Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Fabriksgaranti på bilen bevares 100%

Bevar fabriksgarantien

– Et service behøver ikke at være dyrt for at være korrekt udført

Du må gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicere og reparere din bil.

Når du har købt en fabriksny bil, så skal den, alt efter hvad service bogen foreskriver, til service efter et vist antal kilometer eller efter en tidsgrænse, hvad der måtte indtræde først.

Reglerne for, hvem der må udføre service på nye biler, er blevet frie efter at Forbrugerombudsmanden indgik forlig med importøren i den såkaldte ”Nissansag” i 2002/2003. Du må derfor efter gældende EU-regler* gerne selv vælge, hvilket værksted der skal servicere og reparere din bil – uden at du mister garantien!

Det betyder, at du ikke behøver at komme hos den forhandler, du købte bilen af, for at få den serviceret.

Når du får serviceret og repareret din bil hos Autohuset Fyn, opretholder du stadig bilens fabriksgaranti. Hos Autohuset Fyn udfører vi nemlig service og reparation på din bil, efter bilfabrikanternes forskrifter, og de autodele, som vi anvender, svarer til samme kvalitet, som de dele bilen er leveret med fra fabrikken, og derfor opfylder Autohuset Fyn kravene jf. EU-reglementet.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Læs mere

Autodele og biltekniske data – helt efter bogen

Hos Autohuset Fyn bruger vi autodele, der svarer til den kvalitet, som din bil er “født” med. Derudover får du 3 års garanti på reservedelene. Autohuset Fyn har adgang til det der hedder biltekniske data. Det betyder data, der er afstemt efter bilfabrikanternes forskrifter. På den måde lever værkstederne op til bilfabrikanternes krav og normer, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som fabrikanten kræver det. Det er altså med til at sikre, at de ting der skal laves på din bil ved service bliver lavet.

Vi har 4 servicevarianter, hvoraf én af disse normalt passer med fabrikantens forskrifter. Skulle det ske at fabrikanten har flere krav, end dem vi nu måtte kunne opfylde i en af de 4 servicevarianter, går vi ind og tilpasser servicet, så det passer helt præcist til det der er foreskrevet til netop din bil, og naturligvis til den helt rigtige pris.

Få tilbud

Det får du ved service hos Autohuset Fyn

 • Service efter fabrikantens forskrifter
 • Fabriksgarantien bevares
 • Stempel i servicebogen
 • Udspecificeret tjekliste, samt faktura
 • Mærkespecifik kvalitets-olie
 • Reservedele i original kvalitet (også kaldet OEM-godkendt)
 • 3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde
 • 1 års gratis mobilitetsservice (fornyes ved hvert service)
 • Gratis dækopbevaring
 • Gratis lånebil
 • Gratis støvsugning af din bil

Hvad skal du selv være opmærksom på?

Det er vigtigt, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn, da du ellers kan opleve at garanti/reklamationretten bortfalder, dvs. at du får udført service når servicelampen lyser, eller hvad der ellers er oplyst i servicebogen.

For at bevare din fabriksgaranti skal du løbende overholde og kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos Autohuset Fyn sørger vi for at stemple dit servicehæfte, og at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter, samt en udspecificeret faktura.

Få en påmindelse når det er tid til serviceeftersyn

Du kan tilmelde dig til vores email-service og automatisk få besked i din indbakke når det er ved at være tid til service igen.

Vær dog opmærksom på, at du stadig selv skal holde øje med, hvis du nærmer dig de foreskrevne kilometer inden den fastsatte tidsgrænse.

Få en påmindelse

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
CVR 34228507
Kontakt til Bogholderi/Marketing: 81408001