130 prismatch - Autohusetfyn.dk

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Op til 130% prismatch - vi vil være billigst!

Op til 130% prismatch på faste ydelser

Find vej i junglen

Autobranchen kan være en jungle for mange, det er ikke altid nemt at se sig ud af et tilbud, og det kræver stor tillid for de fleste at overrække nøglerne til deres bil, til en mekaniker som de ikke kender.

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, hos et værksted der kender dig og din bils historik i forvejen.

Foruden god service og tryghed betyder kendskab til din bils historik meget når en mekaniker skal tage sig af din bil. Og takket være vores op til 130 % prismatch er du garanteret, at du samtidig får den bedste pris, du kan opstøve.

Ægte fynske priser – med garanti!

Hos Autohuset Fyn vil vi være billigst på faste ydelser, og sikre vores kunder at de gør den bedste handel! Skulle en af vores konkurrenter derfor mod forventning være billigere på en fast ydelse, matcher vi prisen og giver yderligere op til hele 30% i rabat!

Det gør vi fordi vi elsker vores kunder!

Har du fundet det billigere et andet sted? Skriv til os her, så matcher vi prisen og giver dig yderligere op til 30% rabat

Betingelser for prismatch

Der er en række betingelser der skal være opfyldt før vi kan gå ind og prismatche op til 130% på et tilbud, dem kan du læse nedenfor.

I tvivl om hvad netop din opgave vil koste? Få et uforpligtende gratis tilbud inden for 24 timer

Kundeudtalelser

Hør hvad vores kunder siger om Autohuset Fyn og vores service
Scroll til toppen