Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

BELL ADD - forkæl din motor

Hold motoren ren og sund med BELL ADD

En ren motor er en sund motor!

Bell ADD har lavet en række produkter, som er specielt udviklet til at rense og pleje din motor.

Hvorfor køre med additiv?

Motorproblemer skyldes ofte urenheder i motorsystemet.

Ved at køre med additiver mindsker man motorproblemer og undgår ophobning af sod i forbrændingssystemet.

Bell ADD er et dansk firma som blev startet for 25 år siden. De leverer højt specialiserede produkter til rensning og vedligeholdelse indenfor autobranchen og industrien, med det formål at mindske slidskader, og sikre en sund og stabil motor i mange år.

Vi sælger og arbejder med alle Bell ADD produkter, der er egnet og udviklet til diesel- og benzinmotorer.

Læs mere om additivtyper

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Benzin

Benzin Additiv

Rense- og plejemiddel til alle benzintyper og -motorer.

Benzin Additiv er et rense- og plejemiddel til alle benzintyper og -motorer.

Produktet kan effektivt afhjælpe startproblemer og reducere koks- og sodaflejringer. Ophobning af kondensvand og tæring i brændstofsystem kan undgås. Ved regelmæssig brug opnås bedre kompression, nedsat benzinforbrug, bedre motoreffekt, øget levetid på motor og renere miljø.

Rensning og smøring af:

 • Kaburator/Indsprøjtningsdyser
 • Tank og brændstofsystem
 • Ventiler og ventilsæder
 • Forbrændingskammer
 • Udrenser kondensvand fra tanken
 • Forøger motorens levetid

500 ml rækker til 600 l benzin.

Benzin City

Additiv til mindre benzinmotorer som fortrinsvis kører korte ture.

Bykørsel! Benzin City er et rense- og plejemiddel specielt udviklet til motorer i mini- og mikrobiler.

Produktet kan effektivt afhjælpe startproblemer og reducere koks- og sodaflejringer. Ophobning af kondensvand og tæring i brændstofsystemet kan undgås. Ved regelmæssig brug opnås bedre kompression, nedsat benzinforbrug, bedre motoreffekt, øget levetid på motor og renere miljø.

 • Renser dyser og indsprøjtningssystem
 • Renser ventiler og ventilsæder
 • Udrenser kondensvand fra tanken
 • Færre motorfejl
 • Forbedret kompression

500 ml rækker til 300 l benzin.

Diesel

Diesel Additiv

Rense- og plejemiddel til alle moderne dieselmotorer.

Alle typer kørsel! Diesel Additiv er et rense- og plejemiddel til alle moderne dieselmotorer.

Produktet kan effektivt afhjælpe startproblemer og reducere koks- og sodaflejringer. Ophobning af kondensvand og tæring i brændstofsystem kan undgås. Ved regelmæssig brug opnås bedre kompression, nedsat dieselforbrug, bedre motoreffekt, øget levetid på motor og renere miljø.

Rensning og smøring af:

 • Kaburator/Indsprøjtningsdyser
 • Tank og brændstofsystem
 • Ventiler og ventilsæder
 • Forbrændingskammer
 • Forøger motorens levetid

500 ml rækker til 500 l diesel.

Diesel City

Bykørsel! Diesel City er et special-udviklet rense- og plejemiddel til dieselbiler, som overvejende benyttes til korte ture.

Ved at bidrage til forbedret regenerering i partikelfilteret afhjælpes motorfejl som følge af tilstoppet partikelfilter, startproblemer samt koks- og sodaflejringer på dyser og indsprøjtningssystem. Samtidig modvirkes kondens og tæring i brændstofsystemet. Ved regelmæssig brug opnås mere effektivt partikelfilter, bedre kompression og motoreffekt, nedsat dieselforbrug, øget levetid på motor og renere miljø.

 • Aktiverer rensning af partikelfilter
 • Renser dyser og indsprøjtningssystem
 • Udrenser kondensvand fra tanken
 • Færre motorfejl

500 ml rækker til 600 l diesel.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00