Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Rustbeskyttelse

Hvem tilbyder rustbeskyttelse med Danmarks længste garanti?

Deet ve’ Jette!

Rustbeskyttelse forlænger bilens levetid. Det garanterer vi for - ovenikøbet til ægte fynske priser!

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi en SUVO-undervognsbeskyttelse til både personbiler og erhvervsbiler. Store som små.
SUVO er et anti-rust produkt som er baseret på voks og olie – der med andre ord, er specielt udviklet til nordens barske vejr.

SUVO er FDM godkendt og der udtages ca. 500 biler årligt til stikprøve, hvilket er med til at sikre et præcist og korrekt udført arbejde.

Book tid

Det får du med i prisen

Når du får undervognsbehandlet din bil hos Autohuset Fyn er det altid inkl.:

 • Kompelt 3-lagt rustbeskyttelse
 • Afmontering af alle bundskjolde og inderskærme
 • Behandling af hulrum, døre og klapper
 • Bundbehandling med tynd primer, kraftig rustbeskyttende produkt og sort slidlag
 • Fotodokumentation på udført arbejde
 • Certifikat på behandlingen
 • FDM stikprøvekontrol

*Del din betaling op med Fordelskort

Fordelskort*

Personbiler på hvide plader

- undtaget personbiler over 7 personer, 4-hjulstræk og SUV
3699 kr
Inkl. moms
Book tid
Fordelskort*

Store biler & 
Erhvervsbiler

- gælder også biler på gule plader samt papegøjeplader
4199 kr
Inkl. moms
Book tid

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvorfor skal jeg behandle undervognen på min bil?

Deet ve’ Jette!

Som bilejer i Danmark har vi nogle dårlige forudsætninger for sunde og rustfrie biler.

Rusten elsker nemlig det danske klima, der ofte er fugtigt og ustadigt med sne, slud og veje der bliver saltede eller grusede når vinteren kommer. Det er hård kost for din bil, der risikerer at få rustskader på inder- og undersiden af karosseriet. Derfor bør du hulrums- og undervognsbehandle din bil, og dermed forebygge din bil mod rustskader.

At undervognsbehandle din bil hjælper dig med at:

 • Forlænge bilens levetid
 • Øge sikkerheden
 • Øge bilens værdi
 • Sikre en bedre biløkonomi

Det betaler sig i længden!

Når din bil er rustfri efter en behandling med SUVO rustbeskyttelse, kan du se frem til mange rustfri år. En rustfri bil holder længere, end en bil med rustangreb, og du får derfor glæde af din bil i flere år, end hvis du ikke undervognsbehandler den.

En rustfri bil er også ensbetydende med højere sikkerhed. Rust kan angribe vitale dele af bilen; styretøj, bremser, hjulophæng og andet, der kan have fatale følger, hvis de svigter eller går i stykker.

Hvornår skal jeg undervognsbehandle min bil?

Vi råder alle vores kunder som køber en ny bil, uanset om den er fabriksny eller ny brugt, til at få deres bil undervognsbehandlet. Det er selvfølgeligt individuelt hvornår din bil har brug for rustbeskyttelse.

Bilens pris, alder og dit kørselsmønster spiller en stor rolle – men en tommelfingerregel er at det er en god idé at rustbehandle selv helt fabriksnye biler, da de som oftest ikke er rustbehandlet til at modstå det nordiske klima.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 70 70 70 39 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Book tid

SUVO lyddæmpning i forbindelse med rustbeskyttelse

Regnen pjasker op fra vejen, vinden suser og dækkene knokler afsted på asfalten.
Støjniveauet i din bil er meget afgørende for, hvor behageligt du kommer fra A til B. Kabinen i nyere biler er ofte godt isoleret mod transportens mange lyde, men bilernes oftere bredere dæk betyder, at mere støj når fra vejbanen og ind i kabinen.

Autohuset Fyn tilbyder SUVO Lyddæmpning i forbindelse med rustbehandling. SUVO Lyddæmpning påføres i hjulkasser og alle steder i undervognen, hvor støjen kan trænge ind. Derved mindsker lyddæmpning støjen fra vejen med mellem 4 og 6 dB afhængig af bilmodel og dæktype.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00