Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Grønt Serviceeftersyn

Grønt serviceeftersyn til din elbil

- fra kun 899 kr

Skræddersyet kvalitetseftersyn med fabriksgaranti

Har bilen fire hjul, så kan vi servicere den - uanset hvilket drivmiddel den kører på!

Hos Autohuset Fyn følger vi trop med udviklingen i autobranchen. Vi er selv gået all-in i den rivende udvikling der er inden for grøn omstilling, også hvad der angår el- og hybridbiler. Derfor sørger vi for løbende at videreuddanne vores dygtige teknikere, så de kan servicere de elektriske biler lige så professionelt, som de servicerer biler der kører på fossile brændstoffer.

Vi stempler naturligvis i digitalservicebog.dk, så du kan opretholde fabriksgarantien.

Hvor tit skal min elbil til service?

Afhængigt af bilmærke og model, skal de fleste elbiler til service efter et kilometerinterval på mellem 15-30.000km eller som minimum én gang årligt. Bilens serviceinterval vil fremgå af din servicebog, og de fleste biler har i dag automatisk serviceindikator som lyser i instrumentbordet når din bil skal til serviceftersyn.

Prisen for service på din elbil afhænger af en række faktorer og krav fra fabrikanten samt bilens alder og kilometerstand. 

Få et tilbud på service

Hvad er betegnelsen for en elbil?

En elbil er kort fortalt en bil, der udelukkende kører på elektricitet. Elbiler kan lades af både strømtypen i dit hjem (AC-ladning), eller via en stander, der er koblet til en strømforsyning (DC-ladning).

Elbiler er generelt meget støjsvage. Det er den, fordi den kører på et batteri i stedet for en forbrændingsmotor. Samtidig udleder den ikke CO2, når den kører hvis strømmen kommer fra vind- og solenergi, udover produktionen.

Ydermere adskiller elbiler sig fra brændstofbiler ved, at bilens rækkevidde bliver påvirket en hel del af temperaturen. Bilens rækkevidde formindskes ofte om vinteren, når du bruger varmeblæser, el-bagrude og andet af bilens elektronik.

Hvad indebærer et service på en elbil?

Din elbil kræver som oftest et mindre type serviceeftersyn og færre reparationer end en bil med brændstofmotor. Ganske enkelt fordi en elbil mekanisk set har en mere simpel konstruktion med færre dele, som bliver slidt.

Selvom en elbil har færre dele, så er stadig vigtigt at få den serviceret. En elbils behov for service er det samme som for traditionelle biler.  F.eks. bruges din elbils bremser ofte mindre, da bilen automatisk  “motorbremser” når du slipper speederen, hvilket betyder at en elbils bremser oftere kræver et bremseeftersynog regenererer strøm til batteriet, skal din elbil stadig have skiftet bremsevæske – ligesom en konventionel bil. Det handler om, at bremsevæske over tid optager vand, og har altså ikke noget at gøre med, hvor meget du bremser.

Grønt Service

Kontrol og service efter fabrikantens forskrifter minimum inkl:
Sprinklervæske
Gratis lånebil eller hente-bringe
Støvsugning af din bil
Del din betaling op i mindre dele
med Fordelskort
Fra kun 899 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book tid til service

Vær opmærksom på særlige garantier

Mange el- og hybridbiler har separate garantier for batteripakke og karosseri. Det er derfor vigtigt at du undersøger hvilke garantibestemmelser der gælder for netop din bil. 

For at opretholde garantien kræver fabrikanterne oftest at batteriet kontrolleres hos forhandleren. Ligeledes vil karosseritjek typisk skulle udføres hos en forhandler, for at opretholde en evt. rustgaranti. Generelt vil kontrol af batteripakken koste et separat forhandlergebyr, mens karosseritjek typisk udføres gratis.

Autohuset Fyn tilbyder at køre din bil gratis til kontrol af batteri og karosseri hos forhandleren ifm. udførelse af et serviceeftersyn på et af vores værksteder. 

OBS; Det er vigtigt at understrege at dette kræver at det efterspørges ved tidsbestilling, da vi ellers ikke kan garantere at forhandleren har tid på den pågældende dag din bil er på vores værksted. Vi klarer nemlig også arbejdet med tidsbestillingen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde den gode service. 

Serviceeftersyn på hybridbil

- fra kun 999 kr

Hvad indebærer et service på en hybridbil?

Når en hybrid- eller en plug-in hybridbil skal serviceres, er der to forskellige drivlinjer, som skal have opmærksomhed. Den elektriske del af biler kræver dog i langt de fleste tilfælde et minimum af service, imens den motordrevne del stadig kræver fx olieskift, skift af filter og lignende. Derfor vil intervallerne mellem servicetjek på hybridbiler ikke være særlig meget anderledes end ved almindelige benzin eller diesel biler. Det er blot andre komponenter af bilen, som der vil være behov for at få serviceret.

Hvilket service skal min hybridbil have?

Afhængigt af din hybridbils alder, kilometerstand samt garantiperiode tilbyder Autohuset Fyn flere forskellige serviceeftersyn til din hybridbil. Du kan læse meget mere om de forskellige serviceeftersyn vi tilbyder nedenfor.

Se vores servicepakker

Hvad er en hybridbil?

Hybridbil er blevet en fælles betegnelse for biler, der kan køre på både el og brændstof, men reelt findes der tre forskellige hybridteknologier.

Mild Hybrid er fællesbetegnelsen for systemer, hvor en elmotor assisterer benzinmotoren ved igangsætning og acceleration. Energien opsamles via nedbremsning og deceleration og lagres på et lithium batteri.

En Fuld Hybrid bil har en kraftigere elmotor og et lidt større hybridbatteri end biler med Mild Hybrid teknik. Afhængigt af kørestil og kørselsmønster kan den køre op til 50% af tiden på el. Og det foregår helt automatisk, når der skiftes mellem kørsel på el eller benzin. Bilen oplades mens den kører.

Plug-in Hybrid er betegnelsen for en hybridbil, der er selvopladende som en HEV, men som også kan oplades med en ledning til en ladestander. Derfor kaldes den også en opladningshybrid. Bilen kan køres som en elbil, så længe man sørger for at have strøm på batteriet.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00