Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Forsikringsskader

Forsikringsskader

En forsikringsskade er aldrig rart. Hvis du har været uheldig med at have fået en skade på din bil, så er vi klar til at hjælpe dig fra start til slut.

Vi klarer alt inden for forsikringsskader, om det er buler, ridser, lakarbejde eller dele der skal repareres eller udskiftes. Alle forsikringsskader bliver naturligvis udført efter bilfabrikkernes forskrifter, og med reservedele i original kvalitet. Det sikrer dig en bil i samme stand, som før den blev skadet, både sikkerheds- og udseendemæssigt.

Autohuset Fyn har samarbejde med stort set alle forsikringsselskaber. Der er naturligvis garanti på alle reparationer, og vi bruger kun originale reservedele, medmindre dit forsikringsselskab kræver brug af alternative dele. Så anmeld blot skaden, så klarer vi resten.

Gavekort på Inflationsservice

I forbindelse med en forsikringsskade kan der medfølge et gavekort på et Inflationsservice (værdi kr. 589,-) hos Autohuset Fyn.

Der er kun én betingelse for modtagelse af gavekort: Skaden på din bil skal takseres over kr. 5.000,-

Book tid

Hvad gør jeg hvis jeg får en skade på min bil?

Deet ve’ Jette!
Herunder kan du se hvordan den typiske proces vil være ved autoskade. Processen afhænger dog helt af skadens størrelse og omfang, så nedenstående er kun en vejledende guide. Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål.
1
Anmeld skaden
til dit forsikringsselskab
2
Kontakt Autohuset Fyn
og bestil en tid til udbedring
3
Kig forbi
og få taget billeder af skaden i vores åbningstid
4
Bilen afleveres
på aftalt dag til skadecentret
5
Mulighed for lånebil med fri km
mens skaden udbedres
6
Skaden vurderes
af en taksator
7
Skaden udbedres
så hurtigt vi kan
8
Vi kontakter dig
når skaden er udbedret
9
Lånebilen afleveres
og din egen bil afhentes
10
Skaden afregnes
med dit forsikringsselskab

Må jeg selv vælge værksted?

Det korte svar er: JA!

Ofte er det forsikringsselskabet, der betaler, når bilen har fået en skade, men uanset hvilket forsikringsselskab du bruger, kan du selv vælge det værksted, der skal reparere skaden. Det gælder uanset hvilken skade der er sket på din bil.

Har du fået en skade på bilen, skal du hurtigst muligt anmelde den til dit forsikringsselskab. Vi hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Derefter kan du bestille tid hos Autohuset Fyn, til udbedring af din skade. Kig meget gerne ind forbi vores skadecenter i Odense, så vi kan tage billeder af skaden og sende dem til dit forsikringsselskab. Vi benytter os så vidt muligt at fototaksering, så din bil er typisk allerede takseret når du ankommer til værkstedet på den aftalte dag. Det sikrer dig som kunde den kortest mulige behandlingstid.

Er bilen allerede bragt på værkstedet med vejhjælp, sørger vi for at udbedre skaden så hurtigt som muligt, i disse tilfælde er det som oftest kun forsikringsselskabets godkendelse vi venter på, samt en eventuel levering af reservedele.

Rudeskade

Skal du have skiftet din frontrude igennem din forsikring, medfølger der et gavekort (værdi 300,-), som kan trækkes fra din regning ved næste værkstedsbesøg.

Læs mere om rudeskader

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00