Gratis dækhotel

Vi ved alle hvor meget et sæt sommer- eller vinterhjul fylder, og hvor trælse de er at se på.

I forbindelse med hjulskift tilbyder vi derfor alle vores faste kunder mulighed for at få deres dæk og fælge opbevaret, helt gratis.

Ved opbevaring kigger vi dine dæk igennem både før opbevaring, og igen inden montering, så du som kunde ved hvordan dine dæks stand er, og om de trænger til at blive udskiftet.

Hvad vil det sige at være fast kunde?

Når du er fast kunde hos Autohuset Fyn betyder det at du bruger vores værksted til reparationer på din bil, og du får foretaget de service som anbefales af fabrikanten på din bil.

Der er en lang række fordele ved at være fast kunde, læs mere om dem ved at følge linket nedenfor.

Gratis sprinklervæske

– kan det nu også passe?

Få toppet sprinklertanken mellem din bils service, samt ved service og hjulskift – ganske gratis.

Hos Autohuset Fyn er det vores mission at vores kunders biler er i tip-top form, også udenfor deres værkstedsbesøg. Det betyder også at vi sørger for at din sprinklertank ikke løber tør.

Varme dage og frostvejr kan betyde at sprinklervæsken bliver forbrugt før du har et planlagt værkstedsbesøg.

Når du er fast kunde hos Autohuset Fyn, og får foretaget dine serviceeftersyn hos os, så fylder vi gerne op med sprinklervæske på et af vores værksteder. Så er du sikker på at du er klar til alt slags vejr, og at du ikke løber tør for sprinklervæske.

Bare kig forbi i åbningstiden i en af vores afdelinger, så topper vi sprinklertanken op på din bil. Og når du alligevel er på besøg så skal du være velkommen til at snuppe en lækker kop kaffe, te eller varm kakao.

God service = god karma!

Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!
Kundeudtalelser
Se hvad vores kunder siger om vores service
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet 👍
Jan Kølle Nielsen
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Tusind tak for sidst. Tak for gode service, god pris og god kommunikation. Det er bare så dejligt at I kan hente og aflevere bilen, desuden I støvsuger bilen grundigt. Helt gratis! Det er fantastisk at der også er bilsyn hos jer. Så kan man gør bilen klar på en dag!! Familier som os med to små børn sætter pris på det! Vi bliver bare så glad for jer og vil helt sikkert være din faste kunder!
Kelan Zhang
Virkelig god service og flinke folk. Min bil gik i stykker på vej hjem fra Odense. Jeg kørte ind til Autohuset Marslev. 5 min efter, var reservedelene bestilt og 4 timer senere ringede de, at bilen var klar til afhentning.
Mette Tangholm Hansen
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard