Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Service ifølge fabrikanten

Serviceeftersyn med fabriksgaranti

Skræddersyet kvalitetseftersyn til dig med garanti på bilen.

Har din bil fortsat fabriksgaranti, kan du bibeholde garantien ved at få den serviceret hos Autohuset Fyn.

Vi benytter tjekskema fra din bilfabrikant samt mærkeværkstedernes vejledninger til serviceeftersyn, så du bibeholder fabriksgarantien og får stempel i servicehæftet. Hvilket serviceeftersyn bilen skal have afhænger af bilens alder, kørte kilometer og generelle retningslinjer fra fabrikanten. 

Som en ekstra service til vores kunder, medfølger der altid en gratis støvsugning af kabinen, så den er i tiptop stand når du afhenter den igen. 

Her er andre gode grunde til hvorfor du skal få din bil til serviceeftersyn hos Autohuset Fyn:

  • Du får 3 års garanti på reservedele
  • Op til 130% prismatch i forhold til mærkeværksteder
  • Op til 110% i forhold til almindelige frie værksteder
  • Du får gratis lånebil med fri km
  • Gratis hente-bringe service på hele Fyn!
Få et tilbud på service

Service ifølge fabrikanten

Kontrol af punkter ifølge bilfabrikantens forskrifter, minimum inkl.
Sprinklervæske
Gratis lånebil eller hente-bringe
Støvsugning af din bil
Del din betaling op i mindre dele
med Fordelskort
Fra kun 899 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Husk også karosseritjek!

Autohuset Fyn kører gerne din bil til karosseritjek – ganske gratis.

De fleste biler skal 1 gang om året, inden bilens fødselsdag, have foretaget et karosseritjek hos forhandleren, såfremt man ønsker at opretholde sin rustgaranti. Typisk vil det fremgå af din servicebog, hvornår bilen første gang skal have foretaget dette eller også kan forhandleren oplyse dig om det. 

Du skal blot huske selv at efterspørge karosseritjek ved tidsbestilling, såfremt vi skal køre bilen til forhandleren for dig. Karosseritjek udføres kun i forbindelse med samtidigt serviceeftersyn hos Autohuset Fyn.

OBS: Det er et krav at bilen har fulgt hidtidige karrosseritjek. Prisen for karrosseritjek afhænger af bilens forhandler.

Hvorfor skal min bil til service?

Et service sikrer at bilen er sikker at køre i, har den bedste ydeevne så den er så økonomisk som muligt, men også at du får vished for driftsikkerhed, og om der er reparationer, der skal udføres.

Modsat det lovpligtige bilsyn, der er en vurdering af, om bilen overholder mindstekravene for sikkerhed og miljøforurening, er et serviceeftersyn et valgfrit og grundigt gennemtjek af bilen. Her kan der skiftes forbrugsstoffer og tjekkes om bilen er sikker, og ikke går i stykker under kørsel. Vores mekanikere kontrollerer alle dele, om de er defekte eller slidte. Alle bilens funktioner bliver gennemgået, og der bliver gennemgået et punktligt tjek efter servicebogen. Serviceeftersyn indebærer oftest olieskift, skift af oliefilter, samt kontrol og evt. udskiftning af forbrugsstoffer (kølervæske, sprinklervæske og bremsevæske) samt kontrol og evt. udskiftning af pollen-, luft-, brændstoffilter og tændrør.

Alle vigtige elektriske installationer vil også blive kontrolleret under et serviceeftersyn. Det inkluderer også batteri, generator og startermotor, samt fejludlæsning på bilens computer og software. Elektriske kabler kontrolleres for brud og mærker, der kan have afgørende betydning. Moderne biler er fra fabrikken fyldt med højteknologisk sikkerhedsudstyr der giver dig en tryg kørsel. De har mere kompliceret elektronik og specielle dele, end ældre biler, og mange målinger, indstillinger og fejlsøgninger sker gennem elektronik, kameraer og sensorer. Det er essentielt at indstilling, kalibrering og reparation af dette udføres korrekt, da det er udstyr, der påvirker mange elementer i bilen, og potentielt kan blive farlige hvis indstillet forkert. 

