Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Gratis hente/bringe - på HELE fyn

Gratis hente/bringe service

Har du ikke mulighed for, eller tid til, at køre din bil på værksted?

Så gør vi det gratis – På hele fyn!

Måske Fyns bedste service? Vores kunder er hvert fald glade når vi henter deres bil, servicerer den – og stiller den tilbage på plads bagefter.

Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt som muligt for dig at være kunde hos os og spare dig for unødigt besvær. Derfor kan du feks. vælge, at vi henter din bil om morgenen hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads.

Vi servicerer eller reparerer den, og så er den klar til dig igen til fyraften.

Skulle den mod forventning ikke være færdig til fyraften, så sætter vi en lånebil i stedet.

Kan det være nemmere?

Book tid nu

Betingelser for gratis hente/bringe service

  • Gælder kun forsvarligt og lovmæssigt kørende biler.
  • Gælder IKKE bugsering af havareret køretøj.
  • Hente/bringe service skal bestilles ved tidsbestilling.
  • Bilen skal som udgangspunkt afleveres på samme adresse som vi afhenter den, medmindre andet oplyses ved tidsbestilling
  • Ved aflevering af afhentede køretøj bedes du være klar til afregning af faktura. Vi har mulighed for kortbetaling, Mobilepay samt bankoverførsel på afhentningstedet.
  • Køretøjet transporteres kun til et Autohuset Fyn værksted.
  • Køretøjet skal befinde sig på Fyn.

Kan din bil ikke køre?

Skulle uheldet være ude, og din bil ikke kan køre, så giver vi gerne et tilbud på at få transporteret din bil til værkstedet.

Husk at vi tilbyder mobilitetservice til alle vores faste kunder.

Bliv kunde

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001