Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Stort Serviceeftersyn

Stort Serviceeftersyn

Stort serviceftersyn med høj kvalitet og masser af indhold!

Vores Stort Serviceftersyn er den andenstørste servicepakke vi tilbyder. Vores Stort Service indeholder gennemgang af hele 51 punkter, inkl. skift af olie og oliefilter, pollen,- luft- og brændstoffilter. Du får naturligvis også stempel i din bils servicebog, så du kan opretholde garantien.

Som en ekstra service til vores kunder, medfølger der altid en gratis støvsugning af kabinen, så den er i tiptop stand når du afhenter den igen. 

Her er andre gode grunde til hvorfor du skal få din bil til serviceeftersyn hos Autohuset Fyn:

  • Du får stempel i servicehæftet
  • Du bibeholder fabriksgarantien ved service ifølge fabrikanten
  • Du får 3 års garanti på reservedele
  • Op til 130% prismatch i forhold til mærkeværksteder
  • Op til 110% i forhold til almindelige frie værksteder
  • Du får gratis lånebil med fri km
  • Gratis hente-bringe service på hele Fyn!
  • Gratis støvsugning af din bil

Vi benytter tjekskema fra din bilfabrikant samt mærkeværkstedernes vejledninger til serviceeftersyn. Dermed bliver din bil efterset på samme høje kvalitetsniveau som på mærkeværkstederne.

- Også til hybridbil

Stort 
Serviceeftersyn

Kontrol og service af 51 punkter inkl.:
Olie (op til 5L mærkespecifik)
Olieskift alene (uden service)
599,-

Bemærk - ved olieskift alene (uden service):
- Uden stempel i servicehæftet
- Kun op til 4L mærkespecifik olie
- Uden serviceeftersyn
Bosch oliefilter
Filterfabrikat kan variere
Bosch pollen
Filterfabrikat kan variere
Bosch luftfilter
Filterfabrikat kan variere
Bosch brændstoffilter
Filterfabrikat kan variere
Sprinklervæske
Gratis lånebil
God service og gratis lånebil med fri km - Kan det blive bedre? Det er i hvert fald hvad vi kan tilbyde ved alle reparationer - store som små.
Støvsugning af din bil
Giver 2 stempler i bonushæftet
Del din betaling op i mindre dele med Fordelskort
Kun 2.499 kr
Inkl. moms & miljøgebyr
Book serviceeftersyn

Hvorfor skal min bil til service?

Et service sikrer at bilen er sikker at køre i, har den bedste ydeevne så den er så økonomisk som muligt, men også at du får vished for driftsikkerhed, og om der er reparationer, der skal udføres.

Modsat det lovpligtige bilsyn, der er en vurdering af, om bilen overholder mindstekravene for sikkerhed og miljøforurening, er et serviceeftersyn et valgfrit og grundigt gennemtjek af bilen. Her kan der skiftes forbrugsstoffer og tjekkes om bilen er sikker, og ikke går i stykker under kørsel. Vores mekanikere kontrollerer alle dele, om de er defekte eller slidte. Alle bilens funktioner bliver gennemgået, og der bliver gennemgået et punktligt tjek efter servicebogen. Serviceeftersyn indebærer oftest olieskift, skift af oliefilter, samt kontrol og evt. udskiftning af forbrugsstoffer (kølervæske, sprinklervæske og bremsevæske) samt kontrol og evt. udskiftning af pollen-, luft-, brændstoffilter og tændrør.

Alle vigtige elektriske installationer vil også blive kontrolleret under et serviceeftersyn. Det inkluderer også batteri, generator og startermotor, samt fejludlæsning på bilens computer og software. Elektriske kabler kontrolleres for brud og mærker, der kan have afgørende betydning. Moderne biler er fra fabrikken fyldt med højteknologisk sikkerhedsudstyr der giver dig en tryg kørsel. De har mere kompliceret elektronik og specielle dele, end ældre biler, og mange målinger, indstillinger og fejlsøgninger sker gennem elektronik, kameraer og sensorer. Det er essentielt at indstilling, kalibrering og reparation af dette udføres korrekt, da det er udstyr, der påvirker mange elementer i bilen, og potentielt kan blive farlige hvis indstillet forkert. 

