Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Dit lokale dækcenter

Hjulskift for kun 399,-

  • Inkl. gratis opfyldning af sprinklervæske
  • Visuel kontrol af bremser
  • Visuel kontrol af undervogn
  • Kontrol af bilens lys

Hvornår skal jeg skifte til vinter- eller sommerdæk?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte til enten sommerdæk eller vinterdæk. Tommelfingerreglen er, at for at sikre de bedste køregenskaber, bør du køre med vinterdæk, når temperaturen falder til under syv grader.

I Danmark vil det som regel sige fra oktober til og med marts.

For kun 199,- pr. sæson kan vi opbevare dine dæk for dig. 

Læs mere om vores dækhotel
Book tid til hjulskift

Lovens krav til dæk

Dækmønster skal være minimum 1,6 mm, men vi anbefaler dog helst minimum 3-4 mm på dæk. Bilens vejgreb forringes betydeligt hvis dækket har under 3 mm mønster tilbage.

Dæk kan "kære", det vil sige at gummiet slår revner. Dette ses ved dæk der har kørt et par sæsoner og derfor har nogle år på bagen, det kan også betyde at dækkene burde skiftes.

I udlandet er der desuden strengere krav til mønsterdybde og alder på dine dæk, så vær opmærksom hvis du kører en tur udenfor Danmarks grænser.

Du er som kunde altid velkommen til at kigge ind, og få tjekket dine dæk – vi hjælper gerne med tjek og et eventuelt dækskifte.

Autohuset Fyn tilbyder følgende ydelser indenfor hjul

Hjulskift inkl. gratis sprinklervæske
kun 399,-
Montering af dæk på fælge inkl. afbalancering
fra kun 476,- for 4 stk.
Afbalancering af hjul
fra kun 300,- for 4 stk
Nulstilling af dæktrykssensor
fra kun 100,-
Lapning af dæk
fra kun 449,-
Sporing/4-hjuls udmåling
kun 799,-

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Køb dine nye dæk hos os

Autohuset Fyn er dit lokale dækcenter. For os betyder sikkerhed rigtig meget, og det vil sige at dine dæk skal være i orden.

Derfor har vi gjort hvad vi kan, for at vores dæk priser er så lave som muligt. Sikkerhed behøver ikke at koste dyrt.

Vi klarer alle slags dækopgaver, inden for personbiler og varevogne.

Hvis du vil færdes sikkert og trygt i trafikken og være sikker på at komme frem på selv sneglatte dage, er det langt fra ligegyldigt, hvilke dæk der sidder på din bil. Vinterdæk er designet på en sådan måde, at de griber væsentligt bedre fast i underlaget, har en kortere bremselængde, når det er glat og sikrer, at bilen ikke skrider ud. Omvendt er sommerdæk designet til at give bedre vejgreb og kørselskomfort ved højere temperaturer.

Vi hjælper dig med at vælge dæk

Hos Autohuset Fyn kan vi hjælpe dig godt på vej mod hvilke dæk du bør vælge til netop din bil og dit kørselsbehov. Ved hjulskift får du også altid en professionel vurdering af, hvorvidt det er tid til et nyt dækskift, eller om de sikkert kan klare endnu en sæson på landevejen.

Vi monterer og afbalancerer alle slags hjul op til 22 tommer.

Bestil tid

Få lappet dine dæk

En lapning af et bildæk kan være en nem og økonomisk løsning, hvis du har fået en punktering.

Så der for kan vi tilbyde lapning af dit dæk på alle vores værksteder, så du nemt kan komme videre. Men lapning er ikke kun en økonomisk løsning, men det er også en miljøvenlig løsning, da det undgår unødvendig spild og affald fra at skifte hele dækket. Desuden vil det også spare dig tid, da lapningen normalt tager mindre tid end at skulle skifte hele dækket.

Husk at vedligeholde dine dæk

Det er vigtigt at huske, at du bør kontrollere dækkets lufttryk regelmæssigt, da et dæk med for lavt lufttryk kan medføre unødvendigt slid og dårlig brændstoføkonomi.

I alt kan en lapning af et bildæk være en god løsning, når det bliver udført korrekt hos Autohuset Fyn. Men det er også vigtigt at huske, at det ikke altid er en mulighed, og at det er bedre at erstatte dækket, hvis skaden er for stor eller i en kritisk placering.

Så hvis du oplever en punktering, er en lapning en god løsning, der kan give dig en hurtig og pålidelig reparation, så du kan komme tilbage på vejen sikkert og effektivt. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få dit dæk lappet.

Læs mere

Sporing, 4-hjulsudmåling og afbalancering

Kører det ikke lige ud af landevejen?

Oplever du at din bil trækker til siden, at rattet står skævt på en lige vej eller at din dæk larmer mere end normalt, skyldes det ofte at bilen skal spores.

Der skal desværre ikke meget til for at rykke din hjulindstilling, og er det først sket, slider det unødigt på dine dæk, giver dårligere vejgreb og ødelægger potentielt dit styretøj.

En forkert sporing slider mere på dæk og benzinøkonomi, end de fleste er klar over. Undersøgelser har vist, at hjul der er korrekt sporet kører tusindvis af km længere, til umiddelbar fordel for din pengepung.

Hvornår skal du kontrollere sporingen?

Sporingen ryger, når du f.eks. kører for hurtigt over en høj kantsten.

Føles det bagefter, som om bilen trækker til siden af sig selv eller rattet ikke svinger tilbage efter sving, så er skaden sket. Hvis du rammer en kantsten, kan hjulet blive slået lidt skævt, eller få ophænget eller stabilisatoren til at blive forskubbet en smule. Det kan også ske, hvis du kører over større huller i vejen, eller blot fra almindelig slitage mellem affjedring og styretøj.

Hvis du kan se at dine dæk slides unormalt eller ujævnt, eller hvis du oplever generelle problemer med styringen, bør du også få tjekket om bilen trænger til en 4-hjulsudmåling.

Hvordan foregår en sporing og hvor lang tid tager det?

Hos Autohuset Fyn udmåler og justerer vi styretøjet med det nyeste computerudstyr.

Det sikrer en fuldstændig korrekt sporing og retningsstabilitet. Udstyret kan ud fra bilproducentens specifikationer give os en helt præcis udmåling af hjulets hældning, skævhed og hvilken spidsning, eller spredning, dine hjuls position er i. De fleste sporinger kan laves på ca. 45 minutter.

Det store spørgsmål

Sporing, 4-hjulsudmåling og afbalancering – hvad er hvad?

Vi oplever ofte forvirring når man taler sporing, 4-hjulsudmåling og afbalancering, og det kan nogle gange også være lidt en jungle at finde rundt i de forskellige udtryk.

Alt imens en sporing og en 4-hjulsudmåling er det samme, er en afbalancering dog noget helt andet.

Hvad er så forskellen?

  • Sporing/4-hjulsudmåling: Her justeres hjulenes vinkler, så de står vinkelret mod underlaget og parallelt med hinanden. Arbejdet udføres på udstyr kaldet en 4-hjulsudmåler, deraf navnet.
  • Afbalancering: Her balanceres hjulene, så man undgår viberationer og rystelser ved visse hastigheder. Arbejdet udføres på et afbalanceringsapparat, f.eks. i forbindelse med udskiftning af dæk på dine fælge, eller hvis dine dæk har været til opbevaring i længere tid.
Bestil tid

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00