fbpx

Forsikringsskader

En forsikringsskade er aldrig en rar ting. Hvis du har været uheldig og fået en skade på din bil, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser, lakarbejde eller dele der skal repareres eller udskiftes. Alle forsikringsskader bliver naturligvis udført efter bilfabrikkernes forskrifter, og med reservedele i original kvalitet. Det sikrer dig en bil i samme stand, som før den blev skadet, både sikkerheds- og udseendesmæssigt.

Autohuset Fyn har samarbejde med stort set alle forsikringsselskaber. Der er naturligvis garanti på alle reparationer, og vi bruger kun originale reservedele, medmindre dit forsikringsselskab kræver brug af alternative dele. Så anmeld blot skaden, så klarer vi resten.

Gavekort på Lille Service

I forbindelse med en forsikringsskade kan der medfølge et gavekort på et Lille Service (værdi kr. 899,-) hos Autohuset Fyn.

Der er kun én betingelse for modtagelse af gavekort: Skaden på din bil skal takseres over kr. 5.000,-

Må jeg selv vælge værksted?

Det korte svar er: JA!

Ofte er det forsikringsselskabet, der betaler, når bilen har fået en skade, men uanset hvilket forsikringsselskab du bruger, kan du selv vælge det værksted, der skal reparere skaden. Det gælder uanset hvilken skade der er sket på din bil. 

Har du fået en skade på bilen, skal du hurtigst muligt anmelde den til dit forsikringsselskab. Vi hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Derefter kan du bestille tid hos Autohuset Fyn, til udbedring af din skade. Kig meget gerne ind forbi vores skadecenter i Odense, så vi kan tage billeder af skaden og sende dem til dit forsikringsselskab. Vi benytter os vidt muligt at fototaksering, så din bil er typisk allerede takseret når du ankommer til værkstedet på den aftalte dag. Det sikrer dig som kunde den kortest mulige behandlingstid.

Er bilen allerede bragt på værkstedet med vejhjælp, sørger vi for at udbedre skaden så hurtigt som muligt, i disse tilfælde er det som oftest kun forsikringsselskabets godkendelse vi venter på, samt eventuel levering af reservedele.

Rudeskade

Skal du have skiftet din frontrude igennem din forsikring, medfølger der et gavekort (værdi 300,-), som kan trækkes fra din regning ved næste værkstedsbesøg.

Hvordan er forløbet ved en forsikringsskade hos Autohuset Fyn?
Anmeld skaden
til dit forsikringsselskab
Kontakt Autohuset Fyn
og bestil en tid til udbedring
Kom gerne forbi
og få taget billeder af skaden i vores åbningstid
Bilen afleveres
på aftalt dag til skadecentret
Gratis lånebil
mens skaden udbedres
Skaden vurderes
af en taksator
Skaden udbedres
hos Autohuset Fyn
Vi kontakter dig
når skaden er udbedret
Lånebilen afleveres
og din egen bil afhentes
Skaden afregnes
med dit forsikringsselskab
Følg os på Facebook og vær blandt de første til at se nyheder og konkurrencer fra os!
Kundecitater
Se hvad vores kunder siger om vores service
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Tusind tak for sidst. Tak for gode service, god pris og god kommunikation. Det er bare så dejligt at I kan hente og aflevere bilen, desuden I støvsuger bilen grundigt. Helt gratis! Det er fantastisk at der også er bilsyn hos jer. Så kan man gør bilen klar på en dag!! Familier som os med to små børn sætter pris på det! Vi bliver bare så glad for jer og vil helt sikkert være din faste kunder!
Kelan Zhang

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov