Læs og ansøg om rentefri kredit

Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Rabataftaler

Hvor scorer jeg den bedste rabataftale?

Firmaer, foreninger eller kommunalt ansatte – alle har mulighed for at tilmelde sig vores fordelagtige aftale og få rabat på værkstedsregningen! Med en rabataftale hos Autohuset Fyn får I attraktive rabatter for både firmaets erhvervsbilpark, samt medarbejdere og deres husstands private biler.

Se her hvorfor vores rabataftale er sund fornuft for både foreninger, virksomheder, ansatte og deres hustand!

  • Rabataftalen er 100 % gratis og kan benyttes til alle husstandens biler
  • Rabataftalen er 100 % uforpligtende
  • Du nyder godt af Danmarks i for­vejen bedste værkstedspriser
  • Derudover sparer du penge på en lang række af ydelser
  • Gælder i alle vores afdelinger: Odense, Langeskov og Marslev
  • En lang række af fordelagtige ydelser og services
  • Vi henter og bringer din bil til og fra arbejdspladsen overalt på Fyn (Hvis du ønsker det)

Vi har i forvejen nogle af markedets laveste priser på samtlige værkstedsydelser.

Med rabataftalen får I op til 50% rabat på udvalgte services, og vi kan derudover skræddersy en aftale tilpasset jeres behov.

Kontakt os på 70707039 og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde af rabataftale, eller udfyld formularen herunder.

Forespørgsel om rabataftale hos Autohuset Fyn

Du vil modtage en øjeblikkelig bekræftelse på at vi har modtaget din forespørgsel pr. e-mail.

Derudover kan du forvente at modtage en personlig tilbagemelding på mail, i løbet af 2-3 hverdage. 

"*" indikerer påkrævede felter

Fulde navn*
Virksomhedsadresse

Andre rabataftaler hos Autohuset Fyn

FALCK Bonusværksted

Autohuset Fyn er Falck Bonuspartner.

Du får 10 % rabat på det meste, når du har Falck Vejhjælp og du får din bil repareret eller serviceret på et af vores 3 værksteder. Læs mere om hvilke ydelser du kan opnå rabat på.

Læs mere

 Tryg Bilpleje

Autohuset Fyn er Tryg Bilpleje partner.

Med Tryg Bilpleje abonnement får du både hjulskift til sommer- og vinterhjul, opbevaring af dine hjul, samt 2 årlige sæsontjek. Læs mere om Tryg Bilpleje og se hvor du kan spare penge.

Læs mere

PlusKort

Autohuset Fyn tilbyder i samarbejde med Pluskortet en række rabatter.

Læs mere om aftalen med PlusKort, og se hvor du kan spare penge på ydelser hos Autohuset Fyn.

Læs mere

Visma Logbuy

Autohuset Fyn tilbyder i samarbejde med Visma Logbuy en række rabatter.

Læs mere om aftalen med Visma Logbuy, og se hvor du kan spare penge på ydelser hos Autohuset Fyn

Læs mere

Kundeudtalelser

Vi har skifte værksted. Fra dag 1 har vi kun opleve god service. Det er hele vejen rundt. Vi har nu brugt Autohuset Fyn i over et år. Det har været så godt. Det med de henter og kommer med bilen. Er så godt for mig pga mit job. Det gøre virkelig det hele nemmer. Når der er noget med bilen. får man tingene til høj kvalitet og lav god pris. En ting som er virkelig vigtigt for mig. Er de er bund ærlige. Jeg er altid så positiv, når jeg har snakket med dem. Eller har fået lave bilen. Jeg har faktisk ikke en finger jeg kan sætte negativ på dem. Så min anbefaling er virkelig stort.
Lykke Andersen
Super fantastisk oplevelse hos Autohuset Fyn. Både i Odense og Marslev. Der bliver virkelig taget hånd om kundeservice, men også din bil. Man bliver varmt modtaget og kommer hjem med et smil. De er ikke blege for at hjælpe med at finde fejl og give en god pris på arbejdet. Det er et sted jeg gerne besøger igen!
Thygesen
Jeg kom ind akut med en bil med et dødt batteri og spurgte om hjælp. I løbet af halvanden time havde de batteriet hjemme og det blev skiftet uden beregning, så jeg betalte kun for batteriet. Jeg vil klart anbefale afdelingen i Langeskov, super god service og gratis kaffe mens man venter.
Christine
Jeg fik et stenslag i forruden på min firmabil, som de heldigvis var flinke til at tage sig tid til at kigge på, selvom de havde travlt. Senere samme dag var jeg en meget glad kunde, ikke mindst på grund af den ovenud fine service de ydede. Go oplevelse.
Minipuds Vinduespolering
Har netop fået lavet 80.000 km service incl. bilsyn på min Renault Clio, årg. 2015 på Autohuset Fyns nystartede afd. på Svendborgvej i Odense. Opringning 1 time efter afleveringen med info om, hvad jeg burde få lavet incl. prisoverslag. Efterfølgende fik jeg bilen synet i Langeskov afd. Ingen af stederne unødig ventetid. Jeg har kun stor ros til mekanikerne, som var både lyttende og imødekommende. Fik udleveret en meget specificeret regning, som blev gennemgået. 5 store stjerner skal værkstedet incl. Benjamin have :-). Det er ikke sidste gang, jeg besøger værkstedet. PS. Glemte at bestille lånebil. Fik opringning, om det ikke var en forglemmelse. Lånebilen stod klar, da jeg ankom til værkstedet.
Finn Illum Jørgensen
Rigtig god oplevelse i forbindelse med service hos Autohuset Fyn. Ordentlig vejledning, hvor kommunikationen var rar hele vejen. Jeg kan klart anbefale Autohuset Fyn! Professionel service, imødekommende og altid tid til en lille snak over en kop kaffe :)
Emma Grann
5 stjerner fra en meget tilfreds kunde. Jeg er kommet i Autohuset Fyn i flere år både med reparationer, service og syn af min ældre Volvo 940. Jeg bliver ALTID modtaget venligt og imødekommende, både ved personlig henvendelse og telefonisk. Reparationer og service bliver hver gang udført professionelt og til en rimelig pris. De mange gange jeg er blevet kontaktet af en af mekanikerne, har det været en god oplevelse - de er venlige, professionelle og kan tage lidt gas med et smil i stemmen. Min gamle svensker fortjener det bedste - derfor bruger jeg Autohuset Fyn - og derfor skal de have 5 stjerner!
Jane Ottosen
Nu har vi igennem de sidste par år anvendt autohuset Fyn og kun oplevet virkelig god service gang på gang! Udover nogle meget behagelige medarbejdere, oplever vi en meget professionel og ærlig tilgang til deres arbejde og ydelser. Stor tak til Autohuset Fyn for en god oplevelse gang på gang!
Maja Dam
Fik skiftet batteri på min Seat Ibiza hos Autohuset Fyn på Nyborgvej. Hurtigt, billigt og ingen problemer. Helt i orden service fra Autohuset Fyn. Vil til enhver tid anbefale dem!
Amanda Fruergaard
Der er altid god service med lånebil, påfyldning af sprinklervæske, pris inden evt. reparation, høflig og venlig betjening fra glade medarbejdere. Kaffe mens man venter i pæne rene omgivelser. Og så er der god værkstedshumor ! Kan varmt anbefales
Dorte Sams
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 15.00