fbpx

Gratis lånebil

God service og gratis lånebil med fri km – kan det blive bedre?

Det er vores mål at gennemføre reparation på vores kunders biler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Men selv om din bil måske kun er på værksted et par timer, bliver hverdagen bare mere besværlig, når du pludselig ikke har en bil til indkøb, arbejde og andre dagligdags gøremål. Det er frustrerende nok, at du bliver nødt til at have din bil på værksted.

Men hos Autohuset Fyn har vi sat os for at gøre den irriterende situation så behagelig for dig, som det er muligt. Vi mener at service er et af de vigtigste ord, inden for vores branche.

Derfor ønsker vi at gå forrest, og en af de ting, vi synes, der gør en forskel, er at få stillet en gratis lånebil til rådighed. Det eneste du selv skal stå for er det brændstof du bruger, nyde friheden, der kommer med din lånebil, og glæde dig til, at din egen bil kommer tilbage fra vores værksted i tip-top stand.

Lånebil kan vi stille til rådighed ved alle reparationer, store som små.

Hvad kan du forvente af din gratis lånebil?

Vi har både små og større lånebiler, nye som ældre. På nogle af vores lånebiler er der desuden monteret træk, ligesom der findes aircondition i de fleste af dem.

Vi gør opmærksom på at vi desværre ikke tilbyder lånebiler med automatgear.

Husk at lånebil skal bestilles på forhånd, hvis du vil være sikker på at der er en ledig.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal have en lånebil?

Du skal medbringe dit kørekort som ID ved afhentning af en lånebil. Der tages en kopi af kørekortet som dokumentation og denne opbevares sammen med en kopi af den køreseddel du skal udfylde ved udlevering af lånebilen.

Der kan ikke udleveres lånebil såfremt der ikke kan fremvises et gyldigt kørekort.

Køresedlen skal opbevares i lånebilen under kørsel, og er din dokumentation for at du har tilladelse til at køre i lånebilen. Det er også på denne køreseddel at du finder oplysninger om kilometerstand og stand af benzin ved udlevering.

Husk altid når du afhenter/afleverer lånebil:

 • Tjek bilen for skader sammen med en medarbejder. Vi tager altid billeder af vores lånebiler inden udlevering som dokumentation.
 • Tjek hvor meget bilen er tanket. Du finder oplysninger om hvor meget benzin der skal være på bilen ved aflevering på den køreseddel du fik udleveret ved afhentning.
 • Tjek at bilen er i pæn stand indvendig, samt at du ikke efterlader ejendele i bilen. Autohuset Fyn erstatter ikke evt. glemte ejendele.
 • Ved manglende optankning forbeholder Autohuset Fyn sig ret til at opkræve et gebyr på 20,- samt 13,5 kr. pr 15 kørte kilometer, for benzin.
Book tid til reparation - nemt og hurtigt
Lånebetingelser
 • RYGNING FORBUDT! Der opkræves kr. 5000,- svarende til maksimal selvrisiko ved rygning i lånebilen.
 • Mad og drikkevarer frabedes.
 • Lånebilen bedes afleveret i samme stand som ved udlevering.
 • Lånebilen skal altid afleveres optanket efter aftale (benzin blyfri 95), og der bedes medbragt kvittering for dette. Ved manglende optankning opkræves gebyr jvf. lånebilskontrakt.
 • Selvrisiko kr. 5.000,- ved buler og andre skader.
 • Det udlånte køretøj skal afleveres senest om morgenen kl. 08.30 efter værkstedets klarmelding af kundebil. Ved for sen aflevering opkræves gebyr på 300,- pr. påbegyndt døgn.
 • Køretøjet må kun føres af de på låneaftalen anførte bruger(e). Låneaftalen skal medbringes under kørsel i låneperioden.
 • Det udlånte køretøj må ikke fremlejes eller benyttes til motorsport, og må kun anvendes til kørsel i Danmark.
 • Låner er ansvarlig for alle parkerings- og trafikforseelser i låneperioden, samt at det udlånte køretøj tilbageleveres i samme stand som modtaget.
 • Afleveres nøglen uden for værkstedets åbningstid, er låner ansvarlig for udlånte køretøj samt nøgler, indtil værkstedet åbner.
 • Ved akut brug for autohjælp kontaktes Falck på tlf. 70 10 20 30. Oplys abonnement nr. 52647943, samt at det er en lånebil fra Autohuset Marslev. Anden selvforskyldt kørsel koster kr. 575,- + moms pr. påbegyndt time. Almindelig vedligeholdelse påhviler Autohuset Fyn.
 • Ved misbrug af køretøjet feks. afmontering af speedometerkabel, tørkørsel for vand/olie mv. opkræves et beløb svarende til maksimal selvrisiko (kr. 5000,-) .
 • Alle vores lånebiler er hundefri, og det forventer vi selvfølgelig at vores kunder respekterer.
Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!