Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Op til 130% prismatch - vi vil være billigst!

Op til 130% prismatch på faste ydelser

Find vej i junglen

Autobranchen kan være en jungle for mange, det er ikke altid nemt at se sig ud af et tilbud og det kræver stor tillid for de fleste, at overrække nøglerne til deres bil til en mekaniker, som de slet ikke kender.

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, hos et værksted der kender dig og din bils historik i forvejen.

Foruden god service og tryghed, betyder kendskab til din bils historik meget, når en mekaniker skal tage sig af din bil. Og takket være vores op til 130 % prismatch er du garanteret, at du samtidig kommer til at få den bedste pris, som du kan opstøve.

Ægte fynske priser – med garanti!

Hos Autohuset Fyn vil vi være billigst på faste ydelser, og sikre vores kunder at de gør den bedste handel! Skulle en af vores konkurrenter derfor mod forventning være billigere på en fast ydelse, matcher vi prisen og giver yderligere op til hele 30% i rabat!

Det gør vi fordi vi elsker vores kunder!

Kontakt os

Betingelser for prismatch

Der er en række betingelser der skal være opfyldt før, at vi kan gå ind og prismatche op til 130% på et tilbud - dem kan du læse nedenfor.

Vi prismatcher ikke på tilbud udelukkende indhentet hos Autotilbud, Autobutler og lignende tilbudssider, da disse tilbud ikke er endeligt udspecificerende fra det enkelte værksted, men udelukkende er et prisoverslag. Finder du et tilbud på disse sider, skal du derfor kontakte det enkelte værksted, med henblik på at få et udspecificeret tilbud inden.

Konkurrerende tilbud skal:

  • være indhentet ved et registreret, dansk autoværksted beliggende i Danmark. CVR-nummer eller lignende skal fremgå af tilbuddet.
  • være indhentet og fremvist inden opgaven er påbegyndt. Der kan ikke gives rabat med tilbagevirkende kraft.
  • være skriftligt, dateret og ikke mere end 14 dage gammelt
  • indeholde samme ydelse, samme produkt og være udspecificeret med reservedele og væsker/olie i henhold til producentens forskrifter.
  • være omfattet af samme garantiperiode, det vil sige 36 måneder.

Der gives ét tilbud pr. opgave, det vil sige at vi ikke kan prismatche et tilbud vi allerede én gang har ydet prismatch på.

Prismatch på 130% ydes kun ved tilbud fra mærkeværksteder. Andre tilbud ydes der op til 110% på.

Ved brug af prismatch, frafalder mulighed for brug samt optjening af loyalitetsbonus, erhvervsrabat, FALCK-rabat eller andre rabatter.

Vi forbeholder os ret til at forkaste tilbud.

Ved køb af dæk og fælge tilbyder vi at prismatche, men ikke med yderligere op til 30 %. Tilbuddet skal være indhentet fra et autoværksted jvf. ovenstående betingelser, og det gælder derfor ikke webshops som fx dækonline, dæk-outlet, dækleader og andre dæksites.

Få et tilbud

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00