Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hvem er vi?

Hvem dulen er Autohuset Fyn?

Deet ve’ Jette!

Ann og Mark Miari slog dørene op for første gang i 2012 i nogle gamle værkstedslokaler i Marslev.

Strategien var klar fra start - Fyns laveste priser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Forretningen fik hurtigt vokseværk og i 2018 kunne Autohuset Fyn med stolthed slå dørene op til et nyt, stort domicil med eget skadecenter og tilknyttet bilsyn.

Med det nye store domicil og stadigt vokseværk, fusionerede Autohuset Marslev navnet med Autohuset Fyn. Og så tog det hurtigt fart.

Tankerne om Langeskov var allerede sat i gang, og få måneder efter åbningen på Nyborgvej, startede opbygningen af Autohuset Fyns afdeling i Langeskov. April 2019 stod værkstedet klar, og det blev markeret med en mindre byfest hvor bl.a. Pawpatrol og Zididada stod for underholdningen.

I 2021 åbnede Autohuset Fyn sidste skud på stammen, nemlig afdelingen på Svendborgvej i Odense S.

Autohuset Fyn består nu af 4 afdelinger i hhv. Marslev, Odense og Langeskov - alle strategisk placeret med nemme tilkørselsforhold - også for daglige pendlere.

10 år med ægte fynske priser

Igennem Mark Miaris læretid som mekaniker, kunne han se et kæmpe stort behov for et værksted der kunne lykkedes at få succes med at kombinere et højt service- og kvalitetsniveau, med et lavt prisniveau.

Samtidigt var det vigtigt for ham at bilbranchen blev afmystificeret og mere gennemsigtig. Og behovet var der - for allerede kort tid efter åbning, var kalenderen fyldt op til bristepunktet i Marslev. Mange havde øjne på det lille værksted, som også var det første på landsplan til at indtræde i værkstedskæden Carpeople.

10 år efter er vi stadig fokuserede på at yde den bedste kundeservice, til priser alle kan være med på. Med kvalitetsprodukter og dedikerede medarbejdere stræber vi efter at skabe enkelthed og gennemsigtighed for vores kunder, samt i branchen. Det er grunden til at vi åbner vores værksteder i flere nærområder, for vi drømmer om at endnu flere mennesker kan få den værkstedsoplevelse som alle bilejere fortjener.

En arbejdsplads med socialt ansvar

Autohuset Fyns vigtigste ressource er glade mennesker. Dette gennemsyrer vores virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer.

Vi anser det som en styrke, at vores medarbejdere afspejler samfundets mangfoldighed – sætter en ære i, at alle har lige muligheder uanset oprindelse, religion, etnisk tilhørsforhold, seksuel orientering, politisk overbevisning, handikap, alder og køn.

For os er det naturligt at engagere os i lokalområdet og tage et ansvar på arbejdsmarkedet. Derfor har vi også et tæt kommunalt samarbejde om aktivering af udsatte unge, samt andre borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Som en lokalt forankret virksomhed er det vigtigt for os, at vi bidrager til at give nogle af de mest udsatte unge de første succesoplevelser på arbejdsmarkedet med et personligt og fagligt mentorskab.

Odense SØ - Værksted

Benjamin Madsen

Autotekniker
Mark Miari

Mark Miari

Værkstedschef
Ann Miari

Ann Kølle Miari

Administrerende direktør
Brian Olsen

Brian Olsen

Afdelingsansvarlig
Jonas Iversen

Jonas Iversen

Autotekniker
Jonas Eriksen

Jonas Eriksen

Autotekniker
Nick Petersen

Nick Petersen

Automekaniker
Joudi

Joudi Tammou

Automekaniker
Mick Rasmussen

Mick Rasmussen

Værkstedsassistent

Odense SØ - Skadecenter

Daniel Lemmicke

Daniel Lemmicke

Værkfører Skadecenter
Johny Kristensen

Johny Kristensen

Autotekniker Skadecenter
Shaddy Kanaan

Shaddy Kanaan

Klargøring

Odense S

Emily Wittenkamp

Emily Wittenkamp

Kundemodtagelse
Morten Hye Christiansen

Morten Hye Christiansen

Automekaniker

Marslev

Stig Nielsen

Autotekniker
Soeren Hansen

Søren Hansen

Værkfører
Simon Petersen

Simon Petersen

Autotekniker

Langeskov

Mike Bøgedal

Autotekniker
Mikkel Jensen

Mikkel Vestergaard Jensen

Automekaniker

Gazellevirksomhed 2018/2019

Autohuset Fyn blev kåret som Gazelle 2018, og i 2019 fik vi igen æren af at blive kåret som Gazellevirksomhed.

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst.

Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her:

“En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.”

Vi er meget beærede over at være kommet med på listen over gazellevirksomheder 2 år i træk, og er kun fokuserede på at gøre det endnu bedre!

Vi vil fortsætte med at give jer nogle af Fyns bedste priser og service, vi kunne ikke have gjort det uden alle vores dygtige og dedikerede ansatte, samarbejdspartnere og ikke mindst alle vores dejlige kunder.

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001
cross