Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Gratis lånebil - med fri km.

Gratis lånebil

God service og gratis lånebil med fri km – kan det blive bedre?

Det er vores mål at gennemføre reparation på vores kunders biler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Men selv om din bil måske kun er på værksted et par timer, bliver hverdagen bare mere besværlig, når du pludselig ikke har en bil til indkøb, arbejde og andre dagligdags gøremål. Det er frustrerende nok, at du bliver nødt til at have din bil på værksted.

Men hos Autohuset Fyn har vi sat os for at gøre den irriterende situation så behagelig for dig, som det er muligt. Vi mener at service er et af de vigtigste ord, inden for vores branche.

Derfor ønsker vi at gå forrest, og en af de ting, vi synes, der gør en forskel, er at få stillet en gratis lånebil til rådighed. Det eneste du selv skal stå for er det brændstof du bruger, nyde friheden, der kommer med din lånebil, og glæde dig til, at din egen bil kommer tilbage fra vores værksted i tip-top stand.

Lånebil kan vi stille til rådighed ved alle reparationer, store som små.

Book tid til reparation

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal have en lånebil?

Du skal medbringe dit kørekort som ID ved afhentning af en lånebil. Der tages en kopi af kørekortet som dokumentation og denne opbevares sammen med en kopi af den køreseddel du skal udfylde ved udlevering af lånebilen.

Der kan ikke udleveres lånebil såfremt der ikke kan fremvises et gyldigt kørekort.

Køresedlen skal opbevares i lånebilen under kørsel, og er din dokumentation for at du har tilladelse til at køre i lånebilen. Det er også på denne køreseddel at du finder oplysninger om kilometerstand og stand af benzin ved udlevering.

Husk altid når du afhenter/afleverer lånebil:

  • Tjek bilen for skader sammen med en medarbejder. Vi tager altid billeder af vores lånebiler inden udlevering som dokumentation.
  • Tjek hvor meget bilen er tanket. Du finder oplysninger om hvor meget benzin der skal være på bilen ved aflevering på den køreseddel du fik udleveret ved afhentning.
  • Tjek at bilen er i pæn stand indvendig, samt at du ikke efterlader ejendele i bilen. Autohuset Fyn erstatter ikke evt. glemte ejendele.
  • Ved manglende optankning forbeholder Autohuset Fyn sig ret til at opkræve et gebyr på 20,- samt 27 kr. pr 15 kørte kilometer, for benzin.

Book tid til reparation - nemt og hurtigt

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvad kan du forvente af din gratis lånebil?

Deet ve’ Jette!

Vi har både små og større lånebiler, nye som ældre. På nogle af vores lånebiler er der desuden monteret træk, ligesom der findes aircondition i de fleste af dem.

Vi gør opmærksom på at vi desværre ikke tilbyder lånebiler med automatgear.

Husk at lånebil skal bestilles på forhånd, hvis du vil være sikker på at der er en ledig.

Book tid

Lånebetingelser

RYGNING FORBUDT! Der opkræves kr. 5000,- svarende til maksimal selvrisiko ved rygning i lånebilen.

Mad og drikkevarer frabedes.

Lånebilen bedes afleveret i samme stand som ved udlevering.

Lånebilen skal altid afleveres optanket efter aftale (benzin blyfri 95), og der bedes medbragt kvittering for dette. Ved manglende optankning opkræves gebyr jvf. lånebilskontrakt.

Selvrisiko kr. 5.000,- ved buler og andre skader.

Det udlånte køretøj skal afleveres senest om morgenen kl. 08.30 efter værkstedets klarmelding af kundebil. Ved for sen aflevering opkræves gebyr på 300,- pr. påbegyndt døgn.

Køretøjet må kun føres af de på låneaftalen anførte bruger(e). Låneaftalen skal medbringes under kørsel i låneperioden.

Det udlånte køretøj må ikke fremlejes eller benyttes til motorsport, og må kun anvendes til kørsel i Danmark.

Låner er ansvarlig for alle parkerings- og trafikforseelser i låneperioden, samt at det udlånte køretøj tilbageleveres i samme stand som modtaget.

Afleveres nøglen uden for værkstedets åbningstid, er låner ansvarlig for udlånte køretøj samt nøgler, indtil værkstedet åbner.

Ved akut brug for autohjælp kontaktes Falck på tlf. 70 10 20 30. Oplys abonnement nr. 52647943, samt at det er en lånebil fra Autohuset Marslev.

Anden selvforskyldt kørsel koster kr. 575,- + moms pr. påbegyndt time. Almindelig vedligeholdelse påhviler Autohuset Fyn.

Ved misbrug af køretøjet feks. afmontering af speedometerkabel, tørkørsel for vand/olie mv. opkræves et beløb svarende til maksimal selvrisiko (kr. 5000,-) .

Alle vores lånebiler er hundefri, og det forventer vi selvfølgelig at vores kunder respekterer.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001