Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Reparation på VW

Reparationer på VW i særklasse!

- og tre års garanti oven i hatten!

Autohuset Fyn råder over kompetence og udstyr til at kunne udføre alle typer arbejde på din VW, uanset som den er fabriksny, uden for garanti eller en elbil.

Er du ejer af en VW, vil det være en stor fordel at anvende et værksted der ved, hvad det drejer sig om, når det kommer til de tyske biler, som i årtier har været blandt danskernes foretrukne køretøjer. 

Vi har bl.a. adgang til det bredeste udvalg af tekniske data og IT-systemer, og arbejder også med diagnosetestere som giver os mulighed for at kommunikere med selv de mest komplekse og avancerede systemer.

Som kunde hos Autohuset Fyn, kan du forvente at arbejdet bliver udført af faguddannede mekanikere og med OEM godkendte reservedele af højeste kvalitet, så du trygt kan indlevere din Volkswagen på vores værksted.

Se ydelser

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Hvem får mig hurtigt på vejen igen?

Deet ve’ Jette!

Serviceeftersyn på din VW

Skarp pris på serviceeftersyn uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller den gode service!

Hvilket serviceeftersyn bilen skal have afhænger af din bils alder, kørte kilometer og generelle retningslinjer fra fabrikanten. Autohuset Fyn er eksperter i at servicere Volkswagen, og vores mekanikere bliver løbende efteruddannet således de altid er opdateret på det nyeste inden for branchen. 

Her er andre gode grunde til hvorfor du skal få din VW til serviceeftersyn hos Autohuset Fyn:

  • Du får 3 års garanti på reservedele
  • Op til 130% prismatch i forhold til mærkeværksteder
  • Op til 110% i forhold til almindelige frie værksteder
  • Du får gratis lånebil med fri km
  • Gratis hente-bringe service på hele Fyn!
Læs om serviceeftersyn

Garanti for god pris og godt arbejde

Hos Autohuset Fyn garanterer vi både at prisen er rigtig, og fabriksgarantien bevares.

Skulle en af vores konkurrenter derfor mod forventning være billigere på en reparation til din VW, matcher vi prisen og giver yderligere op til hele 30% i rabat! Vi skal blot have et tilbud tilsendt der indeholder samme ydelse, samme produkt og være udspecificeret med reservedele og væsker/olie i henhold til producentens forskrifter.

Du bibeholder din bils fabriksgaranti, når du får udført serviceeftersyn og reparationer på VW.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af samme kvalitet, som Volkswagen er leveret med fra fabrikken.

Læs om prismatch

Kundevideo

Mød Torge - og hør om hans oplevelse som kunde hos Autohuset Fyn.
Afspil video

Hvor finder jeg Fyns bedste service?

Deet ve’ Jette!

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00
cross