fbpx

Gratis dækhotel

Vi ved alle hvor meget et sæt sommer- eller vinterhjul fylder, og hvor trælse de er at se på.

Autohuset Fyn tilbyder derfor alle vores faste kunder mulighed for at få deres dæk og fælge opbevaret – helt gratis.

Når dine dæk er på besøg på vores dækhotel, bliver de passet godt på. Næsten ligesom på et rigtigt hotel. Selvfølgelig uden mad og drikke – det ville bare være skørt.

Du slipper for at tænke på, hvor du skal opbevare dine dæk derhjemme, om du opbevarer dem rigtigt, og om dine dæk kan holde endnu en sæson.

Hvad er betingelserne for gratis dækhotel?

Gratis dækhotel tilbydes til alle vores faste kunder som bruger vores værksted til:

 • At få lavet et årligt service, eller service ifølge fabrikanten
 • At få skiftet hjul 2 gange årligt

Der er en lang række andre fordele ved at være fast kunde, læs mere om dem ved at følge linket nedenfor.

IKKE FAST KUNDE?

Opfylder du ikke betingelserne for gratis dækhotel, og mangler du et sted at få opbevaret dine dæk? Intet problem!

 

opbevaring på dækhotel kun 349,- PR. SÆSON

 • inkl. tjek af stand på dæk

 • Sikker opbevaring af hjul

Når du vælger at opbevare dine dæk hos os, sørger vi for, at de bliver opbevaret tørt, mørkt og sikkert – det har dine dæk bedst af, hvis de skal holde længere.

Får du ikke lavet hjulskift og service hos os, kan du købe opbevaring af dine hjul på vores dækhotel. Og det er faktisk slet ikke så dyrt og besværligt, som du måske tror.

Du kan købe dækhotel for kun 349,- halvårligt. Det er ægte fynske priser!

Vi sørger for, at dine dæk:

 • bliver opbevaret korrekt, så dækkene ikke tager skade, mens de tager sig en (velfortjent) pause fra din bil
 • får tjekket stand, så du ved, om dækkene kan holde til flere køreture i det danske landskab

Mens dine dæk er på hotel hos os, skal du bare nyde køreturen i din bil.

Du slipper for at tænke på, hvor du skal opbevare dine dæk derhjemme, om du opbevarer dem rigtigt, og om dine dæk kan holde endnu en sæson.

Dækhotel hos Autohuset Fyn – det har aldrig været nemmere!

Du afleverer dine dæk på et af vores værksteder

Vi tjekker standen på dine dæk, kører dem på dækhotel og registrerer dem i vores system

Når du har brug for dine dæk igen, ringer eller skriver du til os.
Så sørger vi for, at dine dæk er klar, når du vil hente – eller skifte dem – på et af vores værksteder

Du henter – eller får skiftet – dine dæk

Hjul-abonnement – hva’ dælen er det for nå’et?
Kun 86,- pr. måned

spar over 20 % på normalprisen!

Snart får du også muligheden for at købe hjul-abonnement, så du kan dele din betaling op og slippe for regningen når du kommer på værkstedet og får skiftet dine hjul. 

Vi arbejder hårdt på at få oprettet et hjul-abonnement til vores kunder, og løsningen vil være tilgængelig inden årets udgang.

Med et hjul-abonnement får du:

 • To årlige hjulskift
 • Opbevaring af dine dæk på dækhotel
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske
 • Kontrol af bilens lys
 • Visuel kontrol af undervogn
 • Visuel kontrol af bremser

Betalingen vil være på månedlig basis, så du slipper for at betale hele regningen, når du først står på værkstedet.

Med månedlig betaling slipper du for store regninger på én gang, og du deler i stedet for regningen op i mindre bidder.

Det kommende hjul-abonnement vil koste 86 kr. om måneden, og du vil kunne spare over 20% i forhold til, hvis du køber hjulskifte og dækopbevaring separat.

Dét er ægte fynske priser!
Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!
Kundeudtalelser
Se hvad vores kunder siger om vores service
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet 👍
Jan Kølle Nielsen
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Tusind tak for sidst. Tak for gode service, god pris og god kommunikation. Det er bare så dejligt at I kan hente og aflevere bilen, desuden I støvsuger bilen grundigt. Helt gratis! Det er fantastisk at der også er bilsyn hos jer. Så kan man gør bilen klar på en dag!! Familier som os med to små børn sætter pris på det! Vi bliver bare så glad for jer og vil helt sikkert være din faste kunder!
Kelan Zhang
Virkelig god service og flinke folk. Min bil gik i stykker på vej hjem fra Odense. Jeg kørte ind til Autohuset Marslev. 5 min efter, var reservedelene bestilt og 4 timer senere ringede de, at bilen var klar til afhentning.
Mette Tangholm Hansen
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard