fbpx

Op til 130% prismatch på faste ydelser

Find vej i junglen

Autobranchen kan være en jungle for mange, det er ikke altid nemt at se sig ud af et tilbud, og det kræver stor tillid for de fleste at overrække nøglerne til deres bil, til en mekaniker som de ikke kender.

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, hos et værksted der kender dig og din bils historik i forvejen.

Foruden god service og tryghed betyder kendskab til din bils historik meget når en mekaniker skal tage sig af din bil. Og takket være vores op til 130 % prismatch er du garanteret, at du samtidig får den bedste pris, du kan opstøve.

 

Ægte fynske priser – med garanti!

Hos Autohuset Fyn vil vi være billigst på faste ydelser, og sikre vores kunder at de gør den bedste handel! Skulle en af vores konkurrenter derfor mod forventning være billigere på en fast ydelse, matcher vi prisen og giver yderligere op til hele 30% i rabat!

Det gør vi fordi vi elsker vores kunder!

Har du fundet det billigere et andet sted? Skriv til os her, så matcher vi prisen og giver dig yderligere op til 30% rabat

Betingelser for prismatch

Der er en række betingelser der skal være opfyldt før vi kan gå ind og prismatche op til 130% på et tilbud, dem kan du læse nedenfor.

 • Vi prismatcher ikke på tilbud indhentet hos Autotilbud, Autobutler og lignende tilbudssider, da disse tilbud ikke er endeligt udspecificerende fra det enkelte værksted, men udelukkende er et prisoverslag.
 • Konkurrerende tilbud skal:
  • være indhentet ved et registreret, dansk autoværksted beliggende i Danmark. CVR-nummer eller lignende skal fremgå af tilbuddet.
  • være indhentet og fremvist inden opgaven er påbegyndt. Der kan ikke gives rabat med tilbagevirkende kraft.
  • være skriftligt, dateret og ikke mere end 14 dage gammelt
  • indeholde samme ydelse, samme produkt og være udspecificeret med reservedele og væsker/olie i henhold til producentens forskrifter.
  • være omfattet af samme garantiperiode, det vil sige 36 måneder.
 • Der gives ét tilbud pr. opgave, det vil sige at vi ikke kan prismatche et tilbud vi allerede én gang har ydet prismatch på.
 • Prismatch på 130% ydes kun ved tilbud fra mærkeværksteder. Andre tilbud ydes der op til 110% på.
 • Ved brug af prismatch, frafalder mulighed for brug samt optjening af loyalitetsbonus, erhvervsrabat, FALCK-rabat eller andre rabatter.
 • Vi forbeholder os ret til at forkaste tilbud.
 • Ved køb af dæk og fælge tilbyder vi at prismatche, men ikke med yderligere op til 30 %. Tilbuddet skal være indhentet fra et autoværksted jvf. ovenstående betingelser, og det gælder derfor ikke webshops som fx dækonline, dæk-outlet, dækleader og andre dæksites.
I tvivl om hvad netop din opgave vil koste? Få et uforpligtende gratis tilbud inden for 24 timer
Kundeudtalelser
Hør hvad vores kunder siger om Autohuset Fyn og vores service
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard
Autohuset i Marslev har fået nye kunder i os. Efter anbefaling fra en person i Dacia gruppen. Vi brugte en hel dag på Fyn, mens vores Dacia Sandero var til 120.000 km service. Vi fik gratis lånebil. Super fin behandling, vores bil er som ny. Vi har sparet rigtig mange penge. De er superflinke i Autohuset i Marslev på Fyn. 10 stjerner herfra os.
Pia Moeskær fra Sjælland
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Endnu en gang har jeg været til service hos jer, og er fuldt ud tilfreds. Hvis der skal laves mere ud over det aftalte, ja så ringer i og spørger først 👍🏻 Så derfor får i 5 stjerner, og vil gerne anbefale jer til andre. Vi ses til næste service 😊
Jan Andersen fra Langeskov
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo