Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Fabriksgaranti på bilen bevares 100%

Bevar fabriksgarantien

– Et service behøver ikke at være dyrt for at være korrekt udført

Du må gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicere og reparere din bil.

Når du har købt en fabriksny bil, så skal den, alt efter hvad service bogen foreskriver, til service efter et vist antal kilometer eller efter en tidsgrænse, hvad der måtte indtræde først.

Reglerne for, hvem der må udføre service på nye biler, er blevet frie efter at Forbrugerombudsmanden indgik forlig med importøren i den såkaldte ”Nissansag” i 2002/2003. Du må derfor efter gældende EU-regler* gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicere og reparere din bil – uden at du mister garantien!

Det betyder, at du ikke behøver at komme hos den forhandler, du købte bilen af, for at få den serviceret.

Når du får serviceret og repareret din bil hos Autohuset Fyn, opretholder du stadig bilens fabriksgaranti. Hos Autohuset Fyn udfører vi nemlig service og reparation på din bil, efter bilfabrikanternes forskrifter, og de autodele, som vi anvender, svarer til samme kvalitet, som de dele bilen er leveret med fra fabrikken, og derfor opfylder Autohuset Fyn kravene jf. EU-reglementet.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Læs mere

Autodele og biltekniske data – helt efter bogen

Hos Autohuset Fyn bruger vi autodele, der svarer til den kvalitet, som din bil er “født” med. Derudover får du 3 års garanti på reservedelene. Autohuset Fyn har adgang til det der hedder biltekniske data. Det betyder data, der er afstemt efter bilfabrikanternes forskrifter. På den måde lever værkstederne op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som fabrikanten kræver det. Det er altså med til at sikre, at de ting der skal laves på din bil ved service bliver lavet.

Vi har 4 servicevarianter, hvoraf én af disse normalt passer med fabrikantens forskrifter. Skulle det ske at fabrikanten har flere krav, end dem vi nu måtte kunne opfylde i en af de 4 servicevarianter, går vi ind og tilpasser servicet, så det passer helt præcist til det der er foreskrevet til netop din bil, og naturligvis til den helt rigtige pris.

Få tilbud

Det får du ved service hos Autohuset Fyn

 • Service efter fabrikantens forskrifter
 • Fabriksgarantien bevares
 • Stempel i servicebogen
 • Udspecificeret tjekliste, samt faktura
 • Mærkespecifik kvalitets-olie
 • Reservedele i original kvalitet (også kaldet OEM-godkendt)
 • 3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde
 • 1 års gratis mobilitetsservice (fornyes ved hvert service)
 • Gratis dækopbevaring
 • Gratis lånebil
 • Gratis støvsugning af din bil

Hvad skal du selv være opmærksom på?

Det er vigtigt, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn, da du ellers kan opleve at garanti/reklamationsretten bortfalder, det vil sige at du får udført service når servicelampen lyser, eller hvad der ellers er oplyst i servicebogen.

For at bevare din fabriksgaranti skal du løbende overholde og kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos Autohuset Fyn sørger vi for at stemple dit servicehæfte, og at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter, samt en udspecificeret faktura.

Få en påmindelse når det er tid til serviceeftersyn

Du kan tilmelde dig til vores email-service og automatisk få besked i din indbakke når det er ved at være tid til service igen.

Vær dog opmærksom på, at du stadig selv skal holde øje med, hvis du nærmer dig de foreskrevne kilometer inden den fastsatte tidsgrænse.

Få en påmindelse

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00