Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Rustskader - og beskyttelse

Få et uforpligtende tilbud på udbedring af bilens rustskader

  • Vi vurderer rustskadernes omfang
  • Vi giver dig vores anbefaling og tilbud
  • Du får ingen regning du ikke selv har godkendt!
  • Vi vil være billigst, og derfor yder vi op til 130% prismatch
  • Sæt ind tidligt og undgå spredning!
  • Vi laver al slags rustudbedring og pladearbejde

Vi tilbyder SUVO rustbeskyttelse med Danmarks bedste garanti!

Rustbeskyttelse forlænger bilens levetid. Det garanterer vi for. Ovenikøbet til ægte fynske priser!

Book tid
Johny Kristensen
Skadecenter & rustarbejde

Hvorfor skal jeg udbedre rustskader?

Rustudbedringer skal ikke tages let.

Hvis ikke man gør noget ved det, kan man være helt sikker på at skaderne spreder sig til andre steder på bilens plader og karrosseri. Det vil ofte starte ude i kanterne af bilens for- og bagskærmsplader. Men der kan også være tale om flyverust på lakken eller endda gennemtæring af køretøjets karosseri. Uanset hvad, vil vi fraråde at man selv begynder at arbejde med skaderne. Lad professionelle gøre arbejdet. Autohuset Fyns pladesmede er højtuddannede fagfolk, der kan vurdere omfanget og give et tilbud og nogle gode råd med på vejen! Tag kontakt til os idag.

Er klassikeren blevet lidt træt i kanterne?

Vi klarer også rust-og plade-arbejde på din veteranbil!

Kig forbi og få et uforpligtende tilbud.

Din kontakt til rustarbejde

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
Daniel Lemmicke
Skadecenter & rustarbejde

Hvordan udvikler rust sig?

Fase 1 - Overfladerust

Et tegn på at din bil er i fase 1, er når rusten bliver synlig i malingen. For eksempel hvis du har en skade på din bil uden at gøre noget ved skaden, kan der forekomme overflade rust. Det anbefales at du gøre noget ved overflade rust inden rusten er i fase 2.

Fase 2 - Rustbobler

Rustbobler og revner opstår når du ikke gøre noget ved overflade rust. Dette betyder at rusten er i fase 2, da rusten vil trænge længere ind i metallet og der begynder at dannes rustbobler og revner. Her er det vigtigt at din bil får en rustbehandling inden der udvikler sig rusthuller.

Fase 3 - Rusthuller

Når din bil er i fase 3, betyder det at der nu er rusthuller i din bil. Dette kan være farligt hvis rusten har spredt sig til karosseriet, da det vil svække bilens struktur. Du bør her kontakte en mekaniker med det samme, så de kan gennemgå og reparere skaden.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00