Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Service ifølge fabrikanten

Serviceeftersyn med fabriksgaranti

Skræddersyet kvalitetseftersyn til dig med garanti på bilen.

Har din bil fortsat fabriksgaranti, kan du bibeholde garantien ved at få den serviceret hos Autohuset Fyn.

Vi benytter tjekskema fra din bilfabrikant samt mærkeværkstedernes vejledninger til serviceeftersyn, så du bibeholder fabriksgarantien og får stempel i servicehæftet. Hvilket serviceeftersyn bilen skal have afhænger af bilens alder, kørte kilometer og generelle retningslinjer fra fabrikanten. 

Som en ekstra service til vores kunder, medfølger der altid en gratis støvsugning af kabinen, så den er i tiptop stand når du afhenter den igen. 

Her er andre gode grunde til hvorfor du skal få din bil til serviceeftersyn hos Autohuset Fyn:

  • Du får 3 års garanti på reservedele
  • Op til 130% prismatch i forhold til mærkeværksteder
  • Op til 110% i forhold til almindelige frie værksteder
  • Mulighed for lånebil med fri km 
  • Mulighed for hente-bringe service på hele Fyn!
Få et tilbud på service

Service ifølge fabrikanten

Kontrol af punkter ifølge bilfabrikantens forskrifter, minimum inkl.
Sprinklervæske
Støvsugning af din bil
Del din betaling op i mindre dele
med Fordelskort
Fra kun 899 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Husk også karosseritjek!

Autohuset Fyn kører gerne din bil til karosseritjek – ganske gratis.

De fleste biler skal 1 gang om året, inden bilens fødselsdag, have foretaget et karosseritjek hos forhandleren, såfremt man ønsker at opretholde sin rustgaranti. Typisk vil det fremgå af din servicebog, hvornår bilen første gang skal have foretaget dette eller også kan forhandleren oplyse dig om det. 

Du skal blot huske selv at efterspørge karosseritjek ved tidsbestilling, såfremt vi skal køre bilen til forhandleren for dig. Karosseritjek udføres kun i forbindelse med samtidigt serviceeftersyn hos Autohuset Fyn.

OBS: Det er et krav at bilen har fulgt hidtidige karrosseritjek. Prisen for karrosseritjek afhænger af bilens forhandler.

Hvorfor skal min bil til service?

Et service sikrer at bilen er sikker at køre i, har den bedste ydeevne så den er så økonomisk som muligt, men også at du får vished for driftsikkerhed, og om der er reparationer, der skal udføres.

Modsat det lovpligtige bilsyn, der er en vurdering af, om bilen overholder mindstekravene for sikkerhed og miljøforurening, er et serviceeftersyn et valgfrit og grundigt gennemtjek af bilen. Her kan der skiftes forbrugsstoffer og tjekkes om bilen er sikker, og ikke går i stykker under kørsel. Vores mekanikere kontrollerer alle dele, om de er defekte eller slidte. Alle bilens funktioner bliver gennemgået, og der bliver gennemgået et punktligt tjek efter servicebogen. Serviceeftersyn indebærer oftest olieskift, skift af oliefilter, samt kontrol og evt. udskiftning af forbrugsstoffer (kølervæske, sprinklervæske og bremsevæske) samt kontrol og evt. udskiftning af pollen-, luft-, brændstoffilter og tændrør.

Alle vigtige elektriske installationer vil også blive kontrolleret under et serviceeftersyn. Det inkluderer også batteri, generator og startermotor, samt fejludlæsning på bilens computer og software. Elektriske kabler kontrolleres for brud og mærker, der kan have afgørende betydning. Moderne biler er fra fabrikken fyldt med højteknologisk sikkerhedsudstyr der giver dig en tryg kørsel. De har mere kompliceret elektronik og specielle dele, end ældre biler, og mange målinger, indstillinger og fejlsøgninger sker gennem elektronik, kameraer og sensorer. Det er essentielt at indstilling, kalibrering og reparation af dette udføres korrekt, da det er udstyr, der påvirker mange elementer i bilen, og potentielt kan blive farlige hvis indstillet forkert. 

