fbpx
Kontakt os
Book tid service

Vi gør opmærksom på at valgte tid og dato er ønsket. Du vil modtage en bekræftelse på endelig booking pr. mail eller telefon.

*Dato er mulig mellem den 12/4 2021 - 28/5 2021
Tidspunkt *

Se alle dine fordele som kunde

Når du får serviceret og repareret din bil hos Autohuset Fyn, opretholder du stadig bilens fabriksgaranti.
Takket være vores 110 % prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve på en fast ydelse
Har du ikke mulighed for, eller tid til, at køre din bil på værksted? Så gør vi det gratis – på HELE Fyn!
God service og gratis lånebil ved alle reparationer, med fri km – kan det blive bedre?
Når du får bilen serviceret og repareret hos Autohuset Fyn, står vi ved vores arbejde. Derforgiver vi altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen.
Udskyd betalingen op til 12 måneder rentefrit med et CarPeople Kontokort.
Akuttelefon til kl. 20. Ring på tlf. 28 10 61 34 – også i weekenden!
Autohuset Marslev og Fyn tilbyder at tilsende dokumentation GRATIS af bilens defekter på enten video eller billede.
Hos Autohuset Fyn ringer vi altid til dig, såfremt prisen på din regning skulle ændre sig, eller hvis vi finder defekter på bilen som skal udbedres.
Vi ønsker også at sende lidt god karma vores kunders vej, og derfor giver vi din bil en komplet støvsugning af kabinen efter vi er færdige med at arbejde på den.
Autohuset Fyn er autoriseret Falck Bonusværksted
Se også de fordele du får som fast kunde hos Autohuset Fyn
Kundecitater
Se hvad vores kunder siger om vores service
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Ekstrem god service og de laver ikke noget ekstra uden at kontakte ejeren først. Rigtig gode priser på arbejde og reservedele.
Peter Kelly

Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide "vi aner ikke hvad der er galt", har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.

Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langeskov
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet 👍
Jan Kølle Nielsen
Virkelig god service og flinke folk. Min bil gik i stykker på vej hjem fra Odense. Jeg kørte ind til Autohuset Marslev. 5 min efter, var reservedelene bestilt og 4 timer senere ringede de, at bilen var klar til afhentning.
Mette Tangholm Hansen
Jeg er førstegangs kunde hos Autohuset Marslev & Fyn, og har igennem tiden været kunde hos mange forskellige værksteder, og kan uden at ryste på hånden sige at dette værksted levere en utrolig høj service, til en overkommelig pris - 5 stjerner herfra. Tak for god behandling til Haris som stod for servicering af min bil.
Samer Hachim
Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard
Følg os på Facebook og vær blandt de første der modtager nyheder og kampagner fra os.