Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Aircondition og klimaanlæg

Klimaanlæg og aircondition

Din bils aircondition- eller klimaanlæg er essentielt, når det kommer til indeklimaet i din bil.

Men som oftest er tjek eller rens af anlægget ikke skemalagt i din bils servicebog, og derfor skal du selv huske at få tjekket anlægget.

Hos Autohuset Fyn har vi både udstyr og viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Her påfyldes der kølemiddel, kompressorolie samt sporstoffer så vi kan spore eventuelle utætheder hvis dit anlæg ikke fungerer som det skal.

Vedligehold – og forlæng levetiden

For at dit aircontion- eller klimaanlæg skal fungere optimalt, er det vigtigt at du bruger det jævnligt og sørger for at give det et serviceeftersyn hvert 2. år.

Et velfungerende airconditionanlæg hjælper dig både sommer og vinter. Om sommeren hjælper det med at køle bilen ned når solen bager på din bil. Og om vinteren kan anlægget hurtigt og effektivt fjerne dug og fugt fra bilens ruder.

Book tid til A/C service
Sådan hjælper vi dig til at få

Et velfungerende aircondition og klimaanlæg

Hos Autohuset Fyn har vi både udstyr og in-house viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Fordelene er mange:

  • Køl bilen ned om sommeren når solen bager på din bil
  • Øg kørekomforten drastisk
  • Fjern effektivt dug og fugt fra bilens ruder om vinteren
  • Forlæng anlæggets levetid og gavn
  • Fjern lugt og svampesporer med rens og antibakteriel behandling
Type R1234YF

A/C klima service

- vedligeholder og forlænger levetiden
799 kr
Inkl. moms
Book tid
Type R134

A/C klima service

- vedligeholder og forlænger levetiden
699 kr
Inkl. moms
Book tid

A/C klima rens

- fjerner lugt og svampesporer
349 kr
Inkl. moms
Book tid

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Grundig gennemgang

For at sikre at dit airconditionanlæg fungerer optimalt, når du har brug for det, skal du huske at vedligeholde det og sende det til et grundigt eftersyn cirka hvert andet år.

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi service af din bils airconditionanlæg, hvor vi starter med at tømme og rense dit anlæg. Derefter trykprøves anlægget, inden der påfyldes kompressorolie, sporemiddel samt kølemiddel. Til sidst måler vi kølefunktionen i anlægget, for at se om det køler som det skal.

Hvis dit aircondition- eller klimaanlæg ikke bliver vedligeholdt korrekt, kan du også opleve, at systemets evne til at køle bilen ned bliver markant forringet, fordi der enten mangler kølemiddel, olie til kompressoren eller fordi systemet er blevet utæt.

Vær selv med til at forebygge problemer

Du kan selv gøre en forskel for at forebygge problemer med dit airconditionanlæg.

En vigtig tommelfingerregel er, at du skal bruge bilens aircondition så ofte som muligt – også om vinteren. Brug systemet mindst to gange om ugen året rundt for at sikre at det fungerer så optimalt som muligt.

Ved at bruge systemet jævnligt undgår du nemlig, at pakningerne bliver utætte, eller at stemplerne sætter sig fast.

Lugt eller dårlig ydeevne?

Deet ve’ Jette!
A/C rens for kun 349,-

Synes du, din bil er begyndt at lugte, når du tænder din aircondition- eller klimaanlæg, vil det oftest skyldes en bakteriesamling, såsom skimmelsvamp i dit system. Det kan give dårligt indeklima, og ikke mindst være meget generende.

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi en rens af dit anlæg. Dette foregår med en maskine der skal stå 30-45 min i bilen med et stof, der dræber disse bakterier og derved fjerner lugtgener.

OBS: I forbindelse med en klimarens bør man altid skifte pollenfilter, da man ellers fortsat kan opleve lugtgener.

Book tid til A/C rens

Har min bil aircondition eller klimaanlæg?

  • Fuldautomatisk klima: Med dette klimaanlæg styrer anlægget temperaturen inde i bilen. Hvis du sætter den på 23 grader vil anlægget selv justere temperaturen, så den skruer op og ned for varme og kulde og derved opretholder den ønskede temperatur.
  • 2 zone klima: Dette klimanlæg fungerer i bund og grund ligesom et fuldautomatisk klimaanlæg. Dog har det, den ekstra fordel at du kan vælge forskellige temperaturer på førersiden og passagersiden, hvis du og din sidemand ønsker to forskellige temperaturer.
  • Aircondition: Her regulerer du selv på temperaturen inde i kabinen. Hvis du synes det er for varmt eller koldt skal du selv skrue op og ned for blæseren i bilen. Aircondition køler indtil du skruer op igen.

Alle typer anlæg skal vedligeholdes, hvis det skal forblive effektivt og du ikke vil risikere, at anlægget går i stykker. Det er derfor en god ide, at få foretaget et serviceeftersyn af anlægget, herunder også at få skiftet pollenfilter, med jævne mellemrum.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001