Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Lånebil - med fri km.

Lånebil

God service og mulighed for en lånebil med fri km – kan det blive bedre?

Det er vores mål at gennemføre reparation på vores kunders biler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Men selv om din bil måske kun er på værksted et par timer, bliver hverdagen bare mere besværlig, når du pludselig ikke har en bil til indkøb, arbejde og andre af dagligdagens gøremål. Det kan være nok så frustrerende, at du bliver nødt til at have din bil på værksted.

Men hos Autohuset Fyn har vi sat os for at gøre den irriterende situation så behagelig for dig, som det er muligt. Vi mener at service er et af de vigtigste ord inden for vores branche.

Derfor ønsker vi at gå forrest og en af de ting vi synes, der gør en forskel, er at få stillet en lånebil til rådighed. Det eneste du selv skal stå for er det brændstof du bruger og samtidig nyde friheden, der kommer med din lånebil, og glæde dig til, at din egen bil kommer tilbage fra vores værksted i tip-top stand.

Lånebil kan vi stille til rådighed ved alle reparationer, store som små.

Book tid til reparation

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg skal have en lånebil?

Du skal medbringe dit kørekort som ID ved afhentning af en lånebil. Der tages en kopi af kørekortet som dokumentation og dette tilknyttes den lånebilskontrakt du skal udfylde ved udlevering. Lånebilskontrakten fremsendes til dig på SMS eller mail. 

Der kan ikke udleveres lånebil såfremt, at der ikke kan fremvises et gyldigt kørekort. Det er kun de tilknyttede førere på lånebilskontrakten som må køre i lånebilen. 

Lånebilskontrakten skal kunne fremvises hvis du bliver stoppet i trafikken og er din dokumentation for, at du har tilladelse til at køre i lånebilen. Det er også på denne kontrakt at du finder oplysninger om skader, kilometerstand og brændstofniveau ved udlevering.

Husk altid når du afhenter/afleverer lånebil:

  • Der medfølger en obligatorisk forsikring på 99,- pr. dag. Det betyder, at du får en selvrisiko på 0 kroner.
  • Skal du bruge lånebilen i mere end 5 dage ved en forsikringsskade, er der en fast pris på den obligatoriske forsikring på 299,-. Tilbyder din forsikring gratis lånebil, er forsikringen valgfri, vælger du dog ikke at inkludere den, medfølger en selvrisiko på 5000,-
  • Tjek bilen for skader sammen med en medarbejder. Vi tager altid billeder af vores lånebiler inden udlevering som dokumentation.
  • Tjek hvor meget bilen er tanket. Du finder oplysninger om hvor meget benzin der skal være på bilen ved aflevering på den kontrakt du fik tilsendt ved afhentning.
  • Husk din kvittering for tankning når du afleverer bilen, da den skal fremvises til personalet.
  • Tjek at bilen er i en pæn stand indvendig, samt at du ikke efterlader ejendele i bilen. Autohuset Fyn erstatter ikke eventuelle glemte ejendele.
  • Ved manglende optankning forbeholder Autohuset Fyn sig ret til at opkræve et administrationsgebyr på 50,- samt et ekstra gebyr på 2,- pr. kørte kilometer.

Book tid til reparation - nemt og hurtigt

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvad kan du forvente af din lånebil?

Vi har både små og større lånebiler, nye som ældre. På nogle af vores lånebiler er der desuden monteret træk, ligesom der findes aircondition i de fleste af dem.

Vi gør opmærksom på at vi kun har mulighed for at tilbyde én mindre lånebil med automatgear.

Husk at lånebil skal bestilles på forhånd, hvis du vil være sikker på at der er en ledig.

Book tid

Lånebetingelser

RYGNING FORBUDT! Der opkræves kr. 5000,- svarende til maksimal selvrisiko ved rygning i lånebilen.

KÆLEDYR FORBUDT! Af hensyn til allergikere er alle vores lånebiler kæledyrsfri. Der opkræves kr. 5000,- svarende til maksimal selvrisiko ved husdyr i lånebilen.

Mad og drikkevarer frabedes.

Lånebilen bedes afleveret i samme stand som ved udlevering.

Ved aflevering af vores lånebiler skal brændstoffet fyldes tilbage på samme niveau som ved udlevering. Hvis du ikke får gjort det, er der et administrationsgebyr på 50 kr. samt et ekstra gebyr på 2,- pr. kørte kilometer. Vores personale aflæser benzinmåler og kilometertal ved afhentning og aflevering. 

Obligatorisk forsikring på 99 kr. pr. dag. Det giver dig en selvrisiko på 0 kr. 

Skal du bruge lånebilen i mere end 5 dage ved en forsikringsskade, er der en fast pris på den obligatoriske forsikring på 299,-. Tilbyder din forsikring gratis lånebil, er forsikringen valgfri, vælger du dog ikke at inkludere den, medfølger en selvrisiko på 5000,-

Det udlånte køretøj skal afleveres senest om morgenen kl. 08.30 efter værkstedets klarmelding af kundebil. Ved for sen aflevering opkræves gebyr på 300,- pr. påbegyndt døgn.

Køretøjet må kun føres af de på låneaftalen anførte bruger(e). Låneaftalen skal være tilgængelig under kørsel i låneperioden.

Ved akut nedbrud uden for åbningstiden, se da oplysninger på låneaftale vedr. autohjælp.

Det udlånte køretøj må ikke fremlejes eller benyttes til motorsport, og må kun anvendes til kørsel i Danmark.

Låner er ansvarlig for alle parkerings- og trafikforseelser i låneperioden, samt at det udlånte køretøj tilbageleveres i samme stand som modtaget.

Afleveres nøglen uden for værkstedets åbningstid, er låner ansvarlig for udlånte køretøj samt nøgler, indtil værkstedet åbner.

Almindelig vedligeholdelse påhviler Autohuset Fyn.

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00