fbpx

Bremser – livlinen i bilen

Undgå farlige situationer!

Har du fået tjekket bremserne for nylig?

Alle systemer i nyere biler såsom ABS og ESP, der er skabt for at gøre din bil mere sikker i trafikken, virker kun hvis bremserne er vedligeholdt og i orden. Bremser der ikke er vedligeholdt kan skabe farlige situationer ved specielt nødbremsning, og giver faktisk også en større regning på brændstof.

Vejret forkorter bremsernes levetid

Det danske vejr er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet, samt giver øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald – et totalt bremsesvigt. Det er derfor rigtig vigtigt at du holder øje med dine bremser, og får dem tjekket, renset og smurt regelmæssigt.

Fejl opdages ofte for sent

Defekte bremser opdages som regel kun til service eller ved uheld. Men det er noget af det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil. Du kan forebygge meget ved at vedligeholde dem ordentligt, og få dem tjekket regelmæssigt. Det vil i sidste ende medføre, at dine bremser ikke skal udskiftes så tit.

Der er altså både sikkerhed og penge at hente, hvis man sørger for at bremserne er vedligeholdt.

Er du i tvivl om hvad netop din opgave vil koste? Få et gratis tilbud indenfor 24 timer!

Rens og smøring af bremser  kun 599,- pr. sæt

Få renset bremserne – så er du sikkert kørende!

Hvis bremserne i din bil skal sikres lang levetid, så er det vores anbefaling at få udført rens af bremser 1 gang om året.

Hos Autohuset Fyn skiller vi bremserne ad og giver dem en grundig rens med efterfølgende smøring. En rens sikrer dig i trafikken, og forlænger levetiden på dine bremseskiver.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi en visuel inspektion af bremserne. Hvis vi vurderer, at der er behov for rens af bremserne, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris.

Udskiftning af bremser

Bremser er sliddele og kræver regelmæssig udskiftning.

Uanset hvor meget du har passet på dine bremser, skal delene udskiftes på et eller andet tidspunkt. Hos Autohuset Fyn udskifter vi bremsekalibre, bremseskiver og klodser til priser langt under mærkeværkstedernes priser, og vi gør det med samme høje faglighed og kvalitet.

Udskiftning af bremsevæske

– kun 499,- inkl. væske

Bremsevæsken er en ofte overset, men meget vigtig del af dine bremsers funktionalitet!

Når du trykker på bremsepedalen, bliver der presset bremsevæske ud gennem bremserørene til bremsekaliberen, der presser klodserne ud mod bremseskiverne, og dermed sker en opbremsning.

Det er derfor vigtigt, at bremsevæsken fungerer, som den skal. Bremsevæske er en silikonebaseret væske, der ikke kan presses sammen. Fra ny har bremsevæsken et kogepunkt på over 265° C, men da væsken optager vand fra omgivelserne, reduceres kogepunktet med tiden. Dette kan få afgørende betydning, når bremserne bliver belastet hårdt. Er kogepunktet under 265° C, er der risiko for bremsesvigt, fordi vandet bliver til damp. Hvis din bremsevæske begynder at koge, holder dine bremser nemlig op med at virke.

Får du serviceret din bil hos os, så foretager vi ved hvert service en test af bremsevæskens kogepunkt.

De fleste bilfabrikanter anbefaler, at bremsevæsken udskiftes hvert 2. år. Det er dog ikke kun væskens alder, som er afgørende, men også antallet af kørte kilometer har betydning. Ofte er det for hver 30 til 50.000 km, eller hvert 2. år, hvad der nu kommer først.

Kundecitater
Se hvad vores kunder siger om vores service
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet 👍
Jan Kølle Nielsen
Jeg er førstegangs kunde hos Autohuset Marslev & Fyn, og har igennem tiden været kunde hos mange forskellige værksteder, og kan uden at ryste på hånden sige at dette værksted levere en utrolig høj service, til en overkommelig pris - 5 stjerner herfra. Tak for god behandling til Haris som stod for servicering af min bil.
Samer Hachim
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Tusind tak for sidst. Tak for gode service, god pris og god kommunikation. Det er bare så dejligt at I kan hente og aflevere bilen, desuden I støvsuger bilen grundigt. Helt gratis! Det er fantastisk at der også er bilsyn hos jer. Så kan man gør bilen klar på en dag!! Familier som os med to små børn sætter pris på det! Vi bliver bare så glad for jer og vil helt sikkert være din faste kunder!
Kelan Zhang
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Super service og gode priser. De tre biler der er i den nærmeste familie, bliver sendt til service og reparation her, og vi er super tilfreds.
Michel Gammelgaard
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard
Følg os på Facebok og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!