Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hvem er vi?

Hvem dulen er Autohuset Fyn?

Deet ve’ Jette!

Ann og Mark Miari slog dørene op for første gang i 2012 i nogle gamle værkstedslokaler i Marslev.

Strategien var klar fra start - Fyns laveste priser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Forretningen fik hurtigt vokseværk og i 2018 kunne Autohuset Fyn med stolthed slå dørene op til et nyt, stort domicil med eget skadecenter og tilknyttet bilsyn.

Med det nye store domicil og stadigt vokseværk, fusionerede Autohuset Marslev navnet med Autohuset Fyn. Og så tog det hurtigt fart.

Tankerne om Langeskov var allerede sat i gang, og få måneder efter åbningen på Nyborgvej, startede opbygningen af Autohuset Fyns afdeling i Langeskov. April 2019 stod værkstedet klar, og det blev markeret med en mindre byfest hvor bl.a. Pawpatrol og Zididada stod for underholdningen.

Autohuset Fyn består nu af 3 afdelinger i hhv. Marslev, Odense og Langeskov - alle strategisk placeret med nemme tilkørselsforhold - også for daglige pendlere.

Over 10 år med ægte fynske priser

Igennem Mark Miaris læretid som mekaniker, kunne han se et kæmpe stort behov for et værksted, der kunne lykkedes at få succes med at kombinere et højt service- og kvalitetsniveau, med et lavt prisniveau.

Samtidigt var det vigtigt for ham at bilbranchen blev afmystificeret og mere gennemsigtig. Og behovet var der - for allerede kort tid efter åbningen, var kalenderen fyldt op til bristepunktet i Marslev. Mange havde øjne på det lille værksted, som også var det første på landsplan til at indtræde i værkstedskæden Carpeople.

Over 10 år efter er vi stadig fokuserede på at yde den bedste kundeservice, til priser alle kan være med på. Med kvalitetsprodukter og dedikerede medarbejdere stræber vi efter at skabe enkelthed og gennemsigtighed for vores kunder, samt i branchen. Det er grunden til, at vi åbner vores værksteder i flere nærområder, for vi drømmer om at endnu flere mennesker kan få den værkstedsoplevelse som alle bilejere fortjener.

En arbejdsplads med socialt ansvar

Autohuset Fyns vigtigste ressource er glade mennesker. Dette gennemsyrer vores virksomhed - både for vores kunder og vores kollegaer.

Vi anser det som en styrke, at vores medarbejdere afspejler samfundets mangfoldighed – sætter en ære i, at alle har lige muligheder uanset oprindelse, religion, etnisk tilhørsforhold, seksuel orientering, politisk overbevisning, handikap, alder og køn.

For os er det naturligt at engagere os i lokalområdet og tage et ansvar på arbejdsmarkedet. Derfor har vi også et tæt kommunalt samarbejde om aktivering af udsatte unge, samt andre borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Som en lokalt forankret virksomhed er det vigtigt for os, at vi bidrager til at give nogle af de mest udsatte unge de første succesoplevelser på arbejdsmarkedet med et personligt og fagligt mentorskab.

Ledelse

Mark Miari

Mark Miari

Værkstedschef
Ann Miari

Ann Kølle Miari

Administrerende direktør

Odense SØ

Cevdet Özdemir

Cevdet "Jeff" Özdemir

Servicechef & Daglig leder
Brian Olsen

Brian Olsen

Teknisk afdelingsansvarlig
Jonas Iversen

Jonas Iversen

Autotekniker
Jonas Eriksen

Jonas Eriksen

Autotekniker
Benjamin Madsen

Benjamin "Bobby" Madsen

Autotekniker
Nick Pedersen

Nick Petersen

Automekaniker
Abdi Ganuuf

Abdi Ganuuf

Automekaniker Elev

Odense SØ - Skadecenter

Daniel Lemmicke

Daniel Lemmicke

Værkfører Skadecenter
Johny

Johny Kristensen

Autotekniker Skadecenter

Shaddy Kanaan

Klargøring

Marslev

Søren Hansen

Søren Hansen

Afdelingsansvarlig Værkfører
Simon Petersen

Simon Petersen

Autotekniker
Joudi Tammou

Joudi Tammou

Automekaniker Elev
Stig Nielsen

Stig Nielsen

Autotekniker

Langeskov

Rami Hilfie

Rami Hilfie

Afdelinglingsansvarlig Værkfører
Mike Bøgedal

Mike Bøgedal

Autotekniker
Morten Hye Christiansen

Morten Hye Christiansen

Automekaniker
Mikkel Jensen

Mikkel Vestergaard Jensen

Automekaniker Elev

Gazellevirksomhed 2018/2019

Autohuset Fyn blev kåret som Gazelle 2018, og i 2019 fik vi igen æren af at blive kåret som Gazellevirksomhed.

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst.

Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her:

“En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.”

Vi er meget beærede over at være kommet med på listen over gazellevirksomheder 2 år i træk, og er kun fokuserede på at gøre det endnu bedre!

Vi vil fortsætte med at give jer nogle af Fyns bedste priser og service, vi kunne ikke have gjort det uden alle vores dygtige og dedikerede ansatte, samarbejdspartnere og ikke mindst alle vores dejlige kunder.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
cross