Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Gratis støvsugning ved reparationer

Gratis støvsugning

God service = god karma!

Hos Autohuset Fyn er det ikke nok for os at din bil kører som den skal når den har været på værksted. Vi ønsker også at sende lidt god karma vores kunders vej, og derfor giver vi din bil en komplet støvsugning af kabinen efter vi er færdige med at arbejde på den.

For os betyder dét at aflevere en bil tilbage efter reparation nemlig at bilen skal returneres i tip-top stand, og det inkluderer at kabinen er pæn og ren også.

Det er for os vigtigt, at du som kunde ved at vi passer godt på din bil og dine ejendele, mens de er i vores hænder, og det betyder også at vi kun flytter på dine ejendele i bilen, hvis det er nødvendigt når den skal rengøres. Såfremt der ligger ejendele i bilen som vi skal flytte for at kunne støvsuge den, bliver det enten lagt tilbage hvor vi flyttede dem fra, eller om i bagagerummet.

Skulle du mod forventning ikke ønske at din bil bliver støvsuget ved dit værkstedsbesøg, skal du gøre os opmærksom på dette ved booking eller indlevering af bilen.

Hvornår bliver min bil støvsuget gratis?

Når din bil er på værksted i forbindelse med service eller reparation, får du altid en gratis støvsugning med.

Vi støvsuger dog ikke bilen i forbindelse med pæreskift eller udskiftninger uden arbejdsløn, hjulskift samt gratis synstjek.

Se services

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001