Gratis støvsugning - Autohusetfyn.dk

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Kontakt

Få et tilbud

Book tid

Gratis støvsugning ved reparationer

Gratis støvsugning

God service = god karma!

Hos Autohuset Fyn er det ikke nok for os at din bil kører som den skal når den har været på værksted. Vi ønsker også at sende lidt god karma vores kunders vej, og derfor giver vi din bil en komplet støvsugning af kabinen efter vi er færdige med at arbejde på den.

For os betyder dét at aflevere en bil tilbage efter reparation nemlig at bilen skal returneres i tip-top stand, og det inkluderer at kabinen er pæn og ren også.

Det er for os vigtigt, at du som kunde ved at vi passer godt på din bil og dine ejendele, mens de er i vores hænder, og det betyder også at vi kun flytter på dine ejendele i bilen, hvis det er nødvendigt når den skal rengøres. Såfremt der ligger ejendele i bilen som vi skal flytte for at kunne støvsuge den, bliver det enten lagt tilbage hvor vi flyttede dem fra, eller om i bagagerummet.

Skulle du mod forventning ikke ønske at din bil bliver støvsuget ved dit værkstedsbesøg, skal du gøre os opmærksom på dette ved booking eller indlevering af bilen.

Hvornår bliver min bil støvsuget gratis?

Når din bil er på værksted i forbindelse med service eller reparation, får du altid en gratis støvsugning med.

Vi støvsuger dog ikke bilen i forbindelse med pæreskift eller udskiftninger uden arbejdsløn, hjulskift samt gratis synstjek.

Er du i tvivl om hvad en opgave på din bil vil koste? Få et gratis tilbud inden for 24 timer.

Scroll til toppen