Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Kundefordele

Som kunde hos Autohuset Fyn er du godt sikret hele vejen rundt.

Vi lever af glade kunder og vi sætter en stor ære i at vores kunder altid er glade for at komme til mekaniker.

Mange af vores kunder sammenligner det at komme til mekaniker, som det at komme til tandlæge. De frygter tit uvisheden og regningen i sidste ende. Hos Autohuset Fyn vil vi gerne afmystificere værkstedsbesøget, og følge vores kunders oplevelse helt til dørs.
Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde det vi mener er markedets bedste kundefordele.

Uanset om du er fast kunde eller om du benytter vores værksted for første gang, så er der en lang række fordele forbundet ved at være kunde hos os.

mekaniker laver serviceeftersyn på bil

Danmarks bedste kundeklub

Få tilsendt et eksklusivt tilbud d.1 i hver måned og få adgang til et væld af gratis fordele
* information påkrævet

Hvem er din totalrådgiver?

Deet ve’ Jette!

Bilbranchen kan være fyldt med faldgruber, brodne kår og mystik.

Uanset om det drejer sig om service på en bil med fabriksgaranti, forsikringsskader, køb og salg af bil eller grøn omstilling så hører vi tit fra vores nye kunder at det er en jungle at være bilejer i dag. Mange føler at de skal holde tungen lige i munden for at gennemskue branchen.

Hos Autohuset Fyn vil vi gerne gøre det nemmere at være bilejer, og hjælpe vores kunder videre på nemmeste, bedste og billigste vis. Faktisk betragter vi os selv som totalrådgivere for vores kunder. Dette gør vi blandt andet fordi vi ikke kun er reparatører, men også rådgiver vores kunder i dagligdagen når de har behovet.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001