Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

3 års garanti på reservedele

3 års garanti på alle nye reservedele

Forlad værkstedet med ro i sindet

Når du får bilen serviceret og repareret hos Autohuset Fyn, står vi ved vores arbejde. Selvom vores reservedele altid er af original kvalitet, kan der forekomme fabrikationsfejl. Derfor giver vi altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen*.

Det giver dig tryghed for, at tingene er i orden, når din bil bliver serviceret eller repareret hos os, og det sørger for at holde dig godt kørende.

Det er vigtigt for os at vores kunder ved at vi altid står klar til at hjælpe, skulle der mod forventning opstå problemer med en reparation udført hos os. Derfor skal du altid kontakt os såfremt du har den mindste tvivl om at der er en fejl på en reservedel, så vi sammen kan finde fejlen og få den udbedret hurtigst muligt.

Såfremt du via Autohuset skulle købe brugte reservedele, yder vi 6 måneders garanti på disse, med mindre andet er angivet.

Husk at det er vigtigt at du overholder fabrikantens forskrifter for service og at disse bliver foretaget på et af Autohuset Fyns værksteder, da garantien ellers kan bortfalde.

*På nogle originale dele ydes der kun 1 års garanti fra leverandøren

Book tid

Garantibestemmelser hos Autohuset Fyn

Omfattet af garantien

  • Der ydes en garanti på 3 år på reservedele. Garantien omfatter den eller de reservedele, der er fejlbehæftet og gælder i 3 år fra Autohuset Fyns fakturadato.
  • Autohuset Fyn er alene ansvarlig for fejl og defekter, som skyldes fabrikations- eller materialefejl.
  • Garantien omfatter kun fejl og defekter, der er konstateret og anmeldt i garantiperioden.

Ej omfattet af garantien

  • Garantien bortfalder, hvis du kører til andet værksted, og får afmonteret eller udskiftet den del der har fejl. Det er derfor vigtigt at du kontakter os, hvis du mener der er en fejl på en reservedel, så vi sammen kan finde fejlen og få den udbedret.
  • Garantien dækker ikke naturlig/almindelig slitage og ælde samt forbrugsvarer.
  • Garantien dækker ikke reservedele hvor fejl eller skader er opstået som følge af en anden defekt reservedel der ikke er udskiftet hos Autohuset Fyn.
  • Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, mislighold, overlast, skødesløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler mv. eller ydre påvirkninger, herunder hærværk.

Hvad skal du huske?

En forudsætning for garantidækning er, at bilen er vedligeholdt som anvist i servicehæftet eller lignende dokumentationsmateriale, samt at serviceeftersyn er foretaget hos Autohuset Fyn. F.eks. skal serviceintervaller, herunder olieskift, være overholdt og foretaget på et af Autohuset Fyns værksteder for at opretholde garantidækningen på reservedelene.

Kravet om service foretaget hos Autohuset Fyn gælder alle serviceeftersyn fra og med det tidspunkt, hvor den reservedel, som garantisagen omhandler, er monteret.

Såfremt dette ikke er tilfældet, gælder i stedet købelovens almindelige regler.

Sagsbehandling

Garantisagen skal indleveres til det værksted, der har monteret reservedelen, med mindre andet er aftalt ved forudgående henvendelse til det oprindelige Autohuset Fyn værksted.

Reklamation skal ske snarest efter konstatering af fejlen/defekten.

Autohuset Fyn kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgefejl som er sket ved videre kørsel efter fejlen er konstateret.

Kontakt os

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001