Beskyt din bil med en rustbeskyttelse

– fra kun 3499,-

Hos Autohuset Fyn tilbyder vi en SUVO-undervognsbeskyttelse, til samme pris for både store og små personbiler*.

Det danske vejr er barskt for en bil. Her er ofte fugtigt og ustadigt med sne, slud og veje der bliver saltede eller grusede når vinteren kommer. Det er hård kost for din bil, der risikerer at få rustskader på inder- og undersiden af karosseriet. Derfor bør du undervogns- og hulrumsbehandle din bil og dermed forebygge mod rustskader.

Hvornår skal jeg undervognsbehandle min bil?

Vi råder alle vores kunder som køber en ny bil, uanset om den er fabriksny eller ny brugt, til at få deres bil undervognsbehandlet. Det er selvfølelig individuelt hvornår din bil har brug for rustbeskyttelse.
Bilens pris, alder og dit kørselsmønster spiller en stor rolle – men en tommelfingerregel er at det er en god idé at rustbehandle selv helt fabriksnye biler, da de som oftest ikke er rustbehandlet til at modstå det nordiske klima.

*OBS: Gælder kun personbiler på hvide plader op til 3500 kg. For andre biler ring på 70707039, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

I vores webshop kan du også købe en undervognsbehandling - til gave eller eget behov

Det betaler sig i længden!

Behandlingen beskytter din bil mod rust, og forlænger bilens levetid markant, og øger bilens værdi.

Ved at undervognsbehandle din bil fra ny og derefter regelmæssigt ca. hver tredje år, forlænger du bilens levetid, og undgår at få ubehagelige overraskelser når din bil for eksempel skal igennem syn. Når du løbende sørger for at beskytte din bil mod rustskader minimerer nu nemlig også udgifterne til vedligeholdelse og derudover sikrer du dig at den sikkerhedsmæssigt er i god stand, og ikke er svækket af rust og gennemtæring.

Effektiv rustbeskyttelse hos Autohuset Fyn

Behandlingen omfatter hulrumsbeskyttelse, og inder- samt bagskærme bliver også afmonteret for at sikre en præcis og gennemført behandling. SUVO bruger et anti-rust produkt som er baseret på voks og olie – der med andre ord, er specielt udviklet til nordens baske vejr. SUVO er FDM godkendt og der udtages ca. 500 biler årligt til stikprøve, hvilket er med til at sikre et præcist og korrekt udført arbejde.

Facts om vores undervognsbehandling:

  • 3-lags beskyttelse
  • Hulrumsbeskyttelse
  • Fotodokumentation
  • Certifikat på behandlingen

 

Følg os på Facebook og vær blandt de første der ser nyheder og konkurrencer fra os!