Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Dækhotel

Dækhotel

Vi ved alle hvor meget et sæt sommer- eller vinterhjul fylder, og hvor trælse de er at se på.

Autohuset Fyn tilbyder derfor alle vores faste kunder muligheden for, at få deres dæk og fælge opbevaret.

Når dine dæk er på besøg på vores dækhotel, bliver de passet godt på. Næsten ligesom på et rigtigt hotel. Selvfølgelig uden mad og drikke – det ville bare være skørt.

Du slipper for at tænke på, hvor du skal opbevare dine dæk derhjemme, om du opbevarer dem rigtigt, og om dine dæk kan holde endnu en sæson.

Book tid til hjulskift

Dækhotel

Opbevaring på dækhotel kun 199,- pr. sæson
  • Inkl. tjek af stand på dæk
  • Sikker opbevaring af hjul

Når du vælger at opbevare dine dæk hos os, sørger vi for, at de bliver opbevaret tørt, mørkt og sikkert – det har dine dæk bedst af, hvis de skal holde længere.

Kontakt os

Du kan købe dækhotel for kun 199,- halvårligt. Det er ægte fynske priser!

Vi sørger for, at dine dæk:

  • bliver opbevaret korrekt, så dækkene ikke tager skade, mens de tager sig en (velfortjent) pause fra din bil
  • får tjekket stand, så du ved, om dækkene kan holde til flere køreture i det danske landskab

Mens dine dæk er på hotel hos os, skal du bare nyde køreturen i din bil.

Du slipper for at tænke på, hvor du skal opbevare dine dæk derhjemme, om du opbevarer dem rigtigt, og om dine dæk kan holde endnu en sæson.

Dækhotel hos Autohuset Fyn – det har aldrig været nemmere!

1
Du afleverer dine dæk på et af vores værksteder.
Vi står klar til at tage imod dem og du får en kvittering med på indlevering.
2
Dækkene tjekkes og køres på hotel.
Vi tjekker standen på dine dæk, kører dem på dækhotel og registrerer dem i vores system.
3
Når du har brug for dine dæk igen, ringer eller skriver du til os.
Så sørger vi for, at dine dæk er klar, når du vil hente – eller skifte dem – på et af vores værksteder
4
Du ankommer til vores værksted.
Dine dæk står klar til at vi skifter eller udleverer dem når du ankommer.

Hjul-abonnement

– hva’ dælen er det for nå’et?

Kun 86,- pr. måned
- spar over 20 % på normalprisen!

Snart får du også muligheden for at købe hjul-abonnement, så du kan dele din betaling op og slippe for regningen når du kommer på værkstedet og får skiftet dine hjul.

Vi arbejder hårdt på at få oprettet et hjul-abonnement til vores kunder, og løsningen vil være tilgængelig inden årets udgang.

Kontakt os

Med et hjul-abonnement får du:

  • To årlige hjulskift
  • Opbevaring af dine dæk på dækhotel
  • Gratis opfyldning af sprinklervæske
  • Kontrol af bilens lys
  • Visuel kontrol af undervogn
  • Visuel kontrol af bremser

Betalingen vil være på månedlig basis, så du slipper for at betale hele regningen, når du først står på værkstedet.

Med månedlig betaling slipper du for store regninger på én gang, og du deler i stedet for regningen op i mindre bidder.

Det kommende hjul-abonnement vil koste 86 kr. om måneden, og du vil kunne spare over 20% i forhold til, hvis du køber hjulskifte og dækopbevaring separat.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00