fbpx

Din skadespecialist

Er uheldet ude så kontakt Autohuset Fyn

– vi har samarbejde med alle forsikringsselskaber.

Hos Autohuset Fyn har vi eget skadecenter i Odense med special-uddannede medarbejdere, og er altid klar til at hjælpe dig. Daniel, vores værkfører på skadecenteret i Odense har stor erfaring indenfor området, og er specialist i at udbedre skaden på din bil, så den er i sikkerhedsmæssig korrekt stand.

I dag er det at udføre korrekt skadesreparation meget krævende, og forsikringselskaberne stiller store krav til udstyr, teknisk kunnen og korrekt uddannelse. På vores skadecenter er vores pladesmed specialist i at reparere alle former for trafikskader, og er derfor kvalificeret til at udbedre skader på alle bilmærker. Vi ved, hvad der kan rettes, og hvordan du får det sikreste resultat, når bilen skal på vejen igen efter et uheld.

Det er altid ærgerligt at få en skade på sin bil, uanset om det drejer sig om en lille ridse, en bule eller en stor forsikringsskade. Derfor har vi stor fokus på at gøre det så nemt for dig som muligt, når uheldet er ude.

Vores skadecenter hjælper dig gennem hele forløbet, og får din bil hurtigt på vejen igen.

Kom ind forbi vores afdeling i Odense, så kan vi sammen kigge på skaden.

Hvad gør jeg hvis jeg får en skade på min bil?

Herunder kan du se hvordan den typiske proces vil være ved autoskade. Processen afhænger dog helt af skadens størrelse og omfang, så nedenstående er kun en vejledende guide. Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål.

Anmeld skaden
til dit forsikringsselskab
Kontakt Autohuset Fyn
og bestil en tid til udbedring
Kig forbi
og få taget billeder af skaden i vores åbningstid
Bilen afleveres
på aftalt dag til skadecentret
Gratis lånebil
mens skaden udbedres
Skaden vurderes
af en taksator
Skaden udbedres
så hurtigt vi kan
Vi kontakter dig
når skaden er udbedret
Lånebilen afleveres
og din egen bil afhentes
Skaden afregnes
med dit forsikringsselskab
Ring til dit forsikringsselskab, eller anmeld skaden online. Husk at få oplysninger på en evt. modpart
Ring til afdelingen i Odense, og bestil tid på vores skadecenter.
Det fremskynder processen, hvis vi på forhånd kan sende billeder til dit forsikringsselskab.
Er bilen i forsvarlig stand, kan du selv køre den hen på et af vores værksteder. Skal bilen bugseres, skal du informere vejhjælp om destinationen.
Mens vi udbedrer skaden, har du mulighed for at at få en gratis lånebil med fri km.
Ved større skader, eller hvis dit forsikringsselskab har behov for flere oplysninger, kommer de forbi Autohuset Fyn og vurderer din bil.
Nogle gange kan der forekomme forsinkelser, specielt ved større eller skjulte skader, men typisk tager det 5 hverdage at få udbedret en skade.
Vi holder os også løbende i kontakt med dig, hvis der skulle komme forsinkelser, eller hvis vi har brug for flere oplysninger.
Du får samtidig et gavekort på et Lille service med, såfremt din bil har været skader for over 5000 kr.
Din forsikring opkræver selv en eventuel selvrisiko. Hvornår er afhængigt at dit yderligere skadesforløb.
Tryghed fremfor alt
Når du henvender dig til vores skadecenter, lægger vi stor vægt på at du skal føle dig tryg.

Mange forsikringsselskaber bruger et forudbestemt værksted, og det er en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge, hvilket værksted du ønsker at bruge.

Når du selv vælger at bestemme værkstedet, er det også din garanti for at du ikke ender hos et skadecenter der ikke har de nødvendige kompetencer til at udføre en reparation på din bil.

Vi står klar til at hjælpe dig igennem forløbet, og du kan altid kontakte os såfremt du har brug for hjælp til at anmelde din skade.

Altid gratis lånebil!

I reparations-perioden stilles en gratis lånebil med fri kilometer til rådighed, så du hurtigt og bekvemt kan komme videre.

Så slipper du for at tænke på transport, indtil din bil er lavet.

Følg os på facebook og vær blandt de første til at modtage nyheder og deltage i konkurrencer!
Kundecitater
Se hvad vores kunder siger om vores service
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet 👍
Jan Kølle Nielsen
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Virkelig god service og flinke folk. Min bil gik i stykker på vej hjem fra Odense. Jeg kørte ind til Autohuset Marslev. 5 min efter, var reservedelene bestilt og 4 timer senere ringede de, at bilen var klar til afhentning.
Mette Tangholm Hansen