Gratis mobilitetsservice - Autohusetfyn.dk

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Gratis mobilitetsservice

Gratis mobilitetsservice med vejhjælp i hele Danmark!

Autohuset Fyn tilbyder mobilitetsservice med vejhjælp til alle vores faste kunder, med fri transport til et af vores værksteder i Odense, Marslev eller Langeskov – uanset hvor i landet du måtte befinde dig.

Vi har ingen maksimum alder på din bil. Det eneste vi kræver er, at bilen bliver fast serviceret hos os, og at du overholder angivelserne fra producenten om, hvornår den skal serviceres. Samtidig kræver det at eventuelle fejl vi finder i forbindelse med et serviceeftersyn også udbedres.

Vores mobilitetsservice med vejhjælp dækker:

Så få serviceret din bil hos Autohuset Fyn – vi hjælper dig altid videre!

Vi har også GRATIS akuttelefon hvor du kan ringe indtil kl 20.00 - alle dage!

Betingelser for gratis mobilitetsservice

For at kunne benytte sig af vores mobilitetsservice, skal du være kunde hos os og overholde alle eftersyn.
Overskrider du serviceintervallet, bortfalder din ret til gratis mobilitetsservice.

Finder vi fejl/defekter i løbet af et værkstedsbesøg der bør udbedres, skal disse også udbedres for at din mobilitetsservice er gældende.

Vores mobilitetsservice dækker Danmark. Uden for landets grænser dækker SOS International alle nødsituationer. Husk at forhøre dig via dit forsikringsselskab om de er en del af Rødt kort-ordningen, samt at medbringe kortet fra dit forsikringsselskab ved udlandsrejser.

Vores mobilitetsservice dækker ikke afhentning af bilen til planlagte eftersyn eller reparationer, eller hvis driftsstoppet er selvforskyldt. Det kan fx være, hvis der er sket ændringer på bilen eller motoren, så den ikke er i original stand – eller hvis andre værksteder har udført en reparation, der er årsag til driftsstoppet.

Hvis du uberettiget tilkalder mobilitetsservice/vejhjælp, får du en regning på omkostningerne, svarende til det beløb vi bliver faktureret af vores leverandør.

 

Er du fast kunde hos os og ønsker du mobilitetsservice med vejhælp, så tøv ikke med at kontakte os

AKTUELLE TILBUD OG NYHEDER

SELFIE-KONKURRENCE!

???????? VIND WELLNESSOPHOLD M/ 2 OVERNATNINGER FOR 2 PERSONER – VÆRDI KR. 5.998,- ???????? ⭐️Sådan gør du: Find vores julebil i Rosengårdcentret, tag en selfie med den

Læs mere »
Scroll til toppen