Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Øv... Hvad kunne vi have gjort bedre?

Du er her, fordi du har sagt nej tak til den nye rabataftale

Vi er kede af, at du ikke ønsker I skal forsætte med jeres rabataftale hos Autohuset Fyn. Det er en uforpligtende og gratis aftale, som kommer virksomheden og medarbejdernes biler  og pengepung til gode. 

Men vi vil rigtig gerne høre hvorfor I ikke ønsker at forsætte med rabataftalen. Så derfor vil vi gerne bede jer om at udfylde formularen her på siden, så vi hos Autohuset Fyn kan gøre rabataftalen mere attraktiv i fremtiden.

Hvis du nu har fortrudt

Dit nej er på ingen måde bindende, så du er mere end velkommen til at trykke på ja i mailen eller trykke på knappen nedenunder og hente din nye gratis rabataftale.

Få den nye rabataftale

Fortæl os meget gerne hvorfor du vil stoppe med rabataftalen

"*" indikerer påkrævede felter

Hvad er grunden til at du ikke vil forsætte med rabataftalen?*
Må vi kontakte dig?*

Den nye rabataftale er fyldt med gode priser

Hjulskift + Dækhotel
kun 449,-
Serviceeftersyn
Spar 10%
Bilsyn
kun 249,-
Timeløn og fastprisydelser
Spar 20%
Synstjek
kun 99,-
Hjulskift
kun 319,-
Rudeskift
Spar 40%
Pæreskift
Spar 20%

Rabataftalen er til jer alle

Mange kan få glæde af rabataftalen

En ting er at din arbejdsplads kan få serviceret bilerne tilknyttet virksomheden, men det er kun den ene side af mønten. Rabataftalen gælder også for alle medarbejdernes biler samt andre i deres husstand. Så du kan give dine kollegaer en økonomisk hjælpende hånd, så de kan komme sikkert frem og tilbage fra arbejde.

Det gode ved vores rabataftale for dig som beslutningsager er at aftalen er gratis og uforpligtende. Så du kan tilbyde dine kollegaer en rabataftale, hvor de kan spare penge på at vedligeholde deres bil, uden at du skal have en krone op af lommen.

Hvis du nu har fortrudt, at du har trykket nej, så er det ikke for sent. Tryk på knappen nedenunder og få tilmeldt dig rabataftalen igen.

Få den nye rabataftale

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00