Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Akuttelefon - din tryghed

Akuttelefon til kl. 20

Ring på tlf. 70 70 70 39 – også i weekenden!

Vi hjælper dig videre – også udenfor åbningstid og i weekenden!

Biler kender ikke værksteders åbningstider – til gengæld bryder bilen altid sammen, når det er mindst belejligt. Derfor har vi hos Autohuset Fyn oprettet en akuttelefon, som er åben til kl. 20 HVER DAG – også i weekenden!

Får din bil et akut nedbrud uden for vores åbningstid i weekenden eller hverdage frem til klokken 20, så ring til vores akuttelefon og reservér en lånebil. Bed derefter din vejhjælp om at bugsere bilen til Autohuset Fyn i Marslev. Så står lånebilen klar når du ankommer, og du er hurtigt kørende igen.

Bemærk: Der pålægges et akuttillæg på 399,- ved udlevering af lånebil, uden for normal åbningstid. Vores akuttelefon gælder naturligvis for vores kunder i alle 3 afdelinger. Du skal blot være opmærksom på, at udlevering af lånebil uden for åbningstid sker i Marslev afdelingen, og at det derfor er til Marselv din bil skal transporteres til. OBS: Er der tale om en forsikringsskade, skal bilen altid indleveres til Skadecentret i Odense SØ afdelingen.

Betingelser: Brug af Autohuset Fyns akuttelefon forudsætter, at reparation af det bugserede køretøj foretages af et af Autohuset Fyns værksteder.

Autohuset Fyn akuttelefon

70 70 70 39

- gem nummeret!
Cevdet "Jeff" Özdemir
Servicechef, Odense SØ

Hvad gør jeg hvis jeg får en skade på min bil?

Deet ve’ Jette!
Herunder kan du se hvordan den typiske proces vil være ved autoskade. Processen afhænger dog helt af skadens størrelse og omfang, så nedenstående er kun en vejledende guide. Større forsikringsskader skal altid fragtes til Skadecentret på Nyborgvej. Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål.
1
Kontakt din forsikring
2
Kontakt Autohuset Fyn
3
Kør selv eller benyt vejhjælp. 
4
Gratis lånebil med fri km
5
Vurdering af skadens omfang
6
Autohuset Fyn påbegynder reperationen
7
Bilen er færdig og klar til afhentning
8
Afregning med din forsikring

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00