Se alle servicepakker vi tilbyder

Som at sende bilen til tandlæge

Det er først og fremmest vigtigt, at køre din bil til regelmæssige servicetjek, fordi hyppige gennemsyn sørger for en sikker og tryg bil, så risikoen for ulykker minimeres.

Dernæst hjælper eftersynene med at forebygge skader, så du kan undgå potentielt dyre værkstedsregninger senere. Når olien skiftes ved hvert serviceeftersyn, sikres oliens smøreevne desuden, hvilket er med til at forlænge motorens levetid.

Manglende overholdelse af service giver en større risiko for pludselige nedbrud da gammel olie og dele der ikke smøres, giver større slitage. Man kan sammenligne det med at gå til regelmæssige tjek og tandrensning hos en tandlæge – man fanger og løse små problemer, inden de vokser sig til problemer, der kræver reparation.

Biler, der ikke får foretaget regelmæssigt service har ofte en tendens til at have et højere brændstofforbrug. Ved et serviceeftersyn tjekker mekanikeren ikke blot, om de essentielle dele i bilen er ved at blive slidt ned. Han skifter også ofte olie og oliefilter, og det smører motoren, så den glider bedre. Derved bruger bilen mindre benzin, end hvis den skulle køre på olie der ikke smører optimalt. 

Sikkerhed - også økonomisk

Potentielt er der altså penge at spare på større omkostningstunge reparationer ved at køre til løbende serviceeftersyn. For det første kommer man mange skader i forkøbet, og derudover er du sikker på, at bilen virker, som den skal. Dette er altså med til at sikre en generelt længere levetid for din bil, og så har du mulighed for at minimere risikoen for ulykker, når du overholder serviceeftersynene.

Pas på din bil, og sørg for sikkerhed for dig selv, dine passagerer og andre bilister på de danske veje. Uanset om du ejer eller leaser din bil, er det altså vigtigt at sørge for, at din bil får serviceeftersyn efter forskrifterne, for så kan du være sikker på, at den er helt og aldeles i orden. Husk serviceeftersynene - så får du en sikker og velholdt bil.

Serviceintervaller

Et serviceeftersyn er mindst lige så vigtigt at få udført om du kører mange eller få kilometer i din bil.

Man kan fristes til at tænke at såfremt bilen står stille, behøver den ikke komme på værksted. Tværtimod er mange af bilens vitale dele afhængige af at blive brugt, da de ellers ruster fast. Ligeledes forriges oliens kvalitet og viskositet også med alderen, og afhænger altså ikke blot af om bilen kører landevejene tynde eller ej. Alderen på bilen har heller ingen betydning, alle biler uanset model og alder kræver regelmæssigt serviceeftersyn for at opretholde sikkerheden indtænkt fra fabrikken. 

Det er meget forskelligt, hvor ofte det anbefales at sende sin bil til serviceeftersyn. Mest almindeligt er det dog mellem 10.000-30.000 km. Hvis nu du ikke kører så meget i din bil, så skal du måske følge et såkaldt årsinterval i stedet, som typisk er hvert eller hvert andet år. Det kommer altså an på, hvad der kommer først - de kørte kilometer eller årsintervallet. Nogle bilmodeller har en såkaldt serviceindikator der på baggrund af tid, olieniveau og -kvalitet eller bilens brug melder service. Andre biler har en kombination af faste intervaller og serviceindikator. 

Er der garanti på bilen, er det derudover også vigtigt, at overholde producentens forskrifter for serviceeftersyn, hvis garantien fortsat skal dække i garantiperioden. Hvis du er bilejer, bliver det desuden nemmere at sælge bilen igen senere, når du kan dokumentere, at den har været til regelmæssige serviceeftersyn.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00