Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Bremser - en vigtig livline

Bremser - livlinen i bilen

Har du fået tjekket bremserne for nylig?

Alle systemer i nyere biler såsom ABS og ESP, der er skabt for at gøre din bil mere sikker i trafikken, virker kun hvis bremserne er vedligeholdt og i orden. Bremser der ikke er vedligeholdte kan skabe farlige situationer ved specielt nødbremsning, og giver faktisk også en større regning på brændstof.

Vejret forkorter bremsernes levetid

Det danske vejr er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet, samt giver en øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald – et totalt bremsesvigt. Det er derfor rigtig vigtigt at du holder øje med dine bremser, og får dem tjekket, renset og smurt regelmæssigt.

Fejl opdages ofte for sent

Defekte bremser opdages som regel kun til service eller ved uheld. Men det er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Du kan forebygge meget ved, at vedligeholde dem ordentligt og få dem tjekket regelmæssigt. Det vil i sidste ende medføre, at dine bremser ikke skal udskiftes så tit.

Der er altså både sikkerhed og penge at hente, hvis man sørger for at bremserne er vedligeholdt.

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Bremseservice eller udskiftning?

Deet ve’ Jette!

Rens og smøring af bremser

Kun 599,- pr. sæt

Få renset bremserne - så er du sikkert kørende

Hvis bremserne i din bil skal sikres lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført rens af bremser 1 gang om året.

Hos Autohuset Fyn udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser til ægte fynske priser, og vi gør det med høj faglighed og kvalitet.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for rens af bremserne, kontakter vi dig for din accept og informerer dig om prisen.

Udskiftning af bremser

Bremser er sliddele og kræver regelmæssig udskiftning

Uanset hvor meget du har passet på dine bremser, skal delene udskiftes på et eller andet tidspunkt. Hos Autohuset Fyn udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser til priser langt under mærkeværkstedernes priser, og vi gør det med samme høje faglighed og kvalitet.

Book tid

Udskiftning af bremsevæske

Kun 499,- inkl. væske

Bremsevæsken er en ofte overset, men meget vigtig del af dine bremsers funktionalitet

Når du trykker på bremsepedalen, bliver der presset bremsevæske ud gennem bremserørene til bremsekaliberen, der presser klodserne ud mod bremseskiverne, og dermed sker en opbremsning.

Det er derfor vigtigt, at bremsevæsken fungerer, som den skal. Bremsevæske er en silikonebaseret væske, der ikke kan presses sammen. Fra ny har bremsevæsken et kogepunkt på over 265° C, men da væsken optager vand fra omgivelserne, reduceres kogepunktet med tiden. Dette kan få afgørende betydning, når bremserne bliver belastet hårdt. Er kogepunktet under 265° C, er der risiko for bremsesvigt, fordi vandet bliver til damp. Hvis din bremsevæske begynder at koge, holder dine bremser nemlig op med at virke.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi ved hvert service en test af bremsevæskens kogepunkt.

De fleste bilfabrikanter anbefaler, at bremsevæsken udskiftes hvert 2. år. Det er dog ikke kun væskens alder, som er afgørende, men også antallet af kørte kilometer har betydning. Ofte er det for hver 30 til 50.000 km, eller hvert 2. år, hvad der nu kommer først.

Book tid

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00