Rentefri kredit - Autohusetfyn.dk

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Rentefri kredit i op til 12 mdr.

Rentefri kredit med CarPeople Kontokort

Selvom vi gør vores bedste for at regningen på din bils reparation bliver så billig som mulig, så kan det nogle gange komme som en uventet udgift, der ikke er luft til i budgettet.

Vi har nu mulighed for at tilbyde vores kunder et CarPeople Kontokort, som giver dig mulighed for at låne op til 60.000,- til reparation af din bil, rentefrit i op til 12 måneder fra kortets oprettelse, i samarbejde med Resurs Bank.

Et personligt kort, som altid kan bruges på vores værksteder.

Det er en forudsætning at man ikke står i RKI ved oprettelsen. Husk at medbringe dit NemID såfremt du ønsker at tegne et CarPeople Kontokort på vores værksted.

Udskyd betalingen op til 12 måneder rentefrit

Med et CarPeople Kontokort har du altid løbende måned +30 dages omkostningsfri kredit, og mulighed for op til 12 måneders rentefri kredit.

Vælger du at indbetale hele beløbet, tillægges der ingen renter eller gebyrer. Du har altså altid løbende måned + 30 dages omkostningsfri kredit på dine køb.

Herefter beslutter du dig for, hvorvidt du ønsker at indbetale hele saldoen, eller om du vil dele betalingen yderligere op. Med valg af løbetid op til 12 måneder, påløber der ingen renter på dit lånebeløb.

Læs mere om carpeople kontokort og ansøg her

AKTUELLE TILBUD OG NYHEDER

SELFIE-KONKURRENCE!

???????? VIND WELLNESSOPHOLD M/ 2 OVERNATNINGER FOR 2 PERSONER – VÆRDI KR. 5.998,- ???????? ⭐️Sådan gør du: Find vores julebil i Rosengårdcentret, tag en selfie med den

Læs mere »
Scroll til toppen