Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

3 års garanti på reservedele

3 års garanti på alle nye reservedele

Forlad værkstedet med ro i sindet

Når du får bilen serviceret og repareret hos Autohuset Fyn, står vi ved vores arbejde. Selvom vores reservedele altid er af original kvalitet, kan der forekomme fabrikationsfejl. Derfor giver vi altid 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen*.

Det giver dig tryghed for, at tingene er i orden, når din bil bliver serviceret eller repareret hos os, og det sørger for at holde dig godt kørende.

Det er vigtigt for os at vores kunder ved at vi altid står klar til at hjælpe, skulle der mod forventning opstå problemer med en reparation udført hos os. Derfor skal du altid kontakte os, såfremt du har den mindste tvivl om, at der er en fejl på en reservedel, så vi sammen kan finde fejlen og få den udbedret hurtigst muligt.

Såfremt du via Autohuset Fyn skulle købe brugte reservedele, yder vi 6 måneders garanti på disse, med mindre andet er angivet.

Husk at det er vigtigt, at du overholder fabrikantens forskrifter for service og at disse bliver foretaget på et af Autohuset Fyns værksteder, da garantien ellers kan bortfalde.

*På nogle originale dele ydes der kun 1 års garanti fra leverandøren

Book tid

Garantibestemmelser hos Autohuset Fyn

Omfattet af garantien

  • Der ydes en garanti på 3 år på reservedele. Garantien omfatter den eller de reservedele, der er fejlbehæftet og gælder i 3 år fra Autohuset Fyns fakturadato.
  • Autohuset Fyn er alene ansvarlig for fejl og defekter, som skyldes fabrikations- eller materialefejl.
  • Garantien omfatter kun fejl og defekter, der er konstateret og anmeldt i garantiperioden.

Ej omfattet af garantien

  • Garantien bortfalder, hvis du kører til andet værksted, og får afmonteret eller udskiftet den del der har fejl. Det er derfor vigtigt at du kontakter os, hvis du mener der er en fejl på en reservedel, så vi sammen kan finde fejlen og få den udbedret.
  • Garantien dækker ikke naturlig/almindelig slitage og ælde samt forbrugsvarer.
  • Garantien dækker ikke reservedele hvor fejl eller skader er opstået som følge af en anden defekt reservedel der ikke er udskiftet hos Autohuset Fyn.
  • Garantien omfatter ikke fejl eller skader opstået direkte eller indirekte som følge af fejlbetjening, fejlagtig til- eller frakobling, mislighold, overlast, skødesløs behandling, mangelfuld vedligeholdelse, forkert brændstof, olie, smøremidler mv. eller ydre påvirkninger, herunder hærværk.

Hvad skal du huske?

En forudsætning for garantidækning er, at bilen er vedligeholdt som anvist i servicehæftet eller lignende dokumentationsmateriale, samt at serviceeftersyn er foretaget hos Autohuset Fyn. F.eks. skal serviceintervaller, herunder olieskift, være overholdt og foretaget på et af Autohuset Fyns værksteder for at opretholde garantidækningen på reservedelene.

Kravet om service foretaget hos Autohuset Fyn gælder alle serviceeftersyn fra og med det tidspunkt, hvor den reservedel, som garantisagen omhandler, er monteret.

Såfremt dette ikke er tilfældet, gælder i stedet købelovens almindelige regler.

Sagsbehandling

Garantisagen skal indleveres til det værksted, der har monteret reservedelen, med mindre andet er aftalt ved forudgående henvendelse til det oprindelige Autohuset Fyn værksted.

Reklamation skal ske snarest efter konstatering af fejlen/defekten.

Autohuset Fyn kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgefejl som er sket ved videre kørsel efter fejlen er konstateret.

Kontakt os

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00