Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

El- og hybridbil

El- og hybridbil service

- fra kun 899 kr

Har den fire hjul, så kan vi servicere den - uanset hvilket drivmiddel den kører på

Hos Autohuset Fyn følger vi trop med udviklingen i autobranchen. Vi er selv gået all-in i den rivende udvikling der er inden for grøn omstilling, også hvad der angår el- og hybridbiler. Køb og salg af el- og hybridbiler er støt stigende, hvorfor vi også sørger for løbende at videreuddanne vores dygtige teknikere, så de kan servicere de elektriske biler lige så professionelt, som de servicerer biler der kører på fossile brændstoffer.

Du får naturligvis stempel i servicehæftet, så du kan opretholde garantien. Der kan dog være specifikke garantibestemmelser for din bil, der gør at prisen for dit serviceeftersyn, skal udregnes individuelt.

Hvad er en elbil?

En elbil er kort fortalt en bil, der udelukkende kører på elektricitet. Elbiler kan lades af både strømtypen i dit hjem (AC-ladning), eller via en stander, der er koblet til en strømforsyning (DC-ladning).

Elbiler er generelt meget støjsvage. Det er den, fordi den kører på et batteri i stedet for en forbrændingsmotor. Samtidig udleder den ikke CO2, når den kører hvis strømmen kommer fra vind- og solenergi, udover produktionen.

Ydermere adskiller elbiler sig fra brændstofbiler ved, at bilens rækkevidde bliver påvirket en hel del af temperaturer. Bilens rækkevidde formindskes ofte om vinteren, når du bruger varmeblæser, el-bagrude og andet af bilens elektronik.

Hvad indebærer et service på en elbil?

Din elbil kræver mindre service og færre reparationer end en bil med brændstofmotor. Ganske enkelt fordi en elbil mekanisk set har en simpel konstruktion med færre dele, som bliver slidt.

Selvom en elbil har færre dele, så er stadig vigtigt at få den serviceret. F.eks. har din elbil jo bremser ligesom en konventionel bil, og selvom du bruger dem mindre, fordi du slipper speederen og derved “motorbremser” og regenererer strøm til batteriet, skal din elbil stadig have skiftet bremsevæske – ligesom en konventionel bil. Det handler om, at bremsevæske over tid optager vand, og har altså ikke noget at gøre med, hvor meget du bremser.

Elbil
Serviceeftersyn

Minimum inkl.
Sprinklervæske
Gratis lånebil eller hente-bringe
Støvsugning af din bil
Del din betaling op i mindre dele
med Fordelskort
Kun 899 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Hybridbil
Serviceeftersyn

Kontrol og service af min. 47 punkter inkl. bl.a.:
Olie (op til 4L mærkespecifik)
Bosch oliefilter
Sprinklervæske
Gratis lånebil eller hente-bringe
Støvsugning af din bil
Del din betaling op i mindre dele
med Fordelskort
Kun 999 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Vælg serviceeftersynspakker

Hvad er en hybridbil?

Hybridbil er blevet en fælles betegnelse for biler, der kan køre på både el og brændstof, men reelt findes der tre forskellige hybridteknologier.

Mild Hybrid er fællesbetegnelsen for systemer, hvor en elmotor assisterer benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Energien opsamles via nedbremsning og deceleration og lagres på et lithium batteri.

En Fuld Hybrid bil har en kraftigere elmotor og et lidt større hybridbatteri end biler med Mild Hybrid teknik. Afhængigt af kørestil og kørselsmønster kan den køre op til 50% af tiden på el. Og det foregår helt automatisk, når der skiftes mellem kørsel på el eller benzin. Bilen oplades mens den kører.

Plug-in Hybrid er betegnelsen for en hybridbil, der er selvopladende som en HEV, men som også kan oplades med en ledning til en ladestander. Derfor kaldes den også en opladningshybrid. Bilen kan køres som en elbil, så længe man sørger for at have strøm på batteriet.

Hvad indebærer et service på en hybridbil?

Når en hybrid- eller en plug-in hybridbil skal serviceres, er der to forskellige drivlinjer, som skal have opmærksomhed. Den elektriske del af biler kræver
dog i langt de fleste tilfælde et minimum af service, imens den motordrevne del stadig kræver for eksempel olieskift, skift af filter og lignende. Derfor vil intervallerne mellem servicetjek på hybridbiler ikke være særlig meget anderledes end ved almindelige benzin eller diesel biler. Det er blot andre komponenter af bilen, som der vil være behov for at få serviceret.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00