Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

DROP-IN støvsugning af din bil

DROP-IN støvning

*OBS. Automatisk tillæg på 399,- ved dyrehår
Let støvsugning (op til 15 min.) af bilen inkl. sæder, måtter og bagagerum.*
Olieskift alene (uden service)
599,-

Bemærk - ved olieskift alene (uden service):
- Uden stempel i servicehæftet
- Kun op til 4L mærkespecifik olie
- Uden serviceeftersyn
Kun 99 kr
Inkl. moms & miljøgebyr

Find os her

Odense SØ

Nyborgvej 427 5220 Odense SØ Man-fre 07.00-17:00
odense@autohusetfyn.dk

Marslev

Marslev Stationsvej 1 5290 Marslev Man-fre 07.00-17:00
marslev@autohusetfyn.dk

Langeskov

Odensevej 35 5550 Langeskov Man-fre 07.00-17:00
langeskov@autohusetfyn.dk

Få Din Bil Støvsuget Med Vores  DROP-IN støvsugning

Har din bil brug for en hurtig støvsugning?
Vores DROP-IN støvningsservice er den perfekte løsning for dig og det bedste af det hele er, at det kun koster 99 kr, inklusive moms og miljøgebyr

Gør din bil endnu mere spektakulær

Nogle gange kan det lille ekstra touch være dét der gør hele forskellen. Derfor tilbyder Autohuset Fyn selvfølgelig rig mulighed for at kunne tilkøbe ekstra tilvalg til en klargøringspakke hvor den ikke allerede indgår.

Vi kalder det god service – god karma ♥

Sædeimprægnering

WAXOYL U.P.T.
Beskyt og forlæng levetiden af dine sæder med vores WAXOYL U.P.T. sædeimprægnering. Denne behandling hjælper med at afvise væsker og pletter, samtidig med at den bevarer sædernes blødhed og farve. 

899 kr
Inkl. moms

Polering af for- og baglygter

Giv dine for- og baglygter nyt liv ved at tilvælge polering. Over tid kan lygterne blive matte og falmet, men med polering vil de genvinde deres glans og klarhed. For kun 349 kr får du lygter, der ser ud som nye.

349 kr
Inkl. moms

Vask og rens af ekstra måtte

Hvis du har en ekstra måtte i din bil, kan du tilkøbe en vask og rensning af den. For kun 69 kr pr. stk vil din ekstra måtte være lige så ren og frisk som de andre.

69 kr
Inkl. moms

Opfriskning af plast- og kromlister (udvendig)

Giv din bils udvendige detaljer ekstra glans og fornyelse ved at tilvælge opfriskning af plast- og kromlister. For kun 199 kr får du lækre og skinnende detaljer, der vil tiltrække opmærksomhed.

199 kr
Inkl. moms

Antibakteriel kabinerens der fjerner lugt

Hvis der er ubehagelige lugte i din bils kabine, kan du tilvælge en antibakteriel kabinerens. Denne behandling fjerner ikke kun lugte, men bekæmper også bakterier og skaber en frisk og ren atmosfære i bilen. For kun 349 kr får du en mere behagelig køreoplevelse.

349 kr
Inkl. moms

Indvendig vask af fælge og hjul inkl. afmontering

Hvis dine fælge og hjul trænger til ekstra opmærksomhed, kan du tilvælge en indvendig vask, der inkluderer afmontering. Dette sikrer en grundig rengøring, der fjerner snavs og bremsestøv, og efterlader dine hjul skinnende rene. For kun 249 kr får du flotte og velplejede hjul.

249 kr
Inkl. moms

Fjernelse af dyrehår

Hvis du har kæledyr, der efterlader hår i din bil, kan du tilvælge fjernelse af dyrehår. Vores eksperter vil fjerne selv de mest genstridige dyrehår, så din bil bliver fri for pelsrester. For kun 399 kr kan du nyde en bil uden spor af dyrehår.

399 kr
Inkl. moms

Opfriskning af motorrum

Motorrummet er ofte et overset område, men det fortjener også opmærksomhed. Med tilvalget "Opfriskning af motorrum" vil vi sørge for, at din motorskønhed kommer til sin ret. For kun 499 kr får du et motorrum, der både ser godt ud og fungerer optimalt.

499 kr
Inkl. moms

Fjernelse af insektrester og flyverust

Hvis din bil er dækket af insektrester og flyverust, kan du tilvælge fjernelse af disse irriterende pletter. Vores specialister vil sikre, at din bil får en grundig rengøring og fjerner alle spor af insekter og rust. For kun 399 kr får du en fejlfri overflade.

399 kr
Inkl. moms

Rens af læderkabine inkl. læderpleje af op til 5 sæder

Hvis din bil har en læderkabine, kan du tilvælge en rens og læderpleje af op til 5 sæder. Vores professionelle behandling vil sikre, at læderet forbliver blødt, smidigt og beskyttet mod slid. For kun 599 kr kan du opretholde læderets luksuriøse udseende.

Tillæg for ekstra sæde - 99kr (pr. stk)
599 kr
Inkl. moms

Maskinrens af op til 5 sæder (forbehold for vanskelige pletter)

Hvis dine sæder har vanskelige pletter eller er særligt beskidte, kan du tilvælge en maskinrens. Vores specialudstyr og ekspertise vil sikre en dybdegående rengøring, der efterlader sæderne som nye. For kun 599 kr får du en ren og frisk kabine.

Tillæg for ekstra sæde - 99kr (pr. stk)
599 kr
Inkl. moms

Håndpolering inkl. WAXOYL GLAZE lakforsegling

For en ultimativ beskyttelse og en spektakulær glans kan du tilvælge håndpolering inklusive WAXOYL GLAZE lakforsegling. Dette vil give din bil en fantastisk finish og beskytte lakken mod skader og forvitring. Til en pris af kun 1.299 kr får du en bil, der skiller sig ud fra mængden.

(værdi 1799,-)
1.299 kr
Inkl. moms

Tilkøb kan vælges når du booker BASIS, PLUS eller PREMIUM klargøring

Book tid

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00