Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hvor kan du købe en tur på værkstedet hjemme fra din sofa?

Deet ve’ Jette!

Er du træt af at skulle høre på hylende bremser indtil det bliver den 1.?

Hos Autohuset Fyn ved vi godt at det ofte er en ekstra udgift der ikke var planlagt når bilen skal på værksted. Typisk kommer det ubelejligt og man kan have svært ved at få luft i økonomien til det hele.

Derfor ønsker vi hos Autohuset Fyn at gøre det endnu nemmere for dig at få din bil på værksted - lige når det passer for dig og din økonomi.

Skal du bruge et gavekort til sønnikes første service, søsterens stenslag i frontruden som hun aldrig lige får fikset, eller blot som en gave til personen som bare aldrig ønsker sig noget - så kan værdibeviset også gives videre som gave - kun fantasien sætter grænser!

Du kan enten købe et værdibevis til en fordefineret ydelse og værdi, eller selv indtaste beløbet som du ønsker værdibeviset skal være på.

Værdibevis til faste værkstedsydelser

Måske ved du allerede at bilen kalder på service, rens af bremser eller noget helt tredje? Du kan købe ydelsen på forhånd, når du har råd, til enten din egen bil eller som gave. Vælg blot én af værdibeviserne nedenfor.
Finder du ikke den ønskede ydelse på listen - kan du vælge et valgfrit beløb på værdigbevis ovenfor.

Vi kalder det god service - god karma ♥

Elbil Serviceeftersyn

Kontrol og service af 47 punkter

899 kr.

Lille Serviceeftersyn

Kontrol og service af 47 punkter

999 kr.

Mellem Serviceeftersyn

Kontrol og service af 49 punkter

1.399 kr.

Stort Serviceeftersyn

Kontrol og service af 51 punkter

2.499 kr.

Stort Plus Serviceeftersyn

Kontrol og service af 55 punkter

3.499 kr.

Undervognsbehandling

Personbiler på hvide plader.
(Gælder IKKE SUV, biler til over 7 personer samt 4-hjulstræk)

3.699 kr.

PREMIUM Klargøring

Ind- og udvendig klargøring af bil inkl. bl.a. bilvask, støvsugning, rens af sæder og måtter samt lakforsegling.

1.999 kr.

Rens og smøring af bremser (pr. sæt)

Inkl. arbejdstid samt materialer

599 kr.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001