO Lyddæmpning er et produkt, vi påfører i hjulkasser og alle andre steder i undervognen, hvor støjen kan komme igennem. Lyddæmpningen vil i en almindelige personbil dæmpe støjen fra vejbanen med mellem 4 og 6 dB. Vi afmonterer alle plastdele, afvasker, tørrer og behandler bilen ved både rustbeskyttelsesbehandling og lyddæmpning. Denne behandling kan derfor kun tilbydes i forbindelse med rustbehandling. Fordelene er mange:

  • Sænk støjniveauet i bilen
  • Øg kørekomforten drastisk
  • Nyd den ekstra ro og stilhed
Kun 1799,-
OBS: Denne behandling kan kun tilbydes i forbindelse med rustbeskyttelse eller undervognsbehandling. Klik og læs mere.

 

Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!
Vi elsker vores kunder
og vores kunder elsker os!
Var ude og få lavet service på a/c anlæg, men så ville det ikke køle når da det blev varmt i vejret. Kørte ud til autohuset, de var søde og venlige og den kom ind med det samme, de undersøgte for utætheder, men de mente det evt. var en føler der var fejl på. Fik booket en tid til nærmere undersøgelse. Fik afleveret bilen. Blev ringet op næste dag at nu var bilen færdig,og de havde opdaget at deres a/c service anlæg havde lavet en fejl ved påfyldning at kølemiddel, så reparationen var på deres regning. Det kalder jeg fremragende service og ærlighed. Så for fremtiden er det Autohuset Fyn der er vores værksted 👍😊
Bjarne og Hanne Thagesen fra Kerteminde
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo