Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Motorfejl og fejllamper

Udlæsning af motorfejl

– for kun 399 kr

Moderne biler er fyldt med elektronik, og der sidder en masse små computere, der styrer og overvåger bilens funktioner. Hvis der opstår fejl på det elektroniske udstyr i en bil, kan man udlæse fejlkoderne og derigennem rette op på fejlene.

Hvorfor få udlæst fejlkoder?

Udlæsning af fejlkoder sikrer, at alle sensorer virker rigtigt – gør de ikke det, kan du risikere, at din bil bruger unødige mængder brændstof, eller at dit partikelfilter for eksempel ikke fungerer korrekt.

Disse fejl kan på sigt også påvirke motoren og i værste fald ødelægge din bil. Udlæsning af fejlkoder er blandt andet aktuelt, hvis en lampe lyser i displayet på din bil, men selv hvis ingen lamper lyser, så kan din bil have fejl, som kun kan afsløres ved, at der foretages en udlæsning af fejlkoderne.

En udlæsning af fejlkoder foretages oftest i forbindelse med et serviceeftersyn.

Hos Autohuset Fyn har vi det rette moderne teknologiske udstyr til udlæsning af fejlkoder, og vores dygtige teknikere uddannes løbende i at foretage udlæsning og eventuelle reparationer – og så har vi nogle af Danmarks skarpeste priser.

Book serviceeftersyn

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Fejllamper

En lampe er begyndt at lyse i kontrolpanelet på bilen. Hvad betyder det og er det alvorligt?

Det spørgsmål får vi mange gange, og det korte svar er, at det ikke BEHØVER at være alvorligt, bare fordi en advarselslampe lyser, men det KAN blive alvorligt, hvis man ignorerer advarslen og blot kører videre. En bil er udstyret med en lang række forskellige advarselslamper, der alle indikerer, at noget er galt med bilen. Nogle advarselslamper kan både lyse gult/orange og rødt.

De vigtigste advarselslamper

Udlæsning af fejlkoder sikrer, at alle sensorer virker rigtigt – gør de ikke det, kan du risikere, at din bil bruger unødige mængder brændstof, eller at dit partikelfilter ikke fungerer korrekt. Fælles for alle advarselslamper er, at du altid kan finde deres betydning i bilens manual. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Som udgangspunkt betyder farverne dette

Rød

Stop bilen hurtigst muligt og sluk motoren. Følg vejledningen i instruktionsbogen. Hvis du er i tvivl, så tilkald vejhjælp og få din bil transporteret hen til et af vores værksteder. Det kan f.eks. betyde alvorlige fejl på bilens motor eller bremser.

UNDTAGELSE: Ligner den røde advarselslampe et snefnug, er det information om, at den udendørs temperatur er 0 grader eller derunder, og du skal derfor være opmærksom på glatte veje.

Gul

En handling er påkrævet. Stop bilen og sluk motoren. Følg vejledningen i instruktionsbogen – du vil i mange tilfælde kunne køre til nærmeste værksted. Det kan feks. betyde fejl i bilens dæktryk, antispin eller en ikke-alvorlig motorfejl.

UNDTAGELSE: Ligner den gule/orange advarselslampe et snefnug, er det information om, at den udendørs temperatur er 1-5 grader, og du skal derfor være opmærksom på glatte veje.

Grøn

Ingen handling er påkrævet. Bruges til informationer og påkræver ingen handling fra chaufførens side.

Det kan for eksempel være en indikator for at nær- eller tågelys er tændt.

Serviceindikator

Nyere biler har en serviceindikator i displayet, som begynder at lyse, når bilen skal have et serviceeftersyn.

Denne indikator kan se forskellig ud fra bilmærke til bilmærke.

Den kan feks. ligne en svensknøgle, eller der kan stå en tekst i stil med ”Oil change required”. Det betyder at det er på tide at bestille serviceeftersyn.

I bilens manual kan du altid finde ikonet for serviceindikator. Husk, at Autohuset Fyn har nogle af de billigste priser på serviceeftersyn udført iflg. producentens forskrifter, så fabriksgarantien bevares.

Har din bil ikke en serviceindikator, kan du finde serviceintervallerne i bilens servicehæfte.

Er du i tvivl om det er ved at være tid til et serviceeftersyn, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hos Autohuset Fyn har du også mulighed for at tilmelde dig en servicepåmindelse, så du bliver påmindet om hvornår det er ved at være tid til service igen.

Tilmed dig servicepåmindelse

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00