Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Forsikringsskader

Forsikringsskader

En forsikringsskade er aldrig rart. Hvis du har været uheldig med at have fået en skade på din bil, så er vi klar til at hjælpe dig fra start til slut.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser, lakarbejde eller dele der skal repareres eller udskiftes. Alle forsikringsskader bliver naturligvis udført efter bilfabrikkernes forskrifter, og med reservedele i original kvalitet. Det sikrer dig en bil i samme stand, som før den blev skadet, både sikkerheds- og udseendemæssigt.

Autohuset Fyn har samarbejde med stort set alle forsikringsselskaber. Der er naturligvis garanti på alle reparationer, og vi bruger kun originale reservedele, medmindre dit forsikringsselskab kræver brug af alternative dele. Så anmeld blot skaden, så klarer vi resten.

Gavekort på Inflationsservice

I forbindelse med en forsikringsskade kan der medfølge et gavekort på et Inflationsservice (værdi kr. 579,-) hos Autohuset Fyn.

Der er kun én betingelse for modtagelse af gavekort: Skaden på din bil skal takseres over kr. 5.000,-

Book tid

Hvad gør jeg hvis jeg får en skade på min bil?

Deet ve’ Jette!
Herunder kan du se hvordan den typiske proces vil være ved autoskade. Processen afhænger dog helt af skadens størrelse og omfang, så nedenstående er kun en vejledende guide. Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål.
1
Anmeld skaden
til dit forsikringsselskab
2
Kontakt Autohuset Fyn
og bestil en tid til udbedring
3
Kig forbi
og få taget billeder af skaden i vores åbningstid
4
Bilen afleveres
på aftalt dag til skadecentret
5
Gratis lånebil
mens skaden udbedres
6
Skaden vurderes
af en taksator
7
Skaden udbedres
så hurtigt vi kan
8
Vi kontakter dig
når skaden er udbedret
9
Lånebilen afleveres
og din egen bil afhentes
10
Skaden afregnes
med dit forsikringsselskab

Må jeg selv vælge værksted?

Det korte svar er: JA!

Ofte er det forsikringsselskabet, der betaler, når bilen har fået en skade, men uanset hvilket forsikringsselskab du bruger, kan du selv vælge det værksted, der skal reparere skaden. Det gælder uanset hvilken skade der er sket på din bil.

Har du fået en skade på bilen, skal du hurtigst muligt anmelde den til dit forsikringsselskab. Vi hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Derefter kan du bestille tid hos Autohuset Fyn, til udbedring af din skade. Kig meget gerne ind forbi vores skadecenter i Odense, så vi kan tage billeder af skaden og sende dem til dit forsikringsselskab. Vi benytter os så vidt muligt at fototaksering, så din bil er typisk allerede takseret når du ankommer til værkstedet på den aftalte dag. Det sikrer dig som kunde den kortest mulige behandlingstid.

Er bilen allerede bragt på værkstedet med vejhjælp, sørger vi for at udbedre skaden så hurtigt som muligt, i disse tilfælde er det som oftest kun forsikringsselskabets godkendelse vi venter på, samt en eventuel levering af reservedele.

Rudeskade

Skal du have skiftet din frontrude igennem din forsikring, medfølger der et gavekort (værdi 300,-), som kan trækkes fra din regning ved næste værkstedsbesøg.

Læs mere om rudeskader

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00