Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Rustbeskyttelse

Hvem tilbyder rustbeskyttelse med Danmarks længste garanti?

Deet ve’ Jette!

Rustbeskyttelse forlænger bilens levetid. Det garanterer vi for - ovenikøbet til ægte fynske priser!

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi en SUVO-undervognsbeskyttelse til både personbiler og erhvervsbiler. Store som små.
SUVO er et anti-rust produkt som er baseret på voks og olie – der med andre ord, er specielt udviklet til nordens barske vejr.

SUVO er FDM godkendt og der udtages ca. 500 biler årligt til stikprøve, hvilket er med til at sikre et præcist og korrekt udført arbejde.

Book tid

Det får du med i prisen

Når du får undervognsbehandlet din bil hos Autohuset Fyn er det altid inkl.:

 • Kompelt 3-lagt rustbeskyttelse
 • Afmontering af alle bundskjolde og inderskærme
 • Behandling af hulrum, døre og klapper
 • Bundbehandling med tynd primer, kraftig rustbeskyttende produkt og sort slidlag
 • Fotodokumentation på udført arbejde
 • Certifikat på behandlingen
 • FDM stikprøvekontrol

*Del din betaling op med Fordelskort

Fordelskort*

Personbiler på hvide plader

- undtaget personbiler over 7 personer, 4-hjulstræk og SUV
3699 kr
Inkl. moms
Book tid
Fordelskort*

Store biler & 
Erhvervsbiler

- gælder også biler på gule plader samt papegøjeplader
4199 kr
Inkl. moms
Book tid

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvorfor skal jeg behandle undervognen på min bil?

Deet ve’ Jette!

Som bilejer i Danmark har vi nogle dårlige forudsætninger for sunde og rustfrie biler.

Rusten elsker nemlig det danske klima, der ofte er fugtigt og ustadigt med sne, slud og veje der bliver saltede eller grusede når vinteren kommer. Det er hård kost for din bil, der risikerer at få rustskader på inder- og undersiden af karosseriet. Derfor bør du hulrums- og undervognsbehandle din bil, og dermed forebygge din bil mod rustskader.

At undervognsbehandle din bil hjælper dig med at:

 • Forlænge bilens levetid
 • Øge sikkerheden
 • Øge bilens værdi
 • Sikre en bedre biløkonomi

Det betaler sig i længden!

Når din bil er rustfri efter en behandling med SUVO rustbeskyttelse, kan du se frem til mange rustfri år. En rustfri bil holder længere, end en bil med rustangreb, og du får derfor glæde af din bil i flere år, end hvis du ikke undervognsbehandler den.

En rustfri bil er også ensbetydende med højere sikkerhed. Rust kan angribe vitale dele af bilen; styretøj, bremser, hjulophæng og andet, der kan have fatale følger, hvis de svigter eller går i stykker.

Hvornår skal jeg undervognsbehandle min bil?

Vi råder alle vores kunder som køber en ny bil, uanset om den er fabriksny eller ny brugt, til at få deres bil undervognsbehandlet. Det er selvfølgeligt individuelt hvornår din bil har brug for rustbeskyttelse.

Bilens pris, alder og dit kørselsmønster spiller en stor rolle – men en tommelfingerregel er at det er en god idé at rustbehandle selv helt fabriksnye biler, da de som oftest ikke er rustbehandlet til at modstå det nordiske klima.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 70 70 70 39 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Book tid

SUVO lyddæmpning i forbindelse med rustbeskyttelse

Regnen pjasker op fra vejen, vinden suser og dækkene knokler afsted på asfalten.
Støjniveauet i din bil er meget afgørende for, hvor behageligt du kommer fra A til B. Kabinen i nyere biler er ofte godt isoleret mod transportens mange lyde, men bilernes oftere bredere dæk betyder, at mere støj når fra vejbanen og ind i kabinen.

Autohuset Fyn tilbyder SUVO Lyddæmpning i forbindelse med rustbehandling. SUVO Lyddæmpning påføres i hjulkasser og alle steder i undervognen, hvor støjen kan trænge ind. Derved mindsker lyddæmpning støjen fra vejen med mellem 4 og 6 dB afhængig af bilmodel og dæktype.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00