Se alle servicepakker vi tilbyder

Som at sende bilen til tandlæge

Det er først og fremmest vigtigt, at køre din bil til regelmæssige servicetjek, fordi hyppige gennemsyn sørger for en sikker og tryg bil, så risikoen for ulykker minimeres.

Dernæst hjælper eftersynene med at forebygge skader, så du kan undgå potentielt dyre værkstedsregninger senere. Når olien skiftes ved hvert serviceeftersyn, sikres oliens smøreevne desuden, hvilket er med til at forlænge motorens levetid.

Manglende overholdelse af service giver en større risiko for pludselige nedbrud da gammel olie og dele der ikke smøres, giver større slitage. Man kan sammenligne det med at gå til regelmæssige tjek og tandrensning hos en tandlæge – man fanger og løse små problemer, inden de vokser sig til problemer, der kræver reparation.

Biler, der ikke får foretaget regelmæssigt service har ofte en tendens til at have et højere brændstofforbrug. Ved et serviceeftersyn tjekker mekanikeren ikke blot, om de essentielle dele i bilen er ved at blive slidt ned. Han skifter også ofte olie og oliefilter, og det smører motoren, så den glider bedre. Derved bruger bilen mindre benzin, end hvis den skulle køre på olie der ikke smører optimalt. 

Sikkerhed - også økonomisk

Potentielt er der altså penge at spare på større omkostningstunge reparationer ved at køre til løbende serviceeftersyn. For det første kommer man mange skader i forkøbet, og derudover er du sikker på, at bilen virker, som den skal. Dette er altså med til at sikre en generelt længere levetid for din bil, og så har du mulighed for at minimere risikoen for ulykker, når du overholder serviceeftersynene.

Pas på din bil, og sørg for sikkerhed for dig selv, dine passagerer og andre bilister på de danske veje. Uanset om du ejer eller leaser din bil, er det altså vigtigt at sørge for, at din bil får serviceeftersyn efter forskrifterne, for så kan du være sikker på, at den er helt og aldeles i orden. Husk serviceeftersynene - så får du en sikker og velholdt bil.

Serviceintervaller

Et serviceeftersyn er mindst lige så vigtigt at få udført om du kører mange eller få kilometer i din bil.

Man kan fristes til at tænke at såfremt bilen står stille, behøver den ikke komme på værksted. Tværtimod er mange af bilens vitale dele afhængige af at blive brugt, da de ellers ruster fast. Ligeledes forriges oliens kvalitet og viskositet også med alderen, og afhænger altså ikke blot af om bilen kører landevejene tynde eller ej. Alderen på bilen har heller ingen betydning, alle biler uanset model og alder kræver regelmæssigt serviceeftersyn for at opretholde sikkerheden indtænkt fra fabrikken. 

Det er meget forskelligt, hvor ofte det anbefales at sende sin bil til serviceeftersyn. Mest almindeligt er det dog mellem 10.000-30.000 km. Hvis nu du ikke kører så meget i din bil, så skal du måske følge et såkaldt årsinterval i stedet, som typisk er hvert eller hvert andet år. Det kommer altså an på, hvad der kommer først - de kørte kilometer eller årsintervallet. Nogle bilmodeller har en såkaldt serviceindikator der på baggrund af tid, olieniveau og -kvalitet eller bilens brug melder service. Andre biler har en kombination af faste intervaller og serviceindikator. 

Er der garanti på bilen, er det derudover også vigtigt, at overholde producentens forskrifter for serviceeftersyn, hvis garantien fortsat skal dække i garantiperioden. Hvis du er bilejer, bliver det desuden nemmere at sælge bilen igen senere, når du kan dokumentere, at den har været til regelmæssige serviceeftersyn.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00