Bremser - Autohusetfyn.dk

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Bremser – en vigtig livline

Bremser – livlinen i bilen

Undgå farlige situationer!

Har du fået tjekket bremserne for nylig?

Alle systemer i nyere biler såsom ABS og ESP, der er skabt for at gøre din bil mere sikker i trafikken, virker kun hvis bremserne er vedligeholdt og i orden. Bremser der ikke er vedligeholdt kan skabe farlige situationer ved specielt nødbremsning, og giver faktisk også en større regning på brændstof.

Vejret forkorter bremsernes levetid

Det danske vejr er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet, samt giver øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald – et totalt bremsesvigt. Det er derfor rigtig vigtigt at du holder øje med dine bremser, og får dem tjekket, renset og smurt regelmæssigt.

Fejl opdages ofte for sent

Defekte bremser opdages som regel kun til service eller ved uheld. Men det er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Du kan forebygge meget ved at vedligeholde dem ordentligt, og få dem tjekket regelmæssigt. Det vil i sidste ende medføre, at dine bremser ikke skal udskiftes så tit.

Der er altså både sikkerhed og penge at hente, hvis man sørger for at bremserne er vedligeholdt.

Er du i tvivl om hvad netop din opgave vil koste? Få et gratis tilbud indenfor 24 timer!

Rens og smøring af bremser

kun 599,- pr. sæt

Få renset bremserne – så er du sikkert kørende!

Hvis bremserne i din bil skal sikres lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført rens af bremser 1 gang om året.

Hos Autohuset Fyn skiller vi bremserne ad og giver dem en grundig rens med efterfølgende smøring. En rens sikrer dig i trafikken, og forlænger levetiden på dine bremseskiver.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for rens af bremserne, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris.

Udskiftning af bremser

Bremser er sliddele og kræver regelmæssig udskiftning.

Uanset hvor meget du har passet på dine bremser, skal delene udskiftes på et eller andet tidspunkt. Hos Autohuset Fyn udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser til priser langt under mærkeværkstedernes priser, og vi gør det med samme høje faglighed og kvalitet.

Udskiftning af bremsevæske

– kun 499,- inkl. væske

Bremsevæsken er en ofte overset, men meget vigtig del af dine bremsers funktionalitet!

Når du trykker på bremsepedalen, bliver der presset bremsevæske ud gennem bremserørene til bremsekaliberen, der presser klodserne ud mod bremseskiverne, og dermed sker en opbremsning.

Det er derfor vigtigt, at bremsevæsken fungerer, som den skal. Bremsevæske er en silikonebaseret væske, der ikke kan presses sammen. Fra ny har bremsevæsken et kogepunkt på over 265° C, men da væsken optager vand fra omgivelserne, reduceres kogepunktet med tiden. Dette kan få afgørende betydning, når bremserne bliver belastet hårdt. Er kogepunktet under 265° C, er der risiko for bremsesvigt, fordi vandet bliver til damp. Hvis din bremsevæske begynder at koge, holder dine bremser nemlig op med at virke.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi ved hvert service en test af bremsevæskens kogepunkt.

De fleste bilfabrikanter anbefaler, at bremsevæsken udskiftes hvert 2. år. Det er dog ikke kun væskens alder, som er afgørende, men også antallet af kørte kilometer har betydning. Ofte er det for hver 30 til 50.000 km, eller hvert 2. år, hvad der nu kommer først.

Kundeudtalelser

Hør hvad vores kunder siger om Autohuset Fyn og vores service

Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!

Scroll til toppen