Aircondition og klimaservice hos Autohuset Fyn
Sådan hjælper vi dig til at få
et velfungerende aircondition og klimaanlæg

Hos Autohuset Fyn har vi både udstyr og in-house viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Fordelene er mange:

  • Køl bilen ned om sommeren når solen bager på din bil
  • Øg kørekomforten drastisk
  • Fjern effektivt dug og fugt fra bilens ruder om vinteren
  • Forlæng anlæggets levetid og gavn
  • Fjern lugt og svampesporer med rens og antibakteriel behandling

Har du spørgsmål? Ring til os idag på:

Eller book en uforpligtende tid online, så vender vi tilbage!

Hvorfor skal jeg servicere mit
aircondition & klimaanlæg?

For at dit aircondition- eller klimaanlæg skal fungere optimalt, er det vigtigt at du bruger det jævnligt og sørger for at give det et serviceeftersyn hvert 2. år.

Et velfungerende airconditionanlæg hjælper dig både sommer og vinter. Om sommeren hjælper det med at køle bilen ned når solen bager på din bil. Og om vinteren kan anlægget hurtigt og effektivt fjerne dug og fugt fra bilens ruder.

Hos Autohuset Fyn har vi både udstyr og viden til at foretage A/C service på dit airconditionanlæg. Her påfyldes der kølemiddel, kompressorolie samt sporstoffer så vi kan spore eventuelle utætheder hvis dit anlæg ikke fungerer som det skal.

Vi elsker vores kunder
- Og vores kunder elsker os!
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Var ude og få lavet service på a/c anlæg, men så ville det ikke køle når da det blev varmt i vejret. Kørte ud til autohuset, de var søde og venlige og den kom ind med det samme, de undersøgte for utætheder, men de mente det evt. var en føler der var fejl på. Fik booket en tid til nærmere undersøgelse. Fik afleveret bilen. Blev ringet op næste dag at nu var bilen færdig,og de havde opdaget at deres a/c service anlæg havde lavet en fejl ved påfyldning at kølemiddel, så reparationen var på deres regning. Det kalder jeg fremragende service og ærlighed. Så for fremtiden er det Autohuset Fyn der er vores værksted 👍😊
Bjarne og Hanne Thagesen fra Kerteminde

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense