Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

BELL ADD - forkæl din motor

Hold motoren ren og sund med BELL ADD

En ren motor er en sund motor!

Bell ADD har lavet en række produkter, som er specielt udviklet til at rense og pleje din motor.

Hvorfor køre med additiv?

Motorproblemer skyldes ofte urenheder i motorsystemet.

Ved at køre med additiver mindsker man motorproblemer og undgår ophobning af sod i forbrændingssystemet.

Bell ADD er et dansk firma som blev startet for 25 år siden. De leverer højt specialiserede produkter til rensning og vedligeholdelse indenfor autobranchen og industrien, med det formål at mindske slidskader, og sikre en sund og stabil motor i mange år.

Vi sælger og arbejder med alle Bell ADD produkter, der er egnet og udviklet til diesel- og benzinmotorer.

Læs mere om additivtyper

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Benzin

Benzin Additiv

Rense- og plejemiddel til alle benzintyper og -motorer.

Benzin Additiv er et rense- og plejemiddel til alle benzintyper og -motorer.

Produktet kan effektivt afhjælpe startproblemer og reducere koks- og sodaflejringer. Ophobning af kondensvand og tæring i brændstofsystem kan undgås. Ved regelmæssig brug opnås bedre kompression, nedsat benzinforbrug, bedre motoreffekt, øget levetid på motor og renere miljø.

Rensning og smøring af:

 • Kaburator/Indsprøjtningsdyser
 • Tank og brændstofsystem
 • Ventiler og ventilsæder
 • Forbrændingskammer
 • Udrenser kondensvand fra tanken
 • Forøger motorens levetid

500 ml rækker til 600 l benzin.

Benzin City

Additiv til mindre benzinmotorer som fortrinsvis kører korte ture.

Bykørsel! Benzin City er et rense- og plejemiddel specielt udviklet til motorer i mini- og mikrobiler.

Produktet kan effektivt afhjælpe startproblemer og reducere koks- og sodaflejringer. Ophobning af kondensvand og tæring i brændstofsystemet kan undgås. Ved regelmæssig brug opnås bedre kompression, nedsat benzinforbrug, bedre motoreffekt, øget levetid på motor og renere miljø.

 • Renser dyser og indsprøjtningssystem
 • Renser ventiler og ventilsæder
 • Udrenser kondensvand fra tanken
 • Færre motorfejl
 • Forbedret kompression

500 ml rækker til 300 l benzin.

Diesel

Diesel Additiv

Rense- og plejemiddel til alle moderne dieselmotorer.

Alle typer kørsel! Diesel Additiv er et rense- og plejemiddel til alle moderne dieselmotorer.

Produktet kan effektivt afhjælpe startproblemer og reducere koks- og sodaflejringer. Ophobning af kondensvand og tæring i brændstofsystem kan undgås. Ved regelmæssig brug opnås bedre kompression, nedsat dieselforbrug, bedre motoreffekt, øget levetid på motor og renere miljø.

Rensning og smøring af:

 • Kaburator/Indsprøjtningsdyser
 • Tank og brændstofsystem
 • Ventiler og ventilsæder
 • Forbrændingskammer
 • Forøger motorens levetid

500 ml rækker til 500 l diesel.

Diesel City

Bykørsel! Diesel City er et special-udviklet rense- og plejemiddel til dieselbiler, som overvejende benyttes til korte ture.

Ved at bidrage til forbedret regenerering i partikelfilteret afhjælpes motorfejl som følge af tilstoppet partikelfilter, startproblemer samt koks- og sodaflejringer på dyser og indsprøjtningssystem. Samtidig modvirkes kondens og tæring i brændstofsystemet. Ved regelmæssig brug opnås mere effektivt partikelfilter, bedre kompression og motoreffekt, nedsat dieselforbrug, øget levetid på motor og renere miljø.

 • Aktiverer rensning af partikelfilter
 • Renser dyser og indsprøjtningssystem
 • Udrenser kondensvand fra tanken
 • Færre motorfejl

500 ml rækker til 600 l diesel.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001