Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hjulskift

 • Send dine dæk og fælge på hotel med os! Vi passer på dem helt indtil vinter.

 • Klar til sommeren? Book tid til hjulskift hos os!

  Inkl. sprinklervæske, visuel kontrol af bremser og undervogn samt kontrol af lys.

  Book din tid i dag og kør sikkert ind i sommeren med os ved din side!

   

   

 • Sommeren nærmer sig! Få dine sommerdæk monteret og opbevaret sikkert med vores hjulskift og dækhotel. Book nu og kør klar til solen!

  Ved at lade os opbevare dine dæk slipper du for:

  • At opbevare dine dæk

  • At bære dem ud i bilen 2 gange årligt

  • At tænke på om du opbevarer dem rigtigt

  • At vide om dine dæk kan holde endnu en sæson

Hjulskift for kun 399,-

 • Inkl. gratis opfyldning af sprinklervæske
 • Visuel kontrol af bremser og visuel kontrol af undervogn
 • Kontrol af bilens lys

Hvornår skal jeg skifte til vinter- eller sommerdæk?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk. Tommelfingerreglen er, at for at sikre de bedste køregenskaber, bør du køre med vinterdæk, når temperaturen falder til under syv grader.

I Danmark vil det som regel sige fra oktober til og med marts.

 

Bestil tid til hjulskift

Lovens krav til dæk

Dækmønster skal være minimum 1,6 mm, men vi anbefaler dog helst minimum 3-4 mm på dæk. Bilens vejgreb forringes betydeligt hvis dækket har under 3 mm mønster tilbage.

Dæk kan "kære", det vil sige at gummiet slår revner. Dette ses ved dæk der har kørt et par sæsoner og derfor har nogle år på bagen, det kan også betyde at dækkene burde skiftes.

I udlandet er der desuden strengere krav til mønsterdybde og alder på dine dæk, så vær opmærksom hvis du kører en tur udenfor Danmarks grænser.

Du er som kunde altid velkommen til at kigge ind, og få tjekket dine dæk – vi hjælper gerne med tjek og et eventuelt dækskifte.

Autohuset Fyn tilbyder følgende ydelser indenfor hjul

Hjulskift inkl. gratis sprinklervæske
kun 399,-
Montering af dæk på fælge inkl. afbalancering
fra kun 476,- for 4 stk.
Afbalancering af hjul
fra kun 300,- for 4 stk
Nulstilling af dæktrykssensor
fra kun 100,-
Lapning af dæk
fra kun 349,-
Sporing/4-hjuls udmåling
kun 799,-

Køb dine nye dæk hos os

For os betyder sikkerhed rigtig meget, og det vil sige at dine dæk skal være i orden.

Derfor har vi gjort hvad vi kan, for at vores dæk priser er så lave som muligt. Sikkerhed behøver ikke at koste dyrt.

Vi klarer alle slags dækopgaver, inden for personbiler og varevogne.

Hvis du vil færdes sikkert og trygt i trafikken og være sikker på at komme frem på selv sneglatte dage, er det langt fra ligegyldigt, hvilke dæk der sidder på din bil. Vinterdæk er designet på en sådan måde, at de griber væsentligt bedre fast i underlaget, har en kortere bremselængde, når det er glat og sikrer, at bilen ikke skrider ud. Omvendt er sommerdæk designet til at give bedre vejgreb og kørselskomfort ved højere temperaturer.

Vi hjælper dig med at vælge dæk

Hos Autohuset Fyn kan vi hjælpe dig godt på vej mod hvilke dæk du bør vælge til netop din bil og dit kørselsbehov. Ved hjulskift får du også altid en professionel vurdering af, hvorvidt det er tid til et nyt dækskift, eller om de sikkert kan klare endnu en sæson på landevejen.

Vi monterer og afbalancerer alle slags hjul op til 22 tommer.

Bestil tid til hjulskift og montering

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00