Book tid
Indhent tilbud
70 70 70 39
Værdibevis

Vognpark

Det grønne alternativ: El-cykler

Hos Autohuset Fyn er det nu muligt at skifte lånebilen ud med en låne el-cykel. Du sparer benzinen, parkeringen og bøvl med trafikken

Imens du har din bil inde til reparation, kan du låne en af vores el-cykler og tage en tur ind til midtbyen. Med en el-cykel kommer du uden problemer helt ind til gågaden.

60 km på en opladning

Ofte kan man reparere et stenslag, hvis man ikke venter for længe med at få det udbedret.

Book en el-cykel

Personbiler

Du er velkommen til at kigge ind til os, vi hjælper dig gerne med at kigge dine stenslag igennem.Hos Autohuset Fyn kan du få vurderet, hvorvidt stenslagsskaden i din forrude bør repareres, om skaden kan udbedres, eller om du er nødt til at skifte hele forruden.

Gratis lånebil og fri KM

Har du en glasskadeforsikring på din bil, kan du få udskiftet din forrude igennem din forsikring hos Autohuset Fyn. I det tilfælde medfølger der et gavekort til vores værksted (værdi 300,-), som kan trækkes fra din regning ved næste besøg. Oplys blot ved booking at der er tale om Interne links til diverse, så klarer vi resten. Afregning af eventuel selvrisiko sker mellem dig og dit forsikringsselskab.

Book personbil

Erhvervsbiler

Hvis vognparken holder stille, mister virksomheden penge. Derfor har vi hos Autohuset Fyn større erhvervsbiler, så du kan holde hjulene på virksomheden kørende, selv når dine biler er på værksted>

Du skifter blot din varevogn, med en af vores, så du fortsat kan udføre dit arbejde, mens vi gør vores

Gratis lånebil og fri KM

Ofte kan man reparere et stenslag, hvis man ikke venter for længe med at få det udbedret. Der samler sig skidt og snavs i et stenslag, og det kan være vanskeligt at få pænt såfremt det ikke bliver afdækket med et stenslagsplaster eller bliver udbedret inden for kor tid.

En tommelfingerregel er at stenslaget ikke må have slået revner, være større end 2 cm. i diameter og det skal være mere end 5-10 cm fra rudens kant. Derudover kan der være en risiko for at din bil kasseres til syn, hvis det sidder inden for viskerfeltet, hvis synsmanden vurderer at det er til gene for dit udsyn.

Book erhvervsbil

Lastbil

Er din forrude revnet, har den mere end syv stenslag eller har den et stenslag, der sidder tæt på kanten?

Så skal du have en ny.

Det er ikke sikkert at køre med en revnet eller skadet forrude, da det påvirker dit udsyn og bilens egenskaber ved uheld. Din bil vil i øvrigt heller ikke kunne gå gennem syn med en skadet forrude, hvis den har en af førnævnte skader.
Uanset hvilken bil du kører, så kan vi hos Autohuset Fyn håndtere en udskiftning af forruden, når det bliver nødvendigt.

Book lastbil

Større personbiler

Du er velkommen til at kigge ind til os, vi hjælper dig gerne med at kigge dine stenslag igennem.Hos Autohuset Fyn kan du få vurderet, hvorvidt stenslagsskaden i din forrude bør repareres, om skaden kan udbedres, eller om du er nødt til at skifte hele forruden.

Gratis lånebil og fri KM

Har du en glasskadeforsikring på din bil, kan du få udskiftet din forrude igennem din forsikring hos Autohuset Fyn. I det tilfælde medfølger der et gavekort til vores værksted (værdi 300,-), som kan trækkes fra din regning ved næste besøg. Oplys blot ved booking at der er tale om en forsikringsskade, så klarer vi resten. Afregning af eventuel selvrisiko sker mellem dig og dit forsikringsselskab.

Book større personbil

Indhent et gratis tilbud og modtag en pris på din opgave indenfor 24 timer

70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00

Kundeudtalelser

Ærligt og god pris. Høflige, venlige, ærlige. Autohuset Fyn har holdt min gamle Aygo kørende de sidste par år. Der har altid været klare aftaler om, hvad der skulle laves og hvad det kom til at koste. Nu er jeg flyttet fra Fyn og skal til at finde en ny mekaniker, det er jeg ked af.
Theis Mølgaard fra Odense
Det er rent, ryddeligt og alle får god service ikke mindst til billige penge 👍 Syn af bilen sker imens man drikker en kop kaffe. Hente bringe service af bilen hjemme eller på arbejdet
Jan Kølle Nielsen fra Odense
Jeg har besøgt det bedste værksted i de 55 år jeg har haft bil. Jeg/VI er meget været meget tilfreds. I den forbindelse skal værkstedet og ikke mindst personale skal have karakteren til UG. Vi er flyttet fra Bullerup Autoservice, som vi har brugt i 40 år. Jeg vil beskrive det som et godt skift. Denne ros skal i også have fra min datter.
Sara Britta & Erling Jacobsen fra Kerteminde
Jeg har desværre haft en del dårlige mekanikere på min bil så var lidt mistroisk da min bil skulle tjekkes og gøres klar til syn men har kun ros til Autohuset for deres gode service, gode pris og min bil køre igen som en drøm. Tak for støvsugning og vask af min bil. Helt fantastisk. I bliver klart dem jeg vil bruge næste gang.
Jean Kock fra Odense
Får serviceret begge vores biler hos Autohusetfyn. Meget tilfredse. Får altid forklaring på hvad der er lavet. Er noget udskiftet kan man se den defekte del. Har indimellem indhentet tilbud via autobutler men Autohusetfyn er altid billigst. Billigste sted at skifte hjul og så bliver de ovenikøbet opbevaret. Vi har lånt gratis lånebil hver gang.
John Dyrbye fra Munkebo
Bor i Nyborg og kører gerne til Langeskov med bilen til service. Flot behandling, altid klar til assistance og til rimelige priser og færdig til aftalt tid. Ingen ekstra-arbejder uden aftale. Har min fulde tillid og kan derfor anbefales på det varmeste.
Kaj fra Nyborg
Efter en uheldig oplevelse hos et andet værksted hvor jeg betalte over 2000 kroner for at få at vide “vi aner ikke hvad der er galt”, har det været rigtig dejligt at have min bil til reparation hos Autohuset Fyn. Gratis afhentning og levering af bilen på min hjemmeadresse, og de både fejlsøgte og reparerede den for under 650 kroner. Det er næppe sidste gang jeg benytter dem.
Simon J fra Odense
Super service. Altid smilende og venlig. De laver ikke noget på din bil før de har din accept. Har lige fået lavet stort service på min bil til 2500 kr og har sparet 2000 kr kontra hvis jeg fik det lavet hos Hyundai. Fik en lånebil gratis. Da jeg kom ud i bilen stod der en flaske vand og en dåse med diesel additiver og kunne se min bil var blevet støvsuget har også fået en bilvask med til 99 kr. Servicen er på et helt andet niveau end hvad man er vant til kan kun anbefale dette værksted.
Uffe Bjerrum fra Langskov
Se flere anmeldelser på vores Trustpilot
Se flere
70 70 70 39
Mandag - fredag: 7.00 - 17.00