Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hvem er vi?

Hvem dulen er Autohuset Fyn?

Deet ve’ Jette!

Ann og Mark Miari slog dørene op for første gang i 2012 i nogle gamle værkstedslokaler i Marslev.

Strategien var klar fra start - Fyns laveste priser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Forretningen fik hurtigt vokseværk og i 2018 kunne Autohuset Fyn med stolthed slå dørene op til et nyt, stort domicil med eget skadecenter og tilknyttet bilsyn.

Med det nye store domicil og stadigt vokseværk, fusionerede Autohuset Marslev navnet med Autohuset Fyn. Og så tog det hurtigt fart.

Tankerne om Langeskov var allerede sat i gang, og få måneder efter åbningen på Nyborgvej, startede opbygningen af Autohuset Fyns afdeling i Langeskov. April 2019 stod værkstedet klar, og det blev markeret med en mindre byfest hvor bl.a. Pawpatrol og Zididada stod for underholdningen.

Autohuset Fyn består nu af 3 afdelinger i hhv. Marslev, Odense og Langeskov - alle strategisk placeret med nemme tilkørselsforhold - også for daglige pendlere.

Over 10 år med ægte fynske priser

Igennem Mark Miaris læretid som mekaniker, kunne han se et kæmpe stort behov for et værksted, der kunne lykkedes at få succes med at kombinere et højt service- og kvalitetsniveau, med et lavt prisniveau.

Samtidigt var det vigtigt for ham at bilbranchen blev afmystificeret og mere gennemsigtig. Og behovet var der - for allerede kort tid efter åbningen, var kalenderen fyldt op til bristepunktet i Marslev. Mange havde øjne på det lille værksted, som også var det første på landsplan til at indtræde i værkstedskæden Carpeople.

Over 10 år efter er vi stadig fokuserede på at yde den bedste kundeservice, til priser alle kan være med på. Med kvalitetsprodukter og dedikerede medarbejdere stræber vi efter at skabe enkelthed og gennemsigtighed for vores kunder, samt i branchen. Det er grunden til, at vi åbner vores værksteder i flere nærområder, for vi drømmer om at endnu flere mennesker kan få den værkstedsoplevelse som alle bilejere fortjener.

En arbejdsplads med socialt ansvar

Autohuset Fyns vigtigste ressource er glade mennesker. Dette gennemsyrer vores virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer.

Vi anser det som en styrke, at vores medarbejdere afspejler samfundets mangfoldighed – sætter en ære i, at alle har lige muligheder uanset oprindelse, religion, etnisk tilhørsforhold, seksuel orientering, politisk overbevisning, handikap, alder og køn.

For os er det naturligt at engagere os i lokalområdet og tage et ansvar på arbejdsmarkedet. Derfor har vi også et tæt kommunalt samarbejde om aktivering af udsatte unge, samt andre borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Som en lokalt forankret virksomhed er det vigtigt for os, at vi bidrager til at give nogle af de mest udsatte unge de første succesoplevelser på arbejdsmarkedet med et personligt og fagligt mentorskab.

Ledelse

Ann Miari

Ann Kølle Miari

Administrerende direktør
Mark Miari

Mark Miari

Værkstedschef

Odense SØ

Tesla service værksted odense

Andrew Micula

Automekaniker

Mikkel Roland

Automekaniker elev
billede af vores mekaniker

Poul-Svend Møller

Automekaniker

Feras Alkaisi

Automekaniker elev
Abdi Ganuuf

Abdi Ganuuf

Automekaniker Elev
Joudi Tammou

Joudi Tammou

Automekaniker Elev
Simon Petersen

Simon Petersen

Autotekniker

Odense SØ - Skadecenter

Mekaniker billede

Shaddy Kanaan

Klargøring
Johny

Johny Kristensen

Autotekniker Skadecenter
Daniel Lemmicke

Daniel Lemmicke

Værkfører Skadecenter

Langeskov

Tesla service værksted odense

Maciej Tokarz

Automekaniker
Morten Hye Christiansen

Morten Hye Christiansen

Automekaniker
Nick Pedersen

Nick Petersen

Automekaniker

Kontor

Tesla service værksted odense

Admar Alispanic

Kundeservicemedarbejder

Ingrid Jensen

Økonomi- og regnskabschef

Johan Teglskov-Waltz

Marketing- og udviklingsansvarlig

Martin Sunding

Marketing- og udviklingsassistent

Gazellevirksomhed 2018/2019

Autohuset Fyn blev kåret som Gazelle 2018, og i 2019 fik vi igen æren af at blive kåret som Gazellevirksomhed.

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst.

Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her:

“En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.”

Vi er meget beærede over at være kommet med på listen over gazellevirksomheder 2 år i træk, og er kun fokuserede på at gøre det endnu bedre!

Vi vil fortsætte med at give jer nogle af Fyns bedste priser og service, vi kunne ikke have gjort det uden alle vores dygtige og dedikerede ansatte, samarbejdspartnere og ikke mindst alle vores dejlige kunder.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
cross