Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hjulskift

Hjulskift for kun 349,-

  • Inkl. gratis opfyldning af sprinklervæske
  • Visuel kontrol af bremser og visuel kontrol af undervogn
  • Kontrol af bilens lys

Er du fast kunde hos os opbevarer vi desuden dine hjul gratis indtil næste sæson*.

* Forudsætter 2 årlige hjulskift og et årligt service

Hvornår skal jeg skifte til vinter- eller sommerdæk?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk. Tommelfingerreglen er, at for at sikre de bedste køregenskaber, bør du køre med vinterdæk, når temperaturen falder til under syv grader.

I Danmark vil det som regel sige fra oktober til og med marts.

Får du skiftet dæk 2 gange årligt og lavet service hos os, opbevarer vi dine dæk gratis for dig til næste sæson.

Bestil tid til hjulskift

Lovens krav til dæk

Dækmønster skal være minimum 1,6 mm, men vi anbefaler dog helst minimum 3-4 mm på dæk. Bilens vejgreb forringes betydeligt hvis dækket har under 3 mm mønster tilbage.

Dæk kan "kære", det vil sige at gummiet slår revner. Dette ses ved dæk der har kørt et par sæsoner og derfor har nogle år på bagen, det kan også betyde at dækkene burde skiftes.

I udlandet er der desuden strengere krav til mønsterdybde og alder på dine dæk, så vær opmærksom hvis du kører en tur udenfor Danmarks grænser.

Du er som kunde altid velkommen til at kigge ind, og få tjekket dine dæk – vi hjælper gerne med tjek og et eventuelt dækskifte.

Autohuset Fyn tilbyder følgende ydelser indenfor hjul

Hjulskift inkl. gratis sprinklervæske
kun 349,-
Montering af dæk på fælge inkl. afbalancering
fra kun 476,- for 4 stk.
Afbalancering af hjul
fra kun 300,- for 4 stk
Nulstilling af dæktrykssensor
fra kun 100,-
Lapning af dæk
fra kun 349,-
Sporing/4-hjuls udmåling
kun 799,-

Køb dine nye dæk hos os

For os betyder sikkerhed rigtig meget, og det vil sige at dine dæk skal være i orden.

Derfor har vi gjort hvad vi kan, for at vores dæk priser er så lave som muligt. Sikkerhed behøver ikke at koste dyrt.

Vi klarer alle slags dækopgaver, inden for personbiler og varevogne.

Hvis du vil færdes sikkert og trygt i trafikken og være sikker på at komme frem på selv sneglatte dage, er det langt fra ligegyldigt, hvilke dæk der sidder på din bil. Vinterdæk er designet på en sådan måde, at de griber væsentligt bedre fast i underlaget, har en kortere bremselængde, når det er glat og sikrer, at bilen ikke skrider ud. Omvendt er sommerdæk designet til at give bedre vejgreb og kørselskomfort ved højere temperaturer.

Vi hjælper dig med at vælge dæk

Hos Autohuset Fyn kan vi hjælpe dig godt på vej mod hvilke dæk du bør vælge til netop din bil og dit kørselsbehov. Ved hjulskift får du også altid en professionel vurdering af, hvorvidt det er tid til et nyt dækskift, eller om de sikkert kan klare endnu en sæson på landevejen.

Vi monterer og afbalancerer alle slags hjul op til 22 tommer.

Bestil tid til hjulskift og montering

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00