Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Campingvogn og trailer

Kvalitetsservice

- fra kun 349 kr.

Få et kvalitetsservice på din campingvogn eller trailer

Det er ikke kun din bil der er vigtig at få lavet et årligt tjek på.

Det er ligeså vigtigt at få tjekket din trailer eller campingvogn, for den har også både el-system, lygter, hjullejer, bremsesystem m.m.

Kørsel med trailer og campingvogn i trafikken er et stort ansvar, men prioriterer du forebyggelse og sikkerhed, kommer du langt.

Autohuset Fyns dygtige værkstedspersonale er også rustet til at hjælpe dig bedst muligt med din campingvogn eller trailer, både hvad der angår service og reparationer, eller klargøring til syn.

I vores tilknyttede synshal kan de desuden også syne din anhænger, når den tid er kommet.

Tempo 100-godkendelse

Hos Autohuset Fyn kan vi også tage os kærligt af din campingvogn hvis den skal Tempo 100 godkendes. Vi hjælper både med nye dæk samt tjekker op på bremser og styretøj så du er godt kørende når kareten skal en tur sydpå.

Vi er medlem af Camping Outdoor Danmark

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Kvalitetsservice
af campingvogn og autocamper

Kontrol og service af 30 punkter inkl.:
Gratis støvsugning
Del din betaling op i mindre dele med Fordelskort
Fra 999 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Kvalitetsservice
af hestetrailer

Kontrol og service af 30 punkter inkl.:
Gratis støvsugning
Del din betaling op i mindre dele med Fordelskort
Fra 999 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Kvalitetsservice
af trailer

Kontrol og service af 23 punkter inkl.:
Gratis støvsugning
Del din betaling op i mindre dele med Fordelskort
Fra 349 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Montering af anhængertræk

Kampagnepris kun 1.000 kr.
I hele 2022 monterer Autohuset Fyn dit nye træk til kampagnepris, så længe du køber reservedelene hos os.* Uanset om du drømmer om en ferie med campingvognen, eller har brug for at kunne køre haveaffaldet på genbrugspladsen, så kan Autohuset Fyn hjælpe med at montere træk på din bil.

*OBS: Gælder ikke specialbiler samt specialtræk.

Gratis synstjek af anhænger

Autohuset Fyn tilbyder gratis at tjekke din anhænger igennem inden syn eller omregistrering, uanset om det er en campingvogn, hestetrailer eller trailer. Efter synstjekket får du udleveret en liste over eventuelle fejl, samt et tilbud for udbedring.
Book tid til anhænger

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00