Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

10% loyalitetsbonus

10 % loyalitetsbonus

Hej – kommer du her tit?

Hos Autohuset Fyn sætter vi stor pris på vores faste loyale kunder, og vi vil gerne sige tak for at I kommer tilbage gang på gang.

Derfor kan du optjene 10% bonus, for hver gang du handler for 1.000 kr på et af vores værksteder, i form af stempler på vores bonuskort, som du frit kan bruge på produkter, reparationer eller andre ydelser hos os.

Vi elsker vores faste kunder!

Vi kalder det for loyalitetsbonus og vi gør det, fordi vi elsker alle vores faste kunder!

Få stempel på dit bonuskort ved næste besøg. Du finder kortet bag på vores foldere, og når du har fået 10 stempler, har du 1000 kr. du kan fratrække din næstkommende regning.

Book tid

Betingelser for brug samt optjening af loyalitetsbonus

For at benytte sig af vores loyalitetsbonus, er der en række betingelser der skal være opfyldt, som du kan læse om nedenfor:

  • Bonushæftet er gyldigt 2 år fra første stempeldato
  • Bonushæftets gyldighed kan ikke forlænges
  • Bonushæftet kan først bruges når det er fyldt, og først ved efterfølgende besøg på værkstedet
  • Loyalitetsbonus kan ikke kombineres med andre rabatter, og tilbud. Man kan derfor ikke gøre brug af sin loyalitetsbonus hvis der samtidig gøres brug af f.eks. Falck-bonus eller prismatch
  • Ved brug af andre rabatter optjenes der ikke loyalitetbonus i form af nye stempler
  • Der optjenes ikke loyalitetsbonus ved køb af dæk hvor vi har matchet prisen
  • Bortkomne bonuskort erstattes ikke
  • Stempler kan ikke optjenes eller gives med tilbagevirkende kraft
  • Ønsker man at gøre brug af sit fyldte bonuskort, skal det oplyses inden fakturaen afregnes. Der kan således ikke fratrækkes loyalitetsbonus fra en regning efter denne er faktureret.
  • Der kan kun fratrækkes ét bonuskort pr. faktura

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00