Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Dit lokale Fiat værksted

Reparationer på Fiat i særklasse!

- og tre års garanti oven i hatten!

Autohuset Fyn råder over kompetence og udstyr til at kunne udføre alle typer arbejde på din Fiat.

Er du ejer af en Fiat, vil det være en stor fordel at anvende et værksted, der har stor erfaring med reparation og service af alle biler.

Vi har bl.a. adgang til det bredeste udvalg af tekniske data og IT-systemer, og vi arbejder også med diagnosetestere, som giver os mulighed for at kommunikere med selv de mest komplekse og avancerede systemer.

Som kunde hos Autohuset Fyn kan du forvente, at arbejdet bliver udført af faguddannede mekanikere og med OEM godkendte reservedele af højeste kvalitet, så du trygt kan indlevere din bil på vores værksted.

Se ydelser

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvem får mig hurtigt på vejen igen?

Deet ve’ Jette!

Serviceeftersyn på Fiat

Skarp pris på serviceeftersyn uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller den gode service!

Hvilket serviceeftersyn bilen skal have afhænger af din bils alder, kørte kilometer og generelle retningslinjer fra fabrikanten. Autohuset Fyn er eksperter i at servicere Fiat, og vores mekanikere bliver løbende efteruddannet således de altid er opdateret på det nyeste inden for branchen. 

Her er andre gode grunde til hvorfor du skal få din bil til serviceeftersyn hos Autohuset Fyn:

  • Du får 3 års garanti på reservedele
  • Op til 130% prismatch i forhold til mærkeværksteder
  • Op til 110% i forhold til almindelige frie værksteder
  • Mulighed for lånebil med fri km
  • Mulighed for hente-bringe service på hele Fyn!
Læs om serviceeftersyn

Garanti for god pris og godt arbejde

Hos Autohuset Fyn garanterer vi både at prisen er rigtig, og at fabriksgarantien bevares.

Skulle en af vores konkurrenter derfor mod forventning være billigere på en reparation til din Fiat, matcher vi prisen og giver yderligere op til hele 30% i rabat! Vi skal blot have et tilbud tilsendt der indeholder samme ydelse, samme produkt og være udspecificeret med reservedele og væsker/olie i henhold til producentens forskrifter.

Du bibeholder din bils fabriksgaranti, når du får udført serviceeftersyn og reparationer på din bil.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken.

Læs om prismatch

Kundevideo

Mød Torge - og hør om hans oplevelse som kunde hos Autohuset Fyn.
Afspil video

Hvor finder jeg Fyns bedste service?

Deet ve’ Jette!

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
cross