Se alle servicepakker vi tilbyder

Som at sende bilen til tandlæge

Det er først og fremmest vigtigt, at køre din bil til regelmæssige servicetjek, fordi hyppige gennemsyn sørger for en sikker og tryg bil, så risikoen for ulykker minimeres.

Dernæst hjælper eftersynene med at forebygge skader, så du kan undgå potentielt dyre værkstedsregninger senere. Når olien skiftes ved hvert serviceeftersyn, sikres oliens smøreevne desuden, hvilket er med til at forlænge motorens levetid.

Manglende overholdelse af service giver en større risiko for pludselige nedbrud da gammel olie og dele der ikke smøres, giver større slitage. Man kan sammenligne det med at gå til regelmæssige tjek og tandrensning hos en tandlæge – man fanger og løse små problemer, inden de vokser sig til problemer, der kræver reparation.

Biler, der ikke får foretaget regelmæssigt service har ofte en tendens til at have et højere brændstofforbrug. Ved et serviceeftersyn tjekker mekanikeren ikke blot, om de essentielle dele i bilen er ved at blive slidt ned. Han skifter også ofte olie og oliefilter, og det smører motoren, så den glider bedre. Derved bruger bilen mindre benzin, end hvis den skulle køre på olie der ikke smører optimalt. 

Sikkerhed - også økonomisk

Potentielt er der altså penge at spare på større omkostningstunge reparationer ved at køre til løbende serviceeftersyn. For det første kommer man mange skader i forkøbet, og derudover er du sikker på, at bilen virker, som den skal. Dette er altså med til at sikre en generelt længere levetid for din bil, og så har du mulighed for at minimere risikoen for ulykker, når du overholder serviceeftersynene.

Pas på din bil, og sørg for sikkerhed for dig selv, dine passagerer og andre bilister på de danske veje. Uanset om du ejer eller leaser din bil, er det altså vigtigt at sørge for, at din bil får serviceeftersyn efter forskrifterne, for så kan du være sikker på, at den er helt og aldeles i orden. Husk serviceeftersynene - så får du en sikker og velholdt bil.

Serviceintervaller

Et serviceeftersyn er mindst lige så vigtigt at få udført om du kører mange eller få kilometer i din bil.

Man kan fristes til at tænke at såfremt bilen står stille, behøver den ikke komme på værksted. Tværtimod er mange af bilens vitale dele afhængige af at blive brugt, da de ellers ruster fast. Ligeledes forriges oliens kvalitet og viskositet også med alderen, og afhænger altså ikke blot af om bilen kører landevejene tynde eller ej. Alderen på bilen har heller ingen betydning, alle biler uanset model og alder kræver regelmæssigt serviceeftersyn for at opretholde sikkerheden indtænkt fra fabrikken. 

Det er meget forskelligt, hvor ofte det anbefales at sende sin bil til serviceeftersyn. Mest almindeligt er det dog mellem 10.000-30.000 km. Hvis nu du ikke kører så meget i din bil, så skal du måske følge et såkaldt årsinterval i stedet, som typisk er hvert eller hvert andet år. Det kommer altså an på, hvad der kommer først - de kørte kilometer eller årsintervallet. Nogle bilmodeller har en såkaldt serviceindikator der på baggrund af tid, olieniveau og -kvalitet eller bilens brug melder service. Andre biler har en kombination af faste intervaller og serviceindikator. 

Er der garanti på bilen, er det derudover også vigtigt, at overholde producentens forskrifter for serviceeftersyn, hvis garantien fortsat skal dække i garantiperioden. Hvis du er bilejer, bliver det desuden nemmere at sælge bilen igen senere, når du kan dokumentere, at den har været til regelmæssige serviceeftersyn.

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00