Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hydrive Motorrens

HYDRIVE - en motorrens med højaktiv brint

Autohuset Fyn er et autoriseret HYDRIVE partnerværksted. 

HYDRIVE er et verdensførende dansk-udviklet højteknologisk rense-anlæg, som ved hjælp af højaktiv brint renser motorer på en miljøvenlig måde, på kun 30 minutter. Så har du lige tid til at nye den god kop kaffe imens.

Hvad er fordelene ved en motorrens?

 • Fjerner skadelig sod fra din motor
 • UDEN brug af skadelige kemikalier
 • UDEN afmontering af komponenter
 • Optimering af brændstofforbruget
 • Du får certifikat efter hver udført behandling
 • Længere levetid på motor og vitale motordele
 • Renere partikelfilter samt katalysator
 • Mere miljøvenlig udstødningsgas
Bestil nu

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvad er HYDRIVE motorrens?

Deet ve’ Jette!

Uanset om din bil er stor eller lille, kører på benzin eller diesel, vil du kunne mærke forskellen efter en motorrens. Typiske oplevelser efter en motorrens er bedre brændstoføkonomi og motorgang, mere trækkraft og forlænget motorlevetid. Samtidig gør du dit til at beskytte miljøet ved at forurene mindre.

Tidligere har renseprocesser krævet brug af giftige kemikalier eller afmontering af komponenter og efterfølgende dyr mekanisk rens. HYDRIVE's teknologi renser effektivt motor og katalysator indefra – uden brug af kemikalier, og uden at afmontere komponenter. Ved hjælp af højaktiv brint renses motoren på en miljøvenlig måde:

 • UDEN brug af skadelige kemikalier
 • UDEN fordyrende afmontering af komponenter

Brintrensede motorer er sundere og mere effektive, og samtidig udleder de færre skadelige partikler og gasser.

 

Vidste du at?

 • Alle bilmotorer soder til og kører med tiden kortere på en liter brændstof og forurener mere
 • Nyere bilmotorer stopper hurtigere til end ældre
 • Særligt bykørsel, hvor motoren ikke bliver tilstrækkelig varm, tilsoder vitale komponenter
 • En rens sænker røggasudledning med op til 80 procent
 • - og udledning af NOx-partikler med op til 50 procent
 • En brint-rens forbedrer din brændstoføkonomi med op til 10 procent
 • HYDRIVE er 100 procent miljøvenligt

Resultatet er til at tage og føle på

Du får en langt mere økonomisk biløkonomi med mere effektiv brændstofforbrug, samt færre værkstedsbesøg for biler med brintrensede motorer. Jo flere brintrensede køretøjer på vejene, desto sundere klima med renere luft, og jo lavere CO2 udledning til gavn for os alle sammen.

Se hvad du kan spare

Du kan beregne din egen brændstofbesparelse på HYDRIVE's hjemmeside, og se hvor meget en motorrens kan gøre for netop din bil*

* Beregningerne er baseret på en forventet normal besparelse i brændstoføkonomien på 10% efter en rens.

Se din besparelse

Fordelene er mange

Bedre brændstoføkonomi
Bedre acceleration
Renere partikelfilter og katalysator
Tager under 30 minutter
Længere motorlevetid
Mere miljøvenlig udstødning

Hvordan foregår det?

 • Book tid online eller på tlf: 70 70 70 39
 • Du kører bilen på værksted, husk at bilen skal være godt driftsvarm når du kommer.
 • HYDRIVE motorrens tager under 30 minutter

Rensemaskinen renser din bils motor indvendigt ved at tilføje højaktiv brint ved indsugningen. Brinten fjerner effektivt soddannelser inde i motoren - fra indsugning til udstødning.

Udover besparelsen i brændstof vil du også kunne opleve en større køreglæde og længere levetid på mange vitale dele i motoren – noget der i sidste ende er med til at mindske regningen når bilen skal på værksted.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00