Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Bremser - en vigtig livline

Bremser - livlinen i bilen

Har du fået tjekket bremserne for nylig?

Alle systemer i nyere biler såsom ABS og ESP, der er skabt for at gøre din bil mere sikker i trafikken, virker kun hvis bremserne er vedligeholdt og i orden. Bremser der ikke er vedligeholdt kan skabe farlige situationer ved specielt nødbremsning, og giver faktisk også en større regning på brændstof.

Vejret forkorter bremsernes levetid

Det danske vejr er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet, samt giver øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald – et totalt bremsesvigt. Det er derfor rigtig vigtigt at du holder øje med dine bremser, og får dem tjekket, renset og smurt regelmæssigt.

Fejl opdages ofte for sent

Defekte bremser opdages som regel kun til service eller ved uheld. Men det er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Du kan forebygge meget ved at vedligeholde dem ordentligt, og få dem tjekket regelmæssigt. Det vil i sidste ende medføre, at dine bremser ikke skal udskiftes så tit.

Der er altså både sikkerhed og penge at hente, hvis man sørger for at bremserne er vedligeholdt.

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Bremseservice eller udskiftning?

Deet ve’ Jette!

Rens og smøring af bremser

Kun 599,- pr. sæt

Få renset bremserne - så er du sikkert kørende

Hvis bremserne i din bil skal sikres lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført rens af bremser 1 gang om året.

Hos Autohuset Fyn udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser til ægte fynske priser, og vi gør det med høj faglighed og kvalitet.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for rens af bremserne, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris.

Udskiftning af bremser

Bremser er sliddele og kræver regelmæssig udskiftning

Uanset hvor meget du har passet på dine bremser, skal delene udskiftes på et eller andet tidspunkt. Hos Autohuset Fyn udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser til priser langt under mærkeværkstedernes priser, og vi gør det med samme høje faglighed og kvalitet.

Book tid til tjek af bremser

Udskiftning af bremsevæske

Kun 499,- inkl. væske

Bremsevæsken er en ofte overset, men meget vigtig del af dine bremsers funktionalitet

Når du trykker på bremsepedalen, bliver der presset bremsevæske ud gennem bremserørene til bremsekaliberen, der presser klodserne ud mod bremseskiverne, og dermed sker en opbremsning.

Det er derfor vigtigt, at bremsevæsken fungerer, som den skal. Bremsevæske er en silikonebaseret væske, der ikke kan presses sammen. Fra ny har bremsevæsken et kogepunkt på over 265° C, men da væsken optager vand fra omgivelserne, reduceres kogepunktet med tiden. Dette kan få afgørende betydning, når bremserne bliver belastet hårdt. Er kogepunktet under 265° C, er der risiko for bremsesvigt, fordi vandet bliver til damp. Hvis din bremsevæske begynder at koge, holder dine bremser nemlig op med at virke.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi ved hvert service en test af bremsevæskens kogepunkt.

De fleste bilfabrikanter anbefaler, at bremsevæsken udskiftes hvert 2. år. Det er dog ikke kun væskens alder, som er afgørende, men også antallet af kørte kilometer har betydning. Ofte er det for hver 30 til 50.000 km, eller hvert 2. år, hvad der nu kommer først.

Book tid til skift af bremsevæske

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001