Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Hydrive Motorrens

HYDRIVE - en motorrens med højaktiv brint

Kampagne! Kun 449 - spar 50% *

Autohuset Fyn er et autoriseret HYDRIVE partnerværksted. 

HYDRIVE er et verdensførende dansk-udviklet højteknologisk rense-anlæg, som ved hjælp af højaktiv brint renser motorer på en miljøvenlig måde, på kun 30 minutter. Så har du lige tid til at nye den god kop kaffe imens.

Hvad er fordelene ved en motorrens?

 • Fjerner skadelig sod fra din motor
 • UDEN brug af skadelige kemikalier
 • UDEN afmontering af komponenter
 • Optimering af brændstofforbruget
 • Du får certifikat efter hver udført behandling
 • Længere levetid på motor og vitale motordele
 • Renere partikelfilter samt katalysator
 • Mere miljøvenlig udstødningsgas
 
*Normalpris 899,-. Kampagnen er gyldig til og med august 2023
Bestil nu

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvad er HYDRIVE motorrens?

Deet ve’ Jette!

Uanset om din bil er stor eller lille, kører på benzin eller diesel, vil du kunne mærke forskellen efter en motorrens. Typiske oplevelser efter en motorrens er bedre brændstoføkonomi og motorgang, mere trækkraft og forlænget motorlevetid. Samtidig gør du dit til at beskytte miljøet ved at forurene mindre.

Tidligere har renseprocesser krævet brug af giftige kemikalier eller afmontering af komponenter og efterfølgende dyr mekanisk rens. HYDRIVE's teknologi renser effektivt motor og katalysator indefra – uden brug af kemikalier, og uden at afmontere komponenter. Ved hjælp af højaktiv brint renses motoren på en miljøvenlig måde:

 • UDEN brug af skadelige kemikalier
 • UDEN fordyrende afmontering af komponenter

Brintrensede motorer er sundere og mere effektive, og samtidig udleder de færre skadelige partikler og gasser.

 

Vidste du at?

 • Alle bilmotorer soder til og kører med tiden kortere på en liter brændstof og forurener mere
 • Nyere bilmotorer stopper hurtigere til end ældre
 • Særligt bykørsel, hvor motoren ikke bliver tilstrækkelig varm, tilsoder vitale komponenter
 • En rens sænker røggasudledning med op til 80 procent
 • - og udledning af NOx-partikler med op til 50 procent
 • En brint-rens forbedrer din brændstoføkonomi med op til 10 procent
 • HYDRIVE er 100 procent miljøvenligt

Resultatet er til at tage og føle på

Du får en langt mere økonomisk biløkonomi med mere effektiv brændstofforbrug, samt færre værkstedsbesøg for biler med brintrensede motorer. Jo flere brintrensede køretøjer på vejene, desto sundere klima med renere luft, og jo lavere CO2 udledning til gavn for os alle sammen.

Se hvad du kan spare

Du kan beregne din egen brændstofbesparelse på HYDRIVE's hjemmeside, og se hvor meget en motorrens kan gøre for netop din bil*

* Beregningerne er baseret på en forventet normal besparelse i brændstoføkonomien på 10% efter en rens.

Se din besparelse

Fordelene er mange

Bedre brændstoføkonomi
Bedre acceleration
Renere partikelfilter og katalysator
Tager under 30 minutter
Længere motorlevetid
Mere miljøvenlig udstødning

Hvordan foregår det?

 • Book tid online eller på tlf: 70 70 70 39
 • Du kører bilen på værksted, husk at bilen skal være godt driftsvarm når du kommer.
 • HYDRIVE motorrens tager under 30 minutter

Rensemaskinen renser din bils motor indvendigt ved at tilføje højaktiv brint ved indsugningen. Brinten fjerner effektivt soddannelser inde i motoren - fra indsugning til udstødning.

Udover besparelsen i brændstof vil du også kunne opleve en større køreglæde og længere levetid på mange vitale dele i motoren – noget der i sidste ende er med til at mindske regningen når bilen skal på værksted.

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00