Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Serviceeftersyn på Tesla

Grønt Serviceeftersyn er et skræddersyet kvalitetseftersyn til dig med elbil. Vi følger fabrikantens forskrifter og udregner prisen individuelt for den enkelte bil, og du får stempel i elektronisk servicebog på digitalservicebog.dk.

Din Tesla kræver mindre service og færre reparationer end en bil med brændstofmotor. Ganske enkelt fordi en Tesla mekanisk set har en simpel konstruktion med færre dele, som bliver slidt. Selvom en elbil har færre dele, så er stadig vigtigt at få den serviceret. 

Her er andre gode grunde til hvorfor du skal få din bil til serviceeftersyn hos Autohuset Fyn:

 • Du får 3 års garanti på reservedele
 • Op til 130% prismatch i forhold til mærkeværksteder
 • Op til 110% i forhold til almindelige frie værksteder
 • Mulighed for lånebil med fri km 
 • Mulighed for hente-bringe service på hele Fyn!

Grønt service

Kontrol og service efter fabrikantens forskrifter minimum inkl:
Sprinklervæske
Støvsugning af din bil
Fra kun 899 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book tid til service 

Hvad er betegnelsen for en elbil?

Din Tesla

En Tesla er en bil, der udelukkende kører på elektricitet. Din Tesla vil kunne lades af både strømtypen i dit hjem (AC-ladning), eller via en stander, der er koblet til en strømforsyning (DC-ladning).

Elbiler vil generelt være meget støjsvage. Det er fordi, at bilen kører på et batteri i stedet for en forbrændingsmotor. Samtidig vil den ikke udlede CO2 når den kører, hvis strømmen kommer fra vind- og solenergi, udover produktionen.

Ydermere adskiller elbiler sig fra brændstofbiler ved, at bilens rækkevidde vil blive påvirket markant af temperaturen. Bilens rækkevidde vil ofte blive formindsket om vinteren, når du bruger varmeblæser, el-bagrude og andet af bilens elektronik.

Hvad vil service på din Tesla indebære? 

Din Tesla vil som oftest kræve en mindre type serviceeftersyn og færre reparationer end en bil med brændstofmotor. Det er ganske enkelt fordi, at en elbil mekanisk set har en mere simpel konstruktion med færre dele, som bliver slidt.

Selvom din elbil har færre dele, så er det stadig vigtigt at få den serviceret. Elbilens behov for service er det samme som for traditionelle biler. F.eks. bruges bremserne på elbiler oftest mindre, da bilen automatisk vil  “motorbremse” når du slipper speederen, hvilket betyder at elbilens bremser oftere vil kræve et bremseeftersyn da de regenererer strøm til batteriet, skal din elbil stadig have skiftet bremsevæske – ligesom en konventionel bil. Det handler om, at bremsevæske over tid vil optage vand og det har altså ikke noget at gøre med, hvor meget du bremser.

Hvor tit skal din Tesla til service?

De fleste elbiler skal til service efter et kilometerinterval på mellem 15-30.000km eller minimum én gang årligt. Bilens serviceinterval vil fremgå af din servicebog, og de fleste biler vil i dag automatisk have en serviceindikator som lyser i instrumentbordet når det er tid til, at din bil skal til serviceftersyn.

Prisen for service på din elbil afhænger af en række faktorer og krav fra fabrikanten samt bilens alder og kilometerstand. 

Kundevideo

Mød Torge - og hør om hans oplevelse som kunde hos Autohuset Fyn.
Afspil video

Hvor finder jeg Fyns bedste service?

Deet ve’ Jette!

Hvor kan jeg få et serviceabonnement?

Deet ve’ Jette!
Fra kun 119,- om måneden

Hvorfor serviceabonnement?

 • Du sparer penge i forhold til den faktiske pris på service
 • Fast månedlig ydelse giver overblik over dine biludgifter
 • Bilens fabriksgaranti bevares, og du får stempel i servicehæftet (Plus, Premium og Fabriksny abonnementer)
 • Ingen bekymringer om uforudsete værkstedsregninger
 • 20% RABAT PÅ ARBEJDSLØN ved reparationer, der ikke er omfattet af serviceabonnementet

 

 • Gratis opfyldning af sprinklervæske mellem serviceeftersyn
 • Forskellige pakker efter behov

Og meget mere!

Hos os finder du Fyns billigste serviceabonnement

Det giver dig sikkerhed og luft i din biløkonomi.

Beregn pris

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00
cross