Aircondition og klimaservice - Autohusetfyn.dk

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Aircondition og klimaanlæg

Klimaanlæg og aircondition

Din bils aircondition- eller klimaanlæg er essentielt, når det kommer til indeklimaet i din bil.

Men som oftest er tjek eller rens af anlægget ikke skemalagt i din bils servicebog, og derfor skal du selv huske at få tjekket anlægget.

Hos Autohuset Fyn har vi både udstyr og viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Her påfyldes der kølemiddel, kompressorolie samt sporstoffer så vi kan spore eventuelle utætheder hvis dit anlæg ikke fungerer som det skal.

Vedligehold – og forlæng levetiden

For at dit aircontion- eller klimaanlæg skal fungere optimalt, er det vigtigt at du bruger det jævnligt og sørger for at give det et serviceeftersyn hvert 2. år.

Et velfungerende airconditionanlæg hjælper dig både sommer og vinter. Om sommeren hjælper det med at køle bilen ned når solen bager på din bil. Og om vinteren kan anlægget hurtigt og effektivt fjerne dug og fugt fra bilens ruder.

Sådan hjælper vi dig til at få

et velfungerende aircondition og klimaanlæg

Hos Autohuset Fyn har vi både udstyr og in-house viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Fordelene er mange:

Har du spørgsmål? Ring til os idag på:

70 70 70 39

Eller book en uforpligtende tid online, så vender vi tilbage!

Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!

Hvorfor skal jeg servicere mit aircondition & klimaanlæg?

Grundig gennemgang

For at sikre at dit airconditionanlæg fungerer optimalt, når du har brug for det, skal du huske at vedligeholde det og sende det til et grundigt eftersyn cirka hvert andet år.

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi service af din bils airconditionanlæg, hvor vi starter med at tømme og rense dit anlæg. Derefter trykprøves anlægget, inden der påfyldes kompressorolie, sporemiddel samt kølemiddel. Til sidst måler vi kølefunktionen i anlægget, for at se om det køler som det skal.

Hvis dit aircondition- eller klimaanlæg ikke bliver vedligeholdt korrekt, kan du også opleve, at systemets evne til at køle bilen ned bliver markant forringet, fordi der enten mangler kølemiddel, olie til kompressoren eller fordi systemet er blevet utæt.

 

Vær selv med til at forebygge problemer

Du kan selv gøre en forskel for at forebygge problemer med dit airconditionanlæg.

En vigtig tommelfingerregel er, at du skal bruge bilens aircondition så ofte som muligt – også om vinteren. Brug systemet mindst to gange om ugen året rundt for at sikre at det fungerer så optimalt som muligt.

Ved at bruge systemet jævnligt undgår du nemlig, at pakningerne bliver utætte, eller at stemplerne sætter sig fast.

Lugt eller dårlig ydeevne?
A/C rens for kun 349,-

Synes du, din bil er begyndt at lugte, når du tænder din aircondition- eller klimaanlæg, vil det oftest skyldes en bakteriesamling, såsom skimmelsvamp i dit system. Det kan give dårligt indeklima, og ikke mindst være meget generende.

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi en rens af dit anlæg. Dette foregår med en maskine der skal stå 30-45 min i bilen med et stof, der dræber disse bakterier og derved fjerner lugtgener.

OBS: I forbindelse med en klimarens bør man altid skifte pollenfilter, da man ellers fortsat kan opleve lugtgener.

 

Har min bil aircondition eller klimaanlæg?

Alle typer anlæg skal vedligeholdes, hvis det skal forblive effektivt og du ikke vil risikere, at anlægget går i stykker. Det er derfor en god ide, at få foretaget et serviceeftersyn af anlægget, herunder også at få skiftet pollenfilter, med jævne mellemrum.

 

Vi elsker vores kunder

- Og vores kunder elsker os!
Scroll til toppen