Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Få fat i din rabataftale for 2024

Her kan du hente din nye rabataftale for 2024

Giv dine kollegaer en rullende start på året

Så er vi klar med den rabataftalen for det nye. Den er stadig fuld af gode tilbud, vi ar sågar tilføjet noget nyt. På denne side vil du finde alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med den nye rabataftale.

Du vil kunne hente følgende ting:

  • Rabataftale - 2024
  • Rabataftale 2024 (Printvenlig)
  • Tekst og grafisk materiale til at dele med dine kollegaer (Intranet, mail og til print)

Vælg hvad du skal bruge

Her kan du downloade alt hvad du skal bruge. Du kan vælge den digitale udgave af rabataftalen, den printvenlige version og forskellige tekster og billeder, som du kan bruge til at dele med dine kollegaer, at I har fået den nye rabataftale.

Rabataftalen - Rabataftalen (Printvenlig) - Tekst og materiale
Hent det
Åbner i Google Drev
Rabataftalen
Hent det
Rabataftalen (Printvenlig)
Hent det
Tekst og materiale til nyhedsdeling
Hent det
Åbner i Google Drev

Du får special rabatter og gode tilbud

Hjulskift + Dækhotel
kun 449,-
Serviceeftersyn
Spar 10%
Bilsyn
kun 249,-
Timeløn og fastprisydelser
Spar 20%
Synstjek
kun 99,-
Hjulskift
kun 319,-
Rudeskift
Spar 40%
Pæreskift
Spar 20%

Hav altid rabataftalen på dig

Få samtidig en gave til Autohuset Fyn

Det kan være svært at huske alle de steder man kan få rabatter, så vi har forsøgt at gøre det lidt nemmere. Du kan bestille det antal rabataftalekort, som du kan give til dine kollegaer og deres husstand samt have dem i alle jeres firmabiler.

 
Så kan I nemt og bekvemt have det i jeres pung eller klar i bilen, så I altid kan se  jeres rabatter og endda få en gave ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev via QR-koden på kortet.
 
Bestil de rabataftalekort som du skal bruge ved at sende en mail til mark@autohusetfyn.dk eller brug formularen nedenunder.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00